Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

27. juni 2019

Meklingen fortsetter på overtid

Industri Energi mekler på overtid natt til fredag med Norges Rederiforbund på flyteriggavtalen.

27. juni 2019

Meklingen er i gang på flyteriggoppgjøret

Mekling på flyteriggoppgjøret startet torsdag formiddag hos Riksmekleren i Oslo. Hvis ikke partene kommer til enighet vil 922 riggarbeidere bli tatt ut i streik.

19. juni 2019

Varsler plassfratredelse for 922 medlemmer på flyteriggområdet

Industri Energi har i dag meldt plassfratredelse for 922 medlemmer som vil bli tatt ut i en eventuell streik på flyteriggområdet fra 28. juni.

12. juni 2019

Industri Energi er klar for ankesak om innleides bonusrettigheter i lagmannsretten

Stavanger tingrett ga for ett år siden Industri Energi medhold i at bonus er omfattet av likebehandlingsprinsippet for innleide. Dommen ble anket og saken skal til ny behandling i lagmannsretten denne uka.

6. juni 2019

Industri Energi varsler plassoppsigelse for 937 medlemmer på flyteriggavtalen

Industri Energi er innkalt til mekling på flyteriggavtalen hos Riksmekleren i Oslo 27. juni. Hvis det ikke blir enighet i meklingen blir det streik på flyteriggområdet.

Leif Morten Rasch på HMS-konferansen
5. juni 2019

Industri Energi krever at innaskjærsdykkerne skal ha trygge arbeidsforhold

-Vi krever at innaskjærsdykkerne skal ha trygge arbeidsforhold og vi skal løfte fram de seriøse aktørene i bransjen, sier forbundssekretær Leif Morten Rasch i Industri Energi på forbundets HMS-konferanse som pågår på Sola 4-5. juni.

20. mai 2019

Lønnsforhandlingene for vask og rens er avsluttet

Mellomoppgjøret for vaskeri- og renseribedrifter i Industri Energi og motpart Norsk Industri ble mandag 20. mai avsluttet. Oppgjøret gir de ansatte en generell lønnsøkning på 5 kroner.

Karianne Rettedal
10. mai 2019

Industri Energi anker dom om ulovlig innleie i Lundin

Industri Energi tapte nylig en sak i tingretten der et medlem krevde fast jobb i Lundin etter å ha vært innleid til Edvard Grieg-plattformen i nesten fire år. Industri Energi vil anke dommen til lagmannsretten.

Barbro Auestad på HMS-konferansen 2018
7. mai 2019

Fortsatt ledige plasser på HMS-konferansen

Områdeleder Barbro Auestad oppfordrer tillitsvalgte og verneombud i Industri Energi å melde seg på HMS-konferansen 4-5. juni på Sola, utenfor Stavanger. – Konferansen begynner å fylles opp, men vi har ennå ledige plasser, sier Auestad.

29. april 2019

1. mai-aksjon: Demokrati på spill – organisasjonsfriheten i fare

Folk forandrer verden: Demokrati på spill - organisasjonsfrihet i fare er slagordet til Norsk Folkehjelps 1. mai-aksjon.

1 2 3 4 5 7