Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

CHC Norway - EC225 on ground
25. august 2020

Advarer mot å ta i bruk helikoptertypen fra Turøy-ulykken som redningshelikopter i nord

LOs helikopterutvalg advarer mot å bruke helikoptertypen som styrtet ved Turøy (Airbus H225) som redningshelikopter i Tromsø og på Svalbard. -Med den historikken maskinen har og når fabrikanten ikke har gjennomført Havarikommisjonens anbefalinger kan vi ikke akseptere det, sier helikopterutvalgets leder Henrik Solvorn Fjeldsbø.

Maria Schumacher Walberg
25. august 2020

Industri Energi gjenopptar arbeidet inn mot LO-kongressen

Forbundsstyret i Industri Energi har tirsdag lagt planen for forbundets arbeid inn mot LO-kongressen. –Vi håper på mange gode forslag innen fristen 18. september klokka 10, sier Maria Walberg, ny leder i samfunnspolitisk avdeling.

Asle Reime
20. august 2020

Hovedoppgjøret 2020: – Vi støtter opp om frontfagsmodellen

Fellesforbundet sitter torsdag ettermiddag i mekling med Norsk Industri om frontfaget. Blir det ikke enighet kan det bli storstreik fra fredag morgen. – Uansett utfall støtter vi opp om frontfagsmodellen, sier Asle Reime som har det politiske ansvaret for årets hovedoppgjør i Industri Energi.

Stena Don
11. august 2020

Høyesterett avviser anken fra Stena Drilling: Oppsagte riggarbeidere får millionerstatning

Fire Industri Energi-medlemmer har ventet lenge på pengene sine. Nå kan de endelig slippe jubelen løs.

FB_logo_bilde
23. juli 2020

Tilbake i arbeid etter permittering: Husk å oppdatere arbeidsstatus på Min side

Vi minner våre medlemmer som har vært permittert, men som nå er tilbake i arbeid, om å gå inn på Min side for å oppdatere sin arbeidsstatus. – Det er viktig for å unngå dobbelt kontingenttrekk, sier forbundssekretær Sonja Meek i Industri Energi.

3. juli 2020

Hovedoppgjøret 2020: Industri Energi forventer et godt og ansvarlig tariffoppgjør

- Vi skal sørge for et oppgjør som gir våre medlemmer deres rettmessige del av det de har krav på både i forhold til lønn og arbeidsvilkår. Samtidig skal vi opptre ansvarlig slik at de fortsatt har en arbeidsplass å gå til, sier Asle Reime som har det politiske ansvaret for årets hovedoppgjør i Industri Energi.

29. juni 2020

Yrkesdykkere får endelig det vernet som de fortjener

Arbeidsministeren foreslår at all innaskjærs yrkesdykking skal ha Arbeidstilsynet som tilsyn og at dykking skal være underlagt arbeidsmiljøloven. - Det er svært positivt at ministeren nå hører på yrkesdykkerne, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

18. juni 2020

Permitteringsperioden må utvides for å unngå masseoppsigelser i høst

Områdeleder Asle Reime i Industri Energi er klar på at permitteringsperioden snarest må utvides til 52 uker. –Hvis ikke risikerer vi masseoppsigelser utover høsten som følge av koronakrisen, sier han.

8. juni 2020

Industri Energi krever at nå må prosjektene settes i gang

Industri Energi er glad for at vi har fått på plass en tiltakspakke som skal sikre tusenvis av arbeidsplasser i oljeindustrien. - Nå må oljeselskapene være sitt ansvar bevisst og snarest sette i gang de nye prosjektene og sikre arbeidsplassene, krever forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

1. juni 2020

Selskapet TIOS med symbolsk angrep på Industri Energi

–Selskapet TIOS forsøker seg på et symbolsk angrep mot oss og virkeområdet for våre offshoreavtaler. Men vi har opplevd liknende angrep før og vi skal vinne denne saken også, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

29. mai 2020

Avgjørende tid for å sikre tusenvis av arbeidsplasser i oljeindustrien

-Nå er det alvor! Oljepakken som stortingspolitikerne skal behandle ferdig i løpet av neste uke er avgjørende for å sikre arbeidsplasser i olje- og gassnæringen, sier forbundsleder Frode Alfheim og tillitsvalgte fra de ulike delene av næringen.

1 2 3 4 13