Nyhetsarkiv

Her finner du oversikt over publiserte saker fra Industri Energi. Vi har nytt nettsted og nyhetsarkivet vil oppdateres løpende.

Viktig med konsekvensutredning av Nordland VI, VII og Troms II

9. august 2018

Industri Energi og Fellesforbundet forklarer i Klassekampen hvorfor det er så viktig med konsekvensutredning og tilgang til nye leteareal på norsk sokkel.

Strømkrisen: – Ren gambling å eksportere mer kraft nå

8. august 2018

– Det at vi fortsetter å eksportere kraft, selv nå som fyllingsgraden nærmer seg historiske lavnivå, driver strømprisen unødvendig høyt opp og rokker ved folks tillit til norsk energipolitikk, sier Frode Alfheim i Industri Energi.

Ledig stilling som personal- og utviklingssjef i Industri Energi

7. august 2018

Industri Energi søker etter ny personal- og utviklingssjef med arbeidssted i Oslo. Søknadsfristen er 19. august.

Vi krever at myndighetene gransker hendelse etter dykk til 272 meter fra norskregistrert skip

2. august 2018

Stavanger Aftenblad skriver i artikkelen "Minst fem dykkere skadet for livet etter rekorddykk til 272 meter", om dykk fra det norskregistrerte skipet Skandi Singapore utenfor kysten av Australia i fjor, at norske sjøfartsmyndigheter ikke vil følge opp videre da symptomer først oppstod en stund etter dykkingen. Industri Energi er svært uenige i denne konklusjonen, og har sendt brev til Sjøfartsdirektoratet hvor vi krever granskning.

Bli med på frokostmøte om plast under Arendalsuka, 14. august kl. 08.00-10.00

2. august 2018

Plastforsøpling er en miljøutfordring som må løses, men er løsningen så enkelt at vi bare kan slutte med plast og bruke andre materialer i stedet?

Studiestart 2018: Her er vi på stand

1. august 2018

Måndag 13. august startar studietida igjen. Industri Energi Student har stands på dei største studiestadene – sjekk når vi er på din studieplass og møt oss!

Frode Alfheim leder for olje- og energiarbeidere verden over

31. juli 2018

Forbundsleder Frode Alfheim er valgt til å lede energiseksjonen til IndustriALL Global Union, en fagorganisasjon for industriarbeidere over hele verden.

Full bonus-seier for utleide medlemmer i Industri Energi

20. juli 2018

Stavanger tingrett slår fast at bonus er omfattet av likebehandlingsprinsippet for innleide. – Jeg er svært tilfreds med at retten slår fast at ansettelsesform ikke har betydning for avlønning, sier advokat Karianne Rettedal i Industri Energi.

Industri Energi er glad riggstreiken endelig er avsluttet

19. juli 2018

-Jeg er glad for at Safes riggstreik endelig er over. Dette har vært en streik som har rammet arbeidsplasser og en næring som ennå ikke er over kneiken, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

NDT er avgjørende for å sikre plattformenes integritet og folks trygghet

18. juli 2018

NDT-inspektørene på sokkelen tester at materialkvaliteten i bærende konstruksjoner og produksjonsrør er som den skal være. – Inspektørene sikrer plattformenes integritet, noe som er avgjørende for folks trygghet, sier leder i Ekofisk-komiteen Eirik Birkeland.

Avdelingens og klubbens oppgaver under streik

16. juli 2018

I forbindelse med en eventuell streik eller lockout, har foreninger og klubber mange viktige oppgaver. Forbundet har utarbeidet et konflikthefte som er en «veiviser» for tillitsvalgte i streik. Det er viktig at man setter seg grundig inn i dette heftet, som er oppdatert 17. juli 2018.

Påmelding er åpnet for LOs olje- og gasskonferanse

12. juli 2018

LOs årlige konferanse for olje og gass går av stabelen i Bergen 13. – 14. november. Tema for årets konferanse er «Den norske modellen – nøkkelen til økt effektivitet og sikkerhet for norsk olje- og gassnæring»

Last inn flere nyheter