– Vi må bli flere og sterkere

Balansen i den norske modellen der arbeidstakerne, arbeidsgiverne og myndighetene er likeverdige parter i utviklingen av arbeidslivet, bryr ikke denne regjeringen seg om.
Balansen i den norske modellen der arbeidstakerne, arbeidsgiverne og myndighetene er likeverdige parter i utviklingen av arbeidslivet, bryr ikke denne regjeringen seg om.

onsdag 15. april 2015

– Viktigere enn noen gang å verve flere medlemmer, sier Asle Reime, leder for organisasjonsavdelingen i Industri Energi, i sin oppsummering av årets vervekonferanse Styrke 2015 i Haugesund.

– Trepartssamarbeidet i Norge trues, svekkes og utfordres av den sittende Høyre-Frp regjeringen.

Skal arbeidstakere bli hørt, ha innflytelse på jobbene våre, fritiden vår og hvordan vi ønsker oss arbeidslivet, så er det helt påkrevd at vi blir mange medlemmer som kan stå sammen.

Asle Reime, leder av organisasjonsavdelingen i Industri Energi

Må være mange

– Balansen i den norske modellen der arbeidstakerne, arbeidsgiverne og myndighetene er likeverdige parter i utviklingen av arbeidslivet, bryr ikke denne regjeringen seg om.

– Skal arbeidstakere bli hørt, ha innflytelse på jobbene våre, fritiden vår og hvordan vi ønsker oss arbeidslivet, så er det helt påkrevd at vi blir mange medlemmer som kan stå sammen, sier Reime.

200 påmeldte

Det er femte året på rad at vervekonferansen Styrke arrangeres. Og nok en gang var konferansen som også i år ble arrangert i Haugesund, fullbooket og med ventelister lenge før påmeldingsfristen var gått ut. I år var det nærmere 200 påmeldte.

Våre leverandører

Spesielt i år var at det var viet plass til presentasjon av Industri Energi sine leverandører av medlemsfordeler. Reime minner om at det er mulig å spare tusenlapper hvert år, ved å ta medlemskapet aktivt i bruk. Klikk på linken og les om hvordan du som medlem kan spare tusenlapper årlig ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

Leverandører som presenterte sine fordeler, var Sparebank1 og LO Favør, Help forsikring, Tredjepart, Melings, Bjørnson organisasjonspsykologene, Ringorm som leverer coachingtjenester og Fjordkraft.

Ny giv

Reime trekker også frem presentasjonen av Ny giv av forbundsleder Leif Sande, som er forbundets nye satsing på aktiv markedsføring gjennom målrettede kampanjer, spredning av våre budskap, råd, nytte og tips via sosiale kanaler, kombinert med tilstedeværelse og informasjon ute på arbeidsplassene og aktive klubber som verver.

Vekker og vel møtt i 2016

– Vi sitter i en liten boble her i Norge, og fikk også en kraftig vekker gjennom innledningen til Stephen Davison, som pekte på at land rundt om i verden så blir våre kamerater forfulgt, trakassert og drept for sin fagforeningsaktivitet, sier Asle Reime som ønsker vel møtt til Styrke 2016.