Tariffavtale på plass ved Soiltech

torsdag 6. september 2018

Industri Energi har opprettet oljeserviceavtalen for sine medlemmer ved Sola-selskapet Soiltech Offshore Services AS.

Tor
Tor Leversen

Industri Energi og Norsk Industri signerte 4. september tariffavtale ved Soiltech Offshore Services. Avtalen får virkning fra 1. august 2018.

Soiltech Offshore Services driver med behandling og transport av boreavfall fra offshoresektoren og er et datterselskap til Soiltech. Industri Energi har 22 medlemmer ved bedriften. Alle jobber offshore.

OSA-inspektør Tor Leversen sier prosessen med å få på plass oljeserviceavtalen i Soiltech Offshore Services har vært ryddig og profesjonell.

-Det er viktig å få på plass tariffavtaler slik at bransjen er regulert. Tariffavtale gir sikkerhet for lønns- og arbeidsvilkår og skaper et ryddig arbeidsliv, sier han.

Han roser de lokale tillitsvalgte ved bedriften. – De tillitsvalgte har vært aktive i hele prosessen med å få på plass tariffavtale. De har gjort en solid jobb overfor sine medlemmer, sier Leversen.

Nyheter
  • Full seier mot Trinity i sak om lønn i oppsigelsestid – igjen

    Industri Energi har over lengre tid kjempet for at 17 av våre medlemmer skal få det de har krav på etter å ha blitt sagt opp fra cateringselskapet Trinity Nordic. Først vant vi i Stavanger tingrett høsten 2017. Så anket selskapet. Nå har vi vunnet igjen, i Gulating lagmannsrett.

  • Hvem fortjener årets organisasjonspris?

    Industri Energi er også i år på jakt etter kandidater til Organisasjonsprisen. Fram til 1. oktober kan du nominere noen du synes har gjort en god jobb for forbundet.