Tradisjonen tro stiller nissene på heliportene dagene før jul

mandag 16. desember 2019

Industri Energi-nissene stiller på heliportene på Vestlandet for å gi en oppmerksomhet til de som skal jobbe offshore i julen.

Nisser på heliporten
Nissene på heliporten på Sola (fv) Sten Ove Jensen, Kjell Vestly og Kjell-Bjarne Eide. Foto: Atle Espen Helgesen

– Det er viktig å vise at vi bryr oss om de som skal tilbringe julen ute i havet, sier julenissene Sten Ove Jensen, Kjell Vestly og Kjell-Bjarne Eide.

Tradisjonen tro stiller Industri Energi på heliportene på Sola, Flesland og Kvernberget dagene før jul.

-Vi skal dele ut gaver til alle som reiser offshore fra disse stedene på mandag, tirsdag og onsdag denne uka. Vi er her fra første flight om morgen til siste flight om kvelden, sier Sten Ove Jensen.

Han forteller at forbundet skal dele ut hele 2500 pakker disse dagene. – I pakkene er det en julehilsen fra Industri Energi og en liten oppmerksomhet, sier han.

Kjell Vestly og Kjell-Bjarne Eide understreker at det er viktig å vise at forbundet bryr seg om sine medlemmer som må reise offshore i julen, borte fra sine kjente og kjære.

-Det er ikke alltid lett å reise offshore i julen, da er det viktig å vise at vi tenker på de og ønsker de en riktig god jul, sier Vestly og Eide.

Nisser Kristiansund
Offshore-nissene på Kristiansund lufthavn, Kvernberget: Geir O. Vinsnes, Bjørn Tillerflaten og Einar Olsvik.
Nyheter
  • Meld deg på vårt offshore helikopterseminar

    LOs helikopterutvalg arrangerer 26. mars et offshore helikopterseminar på Sola der våre medlemmer kan få informasjon om hva utvalget jobber med og hva som foregår i offshore helikopterbransjen.

  • Bekymret over utvikling der beredskapsfunksjoner offshore knyttes til stilling

    Industri Energi var denne uka i møte med Petroleumstilsynet fordi forbundet er bekymret over en utvikling der flere selskaper i oljebransjen knytter bestemte beredskapsfunksjoner opp mot stilling. – Vi kan ikke akseptere at folk mister jobben fordi de ikke oppfyller de fysiske kravene som er knyttet til beredskapsfunksjoner, sier forbundssekretær Henrik Fjeldsbø.