Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

20160315_094859
24. mars 2021

Tariffavtale på plass i oljeservicebedriften Ardyne

Industri Energi fikk onsdag på plass tariffavtale ved oljeservicebedriften Ardyne og unngikk dermed mekling. -Tariffavtale vil gi de ansatte ordnede lønns- og arbeidsvilkår, sier OSA-inspektør Kjell Bjarne Eide.

arbeidsretten bilde-w1600
23. mars 2021

Ikke medhold i «Hanne Knutsen»-saken i Arbeidsretten

LO og Industri Energi fikk ikke medhold i arbeidsrettssaken om hvilken tariffavtale som skulle gjelde for de ansatte som jobbet på «Hanne Knutsen» i perioden før den ble koblet opp på Martin Linge-feltet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
12. mars 2021

Klarte å hindre masseoppsigelser i Maersk Drilling Norge

-Vi har gjennom drøftelser og forhandlinger med bedriften klart å unngå at det blir masseoppsigelser som først ble meldt fra ledelsen i Maersk Drilling Norge. Likevel greide vi ikke å hindre at noen jobber blir flyttet til Gdansk, sier Frode Larsen, leder i Industri Energi-klubben Maersk Ansattes Forening (MAF).

Robert Jaques de Vries (foto - privat)
12. mars 2021

Enighet i pensjonsforhandlingene med Norges Rederiforbund

Industri Energi, SAFE og DSO har etter en rekke forhandlingsmøter kommet til enighet med Norges Rederiforbund om endringer i forbindelse med omleggingen fra ytelsesbasert til innskuddsbasert pensjonsordning for ansatte på flyteriggavtalen.

Espen Bjørklund 1
10. mars 2021

Stortinget støtter at arbeidsmiljøloven skal gjelde innaskjærs arbeidsdykking

-Vi er glad for at Stortinget støtter regjerings lovforslag om at arbeidsmiljøloven blir gjeldende for all innaskjærs arbeidsdykking, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

Minnemarkering Alexander Kielland
9. mars 2021

Kritikkverdig oppfølging av etterlatte og overlevende etter Kielland-ulykken

–Myndighetenes oppfølging av de etterlatte og overlevende etter Kielland-ulykken er sterkt kritikkverdig, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi og viser til konklusjonene i Riksrevisjonens rapport.

Wayne Pena
4. mars 2021

Sikret to offshorearbeidere nær en million kroner i lønnskompensasjon

Industri Energi har sikret at to ROV-piloter i Saipem Ltd får kompensert over 966.000 kroner etter brudd på arbeidstidsbestemmelsene. –Dette viser hvor viktig fagbevegelsen er, sier OSA-inspektør Wayne Pena i Industri Energi.

Forhandlinger NHO luftfart trafikkavtalen
3. mars 2021

Hovedoppgjøret 2020: Enighet i forhandlingene med NHO luftfart

Industri Energi kom onsdag kveld til enighet med NHO Luftfart om trafikkavtalen. – Vi har nådd en viktig milepæl som sikrer avtalen mot lønnsdumping, sier forhandlingsleder Ommund Stokka i Industri Energi.

Forhandlinger NHO luftfart trafikkavtalen
3. mars 2021

Hovedoppgjøret 2020: Forhandlingene med NHO Luftfart gjenopptas

Forhandlingene mellom Industri Energi og NHO Luftfart om trafikkavtalen gjenopptas onsdag, etter en pause siden desember. – Vi fortsetter den gode dialogen og forventer et godt resultat for medlemmene våre, sier forhandlingsleder Ommund Stokka i Industri Energi.

arbeidsretten bilde-w1600
1. mars 2021

Arbeidsrettssak om flyteriggavtalens virkeområde starter tirsdag

Arbeidsrettssaken om hvilken tariffavtale som skulle gjelde for de ansatte som jobbet på «Hanne Knutsen» i perioden før den ble koblet opp på Martin Linge-feltet starter tirsdag.

LO
24. februar 2021

LO i Norge og Sverige krever økonomisk kompensasjon til grensependlerne

Regjeringa må ta ansvar og sørge for økonomisk kompensasjon til de rammede grensependlerne. Det er ansvarsfraskrivelse å vise til partene i arbeidslivet, skriver 1. nestleder i LO Sverige Therese Guovelin, og Peggy Hessen Følsvik, 1. nestleder i LO Norge i en felles uttalelse.

1 2 3 4 5 19