Tilbake i arbeid etter permittering: Husk å oppdatere arbeidsstatus på Min side

torsdag 23. juli 2020

Vi minner våre medlemmer som har vært permittert, men som nå er tilbake i arbeid, om å gå inn på Min side for å oppdatere sin arbeidsstatus. – Det er viktig for å unngå dobbelt kontingenttrekk, sier forbundssekretær Sonja Meek i Industri Energi.

FB_logo_bilde

I forbindelse med koronakrisen har svært mange av våre medlemmer blitt permittert. Mange av disse er nå tilbake i full jobb, men står fortsatt registrert som «permittert» i medlemsregisteret.

-Like viktig som at folk registrerer seg som permittert er det at de oppdaterer arbeidsstatus til yrkesaktiv når de er tilbake i arbeid, sier forbundssekretær Sonja Meek i Industri Energi.

Hun understreker at folk ellers kan risikere å betale dobbel kontingent.

-Samtidig sikrer man seg fulle rettigheter som fullt betalende medlem, når man har oppgradert medlemskapet og er registrert som yrkesaktiv, sier Meek.

Du kan gå inn på Min side via forbundets hjemmeside eller direkte gjennom denne lenken.

Nyheter
  • Anders Opedal blir ny konsernsjef i Equinor

    Styret i Equinor har besluttet at saudabuen Anders Opedal skal ta over som konsernsjef i selskapet. Det skjer etter at nåværende sjef, Eldar Sætre, ønsker å gå av med pensjon. – Vi takker Sætre for godt samarbeid og har positive forventninger til Opedal, sier forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim og hovedtillitsvalgt i selskapet, Per Martin Labråthen.

  • -Hvis Europa skal nå klimamålene trengs all hydrogen vi kan produsere

    - Hvis hydrogen skal være en av de sentrale klimaløsningene i Europa, så er det utslippene som må stå i høysetet, ikke opprinnelsen, sier Geir Seljeseth som leder Industri Energis Europa-kontor i Brussel.