Studentmedlemskapet er gull verdt for Charlotte

torsdag 23. februar 2017

Egentlig visste hun ikke helt hva hun meldte seg inn i på første skoledag. Senere har medlemskapet i Industri Energi sikret Charlotte Andreassen advokathjelp og en splitter ny mobiltelefon.

Charlotte Andreassen
Student Charlotte Andreassen vil gjerne anbefale medlemskapet i Industri Energi for studenter. Foto: privat

Charlotte Andreassen (25) er student ved masterprogrammet i petroleum ved Universitetet i Stavanger. Hun har vært medlem av Industri Energi siden studiestarten i 2012 og har planer om å være det i mange år til, også når hun er ferdig med studiene.

Her kan du lese mer om vårt studentmedlemskap

– Det var heller tilfeldig at jeg ble medlem i akkurat Industri Energi. På første skoledag var det mange stands fra ulike organisasjoner. Jeg fikk vite at de fleste ansatte i Statoil er organisert gjennom Industri Energi og da ble det veldig enkelt for meg å gjøre det samme, forteller hun.

Fikk advokathjelp

Studenten har bare gode erfaringer med studentmedlemskap i Industri Energi, og vil gjerne anbefale det til andre. Studentmedlemskapet koster utrolig nok bare en tikroning i måneden. Ikke bare er medlemsfordelene gode, Andreassen har også fått god hjelp i utfordrende situasjoner.

– Jeg jobbet som ekstrahjelp i en butikk ved siden av studiene. Det var mye tull, og til slutt gikk butikken konkurs. Da fikk vi vite at vi ikke skulle få den siste lønningen vår. Takket være medlemskapet i Industri Energi kunne jeg kontakte advokat og fikk kjempegod hjelp. Jeg fikk hjelp til å skrive et skikkelig dokument med krav om lønnen og da ordnet det seg. Situasjonen hadde neppe ordnet seg like lett uten denne hjelpen, sier hun.

Innboforsikring dekket ødelagt mobiltelefon

Senere hadde hun et uhell med nye, dyre mobiltelefonen sin.

– Jeg klarte å miste den nye iPhonen i gulvet på badet. Den ble helt knust! Ganske fortvilende når du er student og ikke har så mye penger. En venninne som også har medlemskap i Industri Energi, sa at innboforsikringen ville dekke uhellet. Det syntes jeg var vanskelig å tro på først. Men bare ti minutter etter at jeg hadde meldt inn uhellet til Industri Energi, hadde jeg fått penger til ny mobil på kontoen. En utrolig bra ordning! sier Andreassen.

Nyheter