– Tannhelseforsikringen fra LOfavør er en gavepakke

tirsdag 5. mars 2019

Industri Energi-medlem Wenche Gulestø Hermansen (54) har erfart at det gir både tannpine og slunken lommebok når smilet bokstavelig talt slår sprekker. Med LOfavør Tannhelseforsikring er det slutt på de dyre tannlegeutgiftene.

Tannlegeforsikring Wenche G Hermansen hovedbilde
Med LOfavør Tannhelseforsikring trenger ikke Wenche (54) å bekymre seg for skyhøye regninger etter et besøk i tannlegestolen. Foto: Privat

I likhet med mange andre på hennes alder, har Wenche gått rundt med amalgamfyllinger siden barndommen. Datidens tannlegebehandlinger har ført til problemer med tennene i voksen alder, der plomber faller ut og må skiftes, og biter av tennene knekkes av. Det er hun ikke alene om.

Wenche bor i Florø, Sogn og Fjordane, og har hatt flere runder hos tannlegen de siste 10 årene – til tross for at hun er flink til å ta vare på dem. Det har kostet henne mange tusen kroner.

– Jeg har hatt utrolig mye tull med tennene, og hatt vanvittig dyre regninger.

Hun ble derfor veldig positivt innstilt da hun hørte om LOfavør Tannhelseforsikring fra en tidligere kollega i Equinor, der hun har jobbet som koordinator de siste 30 årene. LOfavør Tannhelseforsikring gir deg rabatt på forsikringen levert av Norsk Tannhelseforsikring, og dekker plutselige og uforutsette behov for behandling.

Dette kan være hull i tennene, skifte av sprukne fyllinger, trekking av tenner eller innsetting av kroner, broer eller implantater.

– Fy søren, så utrolig bra, tenkte jeg da. Det virket nesten for godt til å være sant, sier Wenche og ler.

– Helt fantastisk

Du kan velge mellom tre ulike forsikringer, og du velger den som passer best ut ifra dine egne behov, ønsker og økonomi. Wenche har valgt sølv-versjonen, og betaler kun 60 kroner i måneden – et ubetydelig beløp sammenlignet med det hun tidligere har betalt hos tannlegen. For den summen kan hun få dekket tannlegeutgifter på opptil 10 000 kroner per år.

Nå har hun hatt forsikringen ett års tid, og har allerede brukt den to ganger.

– Det gikk ikke mer enn én måned før jeg knakk en bit av en tann. Da var jeg spent på om det funket like bra som det virket.

Og det gjorde det. Så fort tannlegen fant ut av hvilken dokumentasjon som skulle sendes inn, var hele prosessen både rask og effektiv. Wenche betalte kun egenandelen på 500 kroner, en helt annen pris enn det hun var vant til å betale hos tannlegen.

– Det er jo helt fantastisk!

Har anbefalt den til flere andre

Tannlegeforsikring Wenche G. Hermansen. Foto: Privat.
Wenche er strålende fornøyd med at hun nå slipper skyhøye tannlegeregninger. Foto: Privat

Å slurve med tannlegebesøk går ikke bare utover tennene dine. Det kan også gi økt risiko for diverse sykdommer, og munnhelsen er derfor minst like viktig å ta vare på som resten av kroppen. Forsikringen krever at du går til årlig kontroll, noe det anbefales at alle gjør. For Wenche er kravet en selvfølge.

– Det er helt naturlig å gå jevnlig til tannlege, og det gjorde jeg allerede.

Wenche er så fornøyd med forsikringen, hvordan den funker og den økonomiske tryggheten i hverdagen den gir, at hun har anbefalt den til flere rundt seg.

– Jeg mener LOfavør Tannhelseforsikring er en gavepakke! Det er mange som ikke vet om den, men nå har jeg fått flere til å tegne forsikringen, avslutter hun med et smil.

Vil du vite mer om LOfavør Tannhelseforsikring?

Med LOfavør Tannhelseforsikring slipper du å bekymre deg for dyre tannlegeregninger, samtidig som den sørger for at du opprettholder egne gode rutiner, og besøker tannlegen for å bevare tannhelsen. Forsikringen kan kjøpes av alle mellom 18 og 69 år, og du kan i tillegg forsikre familien din.

Du kan bruke den tannlegen du selv vil så lenge han eller hun er medlem av Den Norske Tannlegeforening. I tillegg er akuttbehandling dekket i hele Skandinavia.

På LOfavør sine nettsider finner du mer informasjon om tanhelseforsikringen, vilkår, priser og lenke til bestillingsskjema. 

Nyheter