Nyhetsarkiv

Her finner du oversikt over publiserte saker fra Industri Energi. Vi har nytt nettsted og nyhetsarkivet vil oppdateres løpende.

Nytt trepartsnettverk for arbeid og aktivitet i olja

19. september 2017

Industri Energi, Norsk olje og gass, ordførere fra en rekke kommuner, andre relevante arbeidstakerorganisasjoner og næringsorganisasjoner har etablert et eget nettverk som skal jobbe for aktivitet i olje- og gassektoren.

Tid for å skreddersy et nytt norsk helikopterregelverk

19. september 2017

– Nå som det felleseuropeiske helikopterregelverket Hofo ikke blir innført i Norge, er det nødvendig å skreddersy et nytt norsk regelverk for helikopteroperasjonene på sokkelen. Vi trenger et oppdatert regelverk som er spesialtilpasset norske forhold, sier Henrik Solvorn Fjeldsbø, som leder Industri Energi sitt helikopterutvalg.

Forbundsstyret oppfordrer klubber og andre forbund til å også støtte NNN-streikende ved Norse. Fanemarkering fredag 23.9

18. september 2017

Industri Energi sitt forbundsstyre vedtok 18. september å støtte de streikende fra NNN ved Norse Production. Forbundsstyret oppfordrer videre andre forbund og klubber og avdelinger til å støtte til de ansattes kamp for tariffavtale.

Søk om støtte til kulturtiltak for 2018

15. september 2017

Ønsker du og din klubb eller avdeling å gjøre noe for å spre informasjon om arbeiderbevegelsen, for eksempel i form av et teaterstykke? Da kan dere legge inn en søknad om pengestøtte fra LO.

Industri Energi støtter de streikende i Norse Production på Sotra

15. september 2017

Medlemmene til Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelforbund (NNN) som jobber på Norse Production har gått ut i streik i kampen for å få en tariffavtale. Industri Energi støtter de ansatte.

Norges konkurransefortrinn må beskyttes!

13. september 2017

Det er gjort store investeringer i norsk landindustri de siste årene og resultatene har ikke latt vente på seg. Men den positive utviklingen kan stoppe dersom ikke regjeringen sikrer fortsatt gode vilkår for industrien.

Valget 2017: Nå trenger vi full satsning på industrien – og trygge arbeidsplasser!

12. september 2017

– Nå er valget over og tiden inne for å brette opp ermene: Regjeringen må sørge for stabile og fremtidsrettede rammevilkår for industrinæringene våre, og et arbeidsliv med flere faste, og trygge jobber, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Levetidsforlengelse for Veslefrikk

12. september 2017

Lisenseierne har godkjent levetidsforlengelse for Veslefrikk-feltet i Nordsjøen til 2025. – Dette betyr mye for de som jobber på Veslefrikk, men også for de som indirekte arbeider mot Veslefrikk, ifølge Industri Energi Statoil .

NR Forum støtter ansatte i Kaefer Energy

11. september 2017

Samarbeidskomiteen NR Forum gir i en uttalelse sin støtte til ISO-arbeiderne i Kaefer Energy. Les uttalelsen her.

Industri Energi krever norsk lov på norsk sokkel: – Det er bare vi som har den styrken som trengs

11. september 2017

Industri Energi har de tre siste årene kjempet hardt og målrettet for å få norsk lov og tilsyn på flerbruksfartøyene som opererer på norsk sokkel. – Denne saken viser hvordan Industri Energi kaster seg over svære utfordringer. Vi er uredde og vi oppnår resultater, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

Valget er viktig for arbeidslivets retning

8. september 2017

Årets stortingsvalg er også et retningsvalg for norsk arbeidslivspolitikk. Industri Energi oppfordrer alle til å bruke stemmeretten sin. Her får du oversikt over hvilke saker som er viktig for forbundet.

Bred enighet om hovedlinjene i olje- og gasspolitikken

7. september 2017

Torsdagens debatt om oljeindustrien viste at de tre store partiene i norsk politikk, Arbeiderpartiet, Høyre og Fremskrittspartiet i hovedsak er enig om hovedlinjene i olje- og gasspolitikken. – Det er betryggende, sier Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi.

Last inn flere nyheter