Nyhetsarkiv

Her finner du oversikt over publiserte saker fra Industri Energi. Vi har nytt nettsted og nyhetsarkivet vil oppdateres løpende.

Offshore-nissene sprer julestemning på heliportene

17. desember 2018

Denne uken stiller våre egne nisser opp på heliportene på Sola, Kristiansund og Flesland for å spre glede til dem som skal jobbe offshore i jula.

Fornuftig å bruke mer tid på planen om oljeterminal på Veidnes

14. desember 2018

– Vi står på kravet om at det må bygges en oljeterminal på Veidnes i Finnmark. Samtidig er det fornuftig at operatørselskapene bruker noe mer tid på å modne fram prosjektene det jobbes med i Barentshavet. Og at de leter etter tilleggsressurser som kan knyttes til oljeterminalen, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Frode Alfheim i møte med olje- og energiministeren

14. desember 2018

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi var fredag formiddag i møte med olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (Frp).

Trygge på at Hydro vil løse Brasil-saken på en god måte

13. desember 2018

NRK Brennpunkt viste torsdag kveld dokumentaren «Et lite stykke regnskog», etter å ha besøkt Hydros Alunorte-raffineri i Brasil. Industri Energi har full tillit til at ledelsen vil jobbe aktivt sammen med våre tillitsvalgte for å løse utfordringene, og bidra til bærekraftige lokalsamfunn.

Skriver arbeiderhistorie når innaskjærsdykkerne samles til fagforeningskonferanse

13. desember 2018

Drøyt 20 innaskjærsdykkere er samlet på Industri Energis første dykkerkonferanse. – Det er en formidabel oppgave Industri Energi og dykkerne har tatt på seg når dykkerne nå danner fagforeninger, etablerer verneombud og krever tariffavtaler. På Dykkerkonferansen samkjører vi satsingen og staker ut veien videre, sier områdeleder Ommund Stokka.

Industri Energi Ung ønsker flere skoleinformatører

11. desember 2018

– Vi ønsker vi tips om hvilke skoler vi bør besøke i vår og samtidig invitere flere unge medlemmer til å dra på skolebesøk, sier Karl Rubben Gaasø, leder i Industri Energi Ung.

Klare forventninger til det nye operatørselskapet Vår Energi

10. desember 2018

I sommer ble det kjent at Eni Norge og Point Resources fusjonerer og blir en av de største aktørene på norsk sokkel. Mandag er det nye selskapet Vår Energi en realitet. – Vi forventer et aktivt selskap som bidrar til å videreutvikle norsk sokkel i positiv retning, sier forbundsleder Frode Alfheim.

Lars Anders Myhre hedret med Pioneren – LOs hederspris

6. desember 2018

Lars Anders Myhre ble hedret med LOs hederspris på landsstyret til Industri Energi i dag, torsdag 6.desember. Han er geologen som ble den første fagforeningskjempen i det nystartede oljeforbundet NOPEF i 1977 (Norsk Olje og Petrokjemisk Fagforbund).

-Fullstendig uakseptabelt med tariffhopping i TIOS

5. desember 2018

-Industri Energi finner seg ikke i at Island Offshore Subsea på grunn av ny eierstruktur (TIOS) ønsker å hoppe fra flyteriggavtalen over til en annen tariffavtale, slår forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi fast.

Helikopterutvalget med unikt innblikk i utviklingen av morgendagens offshorehelikopter

30. november 2018

Midt ute på prærien i Nord-Texas, i småbyen Amarillo, bygger Bell Helicopter neste generasjon offshorehelikoptre. Som første fagforeningsdelegasjon noensinne er Helikopterutvalget invitert til fabrikken for å få oppdatering om utviklingsprogrammet og ta maskinen Bell 525 i nærmere øyesyn.

Johan Castberg: Industri Energi Equinor krever terminal på Veidnes

29. november 2018

Leder i Industri Energi Equinor, Per Martin Labråthen er krystallklar. Equinor må bygge råoljeterminal på Veidnes ved Nordkapp nå og sikre arbeidsplasser og verdiskaping i nord.

Tariffavtale på plass mellom CCB Subsea og Industri Energi

28. november 2018

Etter forhandlinger hos kretsmekleren i Bergen fredag 23. november 2018 ble det signert tariffavtale mellom CCB Subsea og Industri Energi. – Vi er svært fornøyd med å ha oppnådd enighet, sier OSA-inspektør Kjell Bjarne Eide i Industri Energi.

Last inn flere nyheter