Nyhetsarkiv

Her finner du oversikt over publiserte saker fra Industri Energi. Vi har nytt nettsted og nyhetsarkivet vil oppdateres løpende.

Forhandlinger 2018: Våre medlemmer på flyteriggområdet skal ha økt kjøpekraft i år

18. april 2018

Industri Energi arrangerer onsdag tariffkonferanse i forbindelse med kommende forhandlinger på overenskomsten for flyttbare innretninger og plattformboring. - Vi forventer at våre medlemmer på denne overenskomsten får økt kjøpekraft i år, sier Asle Reime som leder forhandlingsavdelingen i Industri Energi.

Virker ikke lenken du har fått i SMS om uravstemning?

17. april 2018

Vi har fått tilbakemelding fra noen om at lenken som er oppgitt i SMS vi har sendt ut forbindelse med uravstemning på LO-NHO-området, ikke virker. Dette er bare å beklage, men heldigvis er løsningen enkel: Gå til Min side, eller stem ved å svare på SMSen. 

Samarbeider om utfordringer i Nordsjøen med britisk fagforbund

17. april 2018

Industri Energi og det britiske fagforbundet Unite samarbeider tett om felles utfordringer i Nordsjøen. – Dette drar vi mye nytte av i vårt arbeid med blant annet HMS og helikoptersikkerhet, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Støtter krav om tariffavtale i Elvebakken barnehage

17. april 2018

Industri Energi støtter de streikende Fagforbundet-medlemmene i privateide Elvebakken barnehage i Inderøy i Trøndelag.

Forhandlinger 2018: Nå er det uravstemning, bruk stemmeretten!

16. april 2018

I disse dager sendes resultatet fra LO-NHO-oppgjøret ut til dere medlemmer på uravstemning. Det betyr at det er dere som skal bestemme om dere vil godta meklingsresultatet eller ikke. Vi oppfordrer alle til å stemme. Man kan stemme via Min side, eller ved å svare på SMS som sendes ut til medlemmene.

Fullsatt sal på informasjonskonferanse om tariffoppgjøret i Stavanger

12. april 2018

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen, leder i Fellesforbundet Jørn Eggum og Industri Energi-leder Frode Alfheim gikk torsdag gjennom detaljene i tariffoppgjøret foran en fullsatt sal med LO-medlemmer på Folkets Hus i Stavanger.

Hardt presset fagforening ved Norse fikk pris på Styrke

11. april 2018

Polske tillitsvalgte som kjemper for ordnede lønns- og arbeidsforhold ved Norse Production/Sekkingstad fikk årets organisasjonspris på Styrke-konferansen tirsdag kveld. – Dette er særdeles velfortjent. Dette er modige tillitsvalgte som står på barrikadene for det organiserte og skikkelige arbeidslivet, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

– Vi må stoppe konkursryttere som driver fagforeningsknusing

11. april 2018

Terje Kollbotn, leder i LO Indre Hardanger, påpekte på Styrke onsdag nødvendigheten av sterke lokale avdelinger i LO og tok til orde for å stoppe konkursryttere som driver fagforeningsknusing.

Forhandlinger 2018: Vi oppfordrer medlemmene til å stemme JA!

10. april 2018

Søndag ble meklingen mellom LO og NHO avsluttet og et forhandlingsforslag er klart. – Vi er meget godt fornøyd med resultatene og anbefaler medlemmene våre å stemme ja i uravstemningen som snart vil avholdes, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

– Vi skal skrive et stykke arbeiderhistorie på Styrke-konferansen

10. april 2018

Industri Energi skal for første gang i arbeiderbevegelsens historie bidra til at yrkesdykkere innaskjærs organiserer seg, bygger en fagforening og krever tariffavtale. – Vi skal skrive et stykke arbeiderhistorie på denne konferansen, sa områdeleder Ommund Stokka da han åpnet Styrkekonferansen.

Forhandlinger 2018: – Et krevende oppgjør med godt resultat

8. april 2018

– Det har vært et krevende oppgjør hvor vi har forhandlet om tunge tema. Allikevel har vi fått til et godt meklingsresultat: bedre AFP og tetting av hull for sliterne, økt kjøpekraft for alle og ekstra løft for lavtlønte, samt tiltak mot sosial dumping, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Forhandlinger 2018: Enighet hos Riksmekleren – her er pressemelding fra LO

8. april 2018

Etter å ha meklet på overtid kom LO og NHO til enighet hos Riksmekleren søndag ettermiddag. Bedre AFP og økt lønn er viktige resultater. Dette betyr at det ikke blir streik nå og at alle skal møte på jobb som vanlig. Meklingsresultatet vil snart sendes ut til uravstemning.

Last inn flere nyheter