Tilbake i arbeid etter permittering: Husk å oppdatere arbeidsstatus på Min side

torsdag 23. juli 2020

Vi minner våre medlemmer som har vært permittert, men som nå er tilbake i arbeid, om å gå inn på Min side for å oppdatere sin arbeidsstatus. – Det er viktig for å unngå dobbelt kontingenttrekk, sier forbundssekretær Sonja Meek i Industri Energi.

FB_logo_bilde

I forbindelse med koronakrisen har svært mange av våre medlemmer blitt permittert. Mange av disse er nå tilbake i full jobb, men står fortsatt registrert som «permittert» i medlemsregisteret.

-Like viktig som at folk registrerer seg som permittert er det at de oppdaterer arbeidsstatus til yrkesaktiv når de er tilbake i arbeid, sier forbundssekretær Sonja Meek i Industri Energi.

Hun understreker at folk ellers kan risikere å betale dobbel kontingent.

-Samtidig sikrer man seg fulle rettigheter som fullt betalende medlem, når man har oppgradert medlemskapet og er registrert som yrkesaktiv, sier Meek.

Du kan gå inn på Min side via forbundets hjemmeside eller direkte gjennom denne lenken.

Nyheter
  • Jubel på Husnes: Tolv års vinter i B-hallen er over

    Tirsdag morgen kl. 09:50 kunne jubelen slippes løs på Hydro Husnes. Da ble de første ovnene i B-hallen endelig startet, etter å ha stått nedstengt og kalde i nær tolv år.

  • Meklingen med Axpeak er avlyst

    Industri Energi har krevd tariffavtale i selskapet Axpeak som driver med offshore inspeksjoner. Forbundet skulle i mekling med bedriften torsdag. Den er nå avlyst. – Det betyr at det heller ikke kan bli streik nå, sier Erling Holmefjord som leder arbeidslivsavdelingen i Industri Energi.