Nyhetsarkiv

Her finner du oversikt over publiserte saker fra Industri Energi. Vi har nytt nettsted og nyhetsarkivet vil oppdateres løpende.

Ptil ønsker raske forbedringer i sikkerheten på sokkelen

24. februar 2017

Den negative sikkerhetstrenden i Nordsjøen har gått for langt. Nå forventer Petroleumstilsynet at oljenæringen rydder opp.

Studentmedlemskapet er gull verdt for Charlotte

23. februar 2017

Egentlig visste hun ikke helt hva hun meldte seg inn i på første skoledag. Senere har medlemskapet i Industri Energi sikret Charlotte Andreassen advokathjelp og en splitter ny mobiltelefon.

Industri Energi krever at bakkepersonellet får fortsette på Flesland og Florø

22. februar 2017

– Forbundet vil stevne CHC Helikopterservice og Bristow dersom de ikke etterkommer vårt krav, sier forbundssekretær Harald Hereid.

Flerbruksfartøy: Arbeidsmiljøloven kan gjøres gjeldende med et pennestrøk

20. februar 2017

Industri Energi krever at arbeidsmiljøloven blir gjeldende for oljearbeiderne på flerbruksfartøy, på lik linje med plattformer og rigger. – Det kan gjøres med et pennestrøk. Vi forventer politisk handling nå, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

Svekker områdeberedskapen i Norskehavet

17. februar 2017

Ifølge planen for utbygging og drift (PUD) av Aasta Hansteen skulle Statoil stasjonere et søk- og redningshelikopter i Brønnøysund. Det vil selskapet nå endre på, og søker myndighetene om å fravike den opprinnelige PUD-søknaden.

Full støtte fra Arbeiderpartiet til CO2-kompensasjons-ordningen

16. februar 2017

– Stortingsrepresentant Terje Lien Aaslands (Ap) kraftfulle støtte i spørretimen i debatt med klima-og miljøminister Vidar Helgesen for å opprettholde CO2-kompensasjosnordningen er vi meget tilfreds med, sier nestleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Støtt havnearbeiderne i Nigeria!

14. februar 2017

Flere tusen havnearbeidere i Nigeria står fortsatt uten inntekt etter å ha mistet jobbene sine i desember 2015. Bli med i kravet om at myndighetene i landet oppfyller ILOs havnearbeiderkonvensjon!

Konstruktivt møte med ESA om det norske Super Puma-flyforbudet

14. februar 2017

Industri Energi hadde mandag møte med EFTAs overvåkingsorgan ESA i Brussel om det norske flyforbudet for Super Puma-helikoptrene EC225 og AS332L2. – Det er nødvendig å forklare hvorfor disse helikoptrene fortsatt må holdes på bakken, sier forbundssekretær Henrik Solvorn Fjeldsbø.

Kjemper for CO2-kompensasjonsordningen

13. februar 2017

Ordningen for CO2-kompensasjon står i fare. Som ikke-medlem av EU, er Norge avhengig av at Tyskland også snakker på vegne av våre interesser når den nye ordningen skal bestemmes.

Flere melder inn uhell i hjemmet på innboforsikringen

13. februar 2017

Stadig flere melder inn uhell på innboforsikringen. Gjennom ditt medlemsskap i Industri Energi er du godt dekket når uhellet først skjer.

Alle vil ha Barbro som fagforeningsleder i Hydro

10. februar 2017

Et enstemmig årsmøte har valgt Barbro T. Auestad til leder av Sunndal Kjemiske Fagforening ved Hydro Sunndal.

Jobber for å heve yrkesstoltheten for renholderne

10. februar 2017

– Det er på tide å heve statusen til renholderne. Vi spiller en viktig rolle offshore og fortjener større respekt for jobben vi gjør, sier klubbleder Leif Harall Salomonsen i Sodexo.

Last inn flere nyheter