Nyhetsarkiv

Her finner du oversikt over publiserte saker fra Industri Energi. Vi har nytt nettsted og nyhetsarkivet vil oppdateres løpende.

Færre rettssaker om oppsigelser i olja

20. juni 2017

Antallet rettssaker om oppsigelser i oljebransjen synker. Arbeidsgivere bruker i større grad ansiennitetsprinsippet ved nedbemanning enn tidligere, mener advokat Eyvind Mossige i Industri Energi.

CSAAWU tok imot Arthur Svenssons internasjonale pris for faglige rettigheter 2017

15. juni 2017

– Dette er et stort øyeblikk for oss. Tusenvis, ja millioner, av landarbeidere i verden har ennå ikke kjent på hverken demokrati eller frihet. Vi deler denne prisen med dem, sier generalsekretær Trevor Christians i fagforbundet CSAAWU, kjent for sin kamp for arbeidsforholdene til vinarbeidere i Sør-Afrika.

Vil du bli med på Agenda-akademiet?

15. juni 2017

Verdenssamfunnet forandrer seg i et forrykende tempo. Hva kan løses med politikk og hvordan? Tankesmien Agenda inviterer unge folk til debatt på sitt eget akademi til høsten.

Undersøkelse om HMS og alenearbeid

12. juni 2017

Industri Energi deltar i en spørreundersøkelse om arbeidsmiljø og utfordringer knyttet til alenearbeid. Flere medlemmer vil i løpet av de nærmeste dagene få undersøkelsen på e-post. Vi håper så mange som mulig vil delta – slik at vi kan få mer kunnskap om dette viktige temaet.

Stortare – din beste venn i kos og nød

12. juni 2017

Stortare fra norskekysten er en viktig ingrediens i alt fra softis til medisiner. Den kan til og med redde hjertet ditt etter infarkt.

Har du sjekket sommerrabattene dine?

9. juni 2017

Medlemmer i Industri Energi får en rekke rabatter gjennom LOfavør som kan gjøre sommeren både gladere og enklere, enten om du vurderer å besøke fornøyelsespark eller trenger leiebil.

Betalingsforsikring avviklet – vi jobber med å finne løsninger

8. juni 2017

Medlemsfordelen Betalingsforsikring for boliglån, levert av LOfavør og SpareBank 1, blir dessverre avviklet. Industri Energi jobber nå med å finne alternative løsninger for våre medlemmer.

Fornøyd med lønnsoppgjøret for oljeservice

6. juni 2017

– Frontfaget dannet rammen og vi har oppnådd et brukbart lønnsoppgjør for oljeserviceansatte, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Lønnsforhandlingene for oljeservice er i gang

6. juni 2017

Forhandlingene mellom Industri Energi og Norsk olje og gass for oljeserviceansatte startet tirsdag 6. juni. Det er satt av to dager til forhandlingene.

Avtale på plass i NOFO

2. juni 2017

Industri Energi kom torsdag til enighet med NOFO (Norsk Oljevernforening For Operatørselskap) om at bestemmelsene i Hovedavtalen og flesteparten av bestemmelsene i Bransjeavtalen skal praktiseres i bedriften i prøveperiode på et år.

Enighet i forhandlingene om flyteriggavtalen – kjøpekraften opprettholdes

1. juni 2017

Industri Energi og Norges Rederiforbund har blitt enige om årets mellomoppgjør for flyterigg. Rederiforbundet gav et tilbud de mener er basert på at medlemmene våre får opprettholdt sin kjøpekraft.

Vi gir deg rabatt på Notodden Bluesfestival!

1. juni 2017

Rykker det litt ekstra i rockefoten når du hører "Notodden bluesfestival"? Som medlem av Industri Energi og LOfavør får du 20 prosent rabatt på festivalpass og dagspass til årets bluesfestival.

Last inn flere nyheter