Nyhetsarkiv

Her finner du oversikt over publiserte saker fra Industri Energi. Vi har nytt nettsted og nyhetsarkivet vil oppdateres løpende.

I helgen samles 178 unge medlemmer på ungdomskonferanse

19. oktober 2018

– Jeg har gruet meg litt, fordi dette er et stort og komplisert arrangement, men nå begynner godfølelsen å komme, sier leder av ungdomsutvalget i Industri Energi, Karl Ruben Gaasø.

Høring på statsbudsjettet: En flat CO2-avgift rammer industrien

16. oktober 2018

Industri Energi stilte på høringer for å fremme innspill til statsbudsjettet for 2019 på vegne av medlemsmassen.

Nominations for the 2019 Arthur Svensson Prize are now open

15. oktober 2018

Trade unions are invited to nominate candidates for the Arthur Svensson International Prize for Trade Union Rights. The deadline is January 1st 2019.

Nå kan du foreslå kandidater til Arthur Svenssons internasjonale pris for faglige rettigheter 2019

15. oktober 2018

Tillitsvalgte og ansatte i norsk og internasjonal fagbevegelse inviteres til å foreslå kandidater til Arthur Svensson-prisen 2019. Fristen er 1. januar 2019.

Statsbudsjettet: Bra med videre satsing på karbonfangst- og lagring. Nå er det avgjørende at tempoet holdes oppe

8. oktober 2018

– Karbongfangst og lagring spiller en nøkkelrolle i arbeidet med å nå FNs-klimamål, og på samme tid sikre fremtidig industriutvikling og arbeidsplasser. Derfor er bra det bevilges penger, men vi understreker samtidig hvor kritisk det er med videre fremdrift og bevilgninger, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

Ungdomskonferansen 19.-21 oktober: Her er valgkomiteens innstilling til nytt ungdomsutvalg

7. oktober 2018

Om to uker er det klart for Industri Energis årlige ungdomskonferanse. Innstillingen til det nye ungdomsutvalget som skal velges er nå klar.

Michal Jan Warecki gjenvalgt som leder for Industri Energi Student

7. oktober 2018

– Jeg gleder meg til å ta fatt på to nye år, og er veldig fornøyd med valget av studentutvalg og valgkomite, sier Michal Jan Warecki.

Over halvparten av innaskjærsdykkerne har fryktet for liv og helse

1. oktober 2018

I undersøkelse utført av Industri Energi, oppgir 57 prosent av dykkerne at de har vært har vært i farlige situasjoner, der de har fryktet for liv og helse. – Det er funn som er svært skremmende, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

LO lanserer samarbeid for selvstendige

27. september 2018

LO Selvstendig er et samarbeid mellom LO-forbund som organiserer selvstendig. Sammen skal vi jobbe for at de selvstendige skal få økt trygghet i arbeidslivet.

130 deltakere diskuterte verneombudets rolle på HMS-konferansen

26. september 2018

-Industri Energi har noen av de dyktigste verneombudene i landet og vi har egne forbundssekretærer som jobber med helse, miljø og sikkerhet. HMS er et satsingsområde for forbundet og HMS-konferansen er en del av det, sier områdeleder Barbro Auestad i Industri Energi.

Industri Energi krever fortgang i arbeidet med ny sjømannspensjon

21. september 2018

Industri Energi var torsdag i møte med statssekretær Christl Kvam i Arbeids- og sosialdepartementet om mulige endringer i lov om pensjonstrygd for sjømenn.

Nå kan du logge inn på Min side offshore

21. september 2018

Innloggingen til Min side er endret slik at du som er medlem, kan logge deg inn også når du ikke har tilgang til mobiltelefon for å bekrefte egen identitet.

Last inn flere nyheter