Nyhetsarkiv

Her finner du oversikt over publiserte saker fra Industri Energi. Vi har nytt nettsted og nyhetsarkivet vil oppdateres løpende.

Info til tillitsvalgte: Innlogging til klubbkontoret går nå via Min Side

22. juni 2018

Fra nå av vil innlogging til klubbkontoret gå via "min side", i stedet for at man logger seg rett på klubbkontoret. Endringen er et ledd i vårt arbeid med personvern.

Vil ta opp behovet for ny flyplass i Hammerfest med Solvik-Olsen

21. juni 2018

Med utbygging av oljefeltet Johan Castberg og mer aktivitet i Barentshavet vil flytrafikken til Hammerfest øke betraktelig. Hammerfest trenger ny flyplass, og vi har nå sendt brev til samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen for å få et møte om dette behovet.

Industri Energi aksepterer ikke at elektriker-medlemmer blir nedgradert

21. juni 2018

Industri Energi krever elektrikerne på flyteriggområdet ikke blir nedgradert. -Vi jobber aktivt i en rekke fora for at elektrikerne skal beholde sin ETO-status, sier områdeleder Asle Reime i Industri Energi.

Ett steg videre på veien mot egen dykkeravtale

19. juni 2018

Torsdag 14. juni hadde vi nytt forhandlingsmøte med arbeidsgiversiden for å lage en egen overenskomst som skal regulere lønns- og arbeidsforhold for inshore dykkere i Norge.

Pensjon: Sørg for at du tar de smarte valgene – benytt deg av pensjonsrådgivningen vår

18. juni 2018

For 500 kroner kan alle medlemmer mellom 57 og 67 år få rådgivning fra pensjonsekspertene i Tredjepart.

Løslatt, men ikke frie: Årets Arthur Svensson-vinnere nektes å forlate Kasakhstan – tomme stoler på prisutdelingen

13. juni 2018

De tre Kasakhstanske fagforeningslederne Larisa Kharkova, Nurbek Kushakbaev og Amin Eleusinov kjemper en modig kamp for retten til å organisere seg og for arbeidstakeres rettigheter. Kampen har en høy pris. To av dem har vært fengslet, og alle tre har utreiseforbud. Derfor var det tre tomme stoler på Arthur Svensson-seremonien i dag.

Vil du jobbe hos oss? Ledig stilling som leder for organisering- og medlemsrekruttering

12. juni 2018

Forbundet har nå en ledig stilling som leder for vår seksjon for organisering- og medlemsrekruttering. Kontorsted Stavanger. Søknadsfrist 24. juni.

To plasser til medlemmer på Little Steven’s Blues School

12. juni 2018

Little Steven's Blues School er svært populær og i fjor var det flere søkere enn plasser. Har du eller andre medlemmer lyst til å gå på blues-skolen i år, har industri Energi ordnet det slik at to medlemmer garanteres plass.

Lønnsforhandlinger 2018: Resultater for avtalene våre med Norsk Industri og Sjømat Norge

12. juni 2018

I denne artikkelen finner du en oversikt over resultatene fra tariffoppgjøret 2018 spesifisert for de ulike overenskomstene vi har med arbeidsgiverorganisasjonene Norsk Industri og Sjømat Norge.

Pensjonistforbundets Landsmøte 2018: Krever forhandlingsrett på regulering av pensjon

12. juni 2018

Industri Energi har deltatt på Pensjonistforbundets Landsmøte som gikk av stabelen på Storefjell på Gol den 4-7 juni. 183 engasjerte delegater gjennomførte et godt og innholdsrikt landsmøte og fattet en rekke viktige vedtak.

Johan Castberg vedtas: Klare signaler fra Stortinget om terminal på Veidnes

11. juni 2018

– Det er svært gledelig at utbygging av Johan Castberg-feltet nå blir vedtatt, og spesielt glade er vi for at stortingsflertallet støtter opp om det kravet vi har kjørt hele veien: Vi må skape størst mulig ringvirkninger for befolkningen i nord og legge til rette for terminal på Veidnes, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Beredskapskonferansen 2018: – Vi må være HMS-verdensmestere også i nordområdene

31. mai 2018

– Vi har bevist i Nordsjøen at vi er verdens beste på HMS. Nå må vi gjøre det det samme i Barentshavet, sier Frode Alfheim i Industri Energi.

Last inn flere nyheter