Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

FB_logo_bilde
17. september 2020

Klubber gis mulighet til å overføre kortkursmidler til neste år

Arbeidsutvalget i Industri Energi innvilget denne uka en søknad fra Alnor Kjemiske fagforening om å overføre kortkursmidler fra 2020 til 2021 på grunn av korona-situasjonen. I tillegg gis også andre klubber denne muligheten.

Leif Gunnar Rottem
10. september 2020

Industri Energi lanserer ny serie med undervisning på nett

-Korona-situasjonen har endret hverdagen for mange av oss, men behovet for kursing og oppdatert kunnskap stopper ikke, sier kurskoordinator Leif Gunnar Rottem i Industri Energi. Derfor har forbundet opprettet en ny serie med kurs på nett. Disse kalles OnsdagsWeb1 og vil foregå onsdager mellom klokken 09.00 og kl. 11.00.

Lill Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi. Foto AEH
8. september 2020

Hovedoppgjøret 2020: Brudd i sokkelforhandlingene

Industri Energi har brutt sokkelforhandlingene med Norsk olje og gass. – Arbeidsgiverne viser ingen vilje til å imøtekomme verken tekniske eller økonomiske krav. Vi ser oss derfor nødt til å bryte forhandlingene, sier nestleder i Industri Energi, Lill-Heidi Bakkerud.

FB_logo_bilde
8. september 2020

Sjekk og oppdater din kontaktinformasjon på Min Side

Som en del av gjennomføringen av forhandlingene er det viktig for oss å kunne dele informasjon med våre medlemmer. For at vi skal holde deg oppdatert på utviklingen i forhandlingene om din lønn og dine arbeidsvilkår, trenger vi at du oppdaterer din kontaktinformasjon.

web OBF start DSC_7391
7. september 2020

Hovedoppgjøret 2020: Forhandlingene på sokkelavtalene er i gang

Forhandlingene mellom Industri Energi og Norsk olje og gass for operatør-, boring- og forpleiningsansatte startet mandag ettermiddag. Det er satt av to dager til forhandlingene.

TIOSweb DSC_7386
1. september 2020

Arbeidsrettssaken om hvilken tariffavtale som skal gjelde i TIOS starter i morgen

Den prinsipielt svært viktige saken om hvilken tariffavtale som skal gjelde for de ansatte i offshoreselskapet TIOS starter i Arbeidsretten i Oslo onsdag.

Najibullah Mehrabi og Andreas Lorentzen (beskjært for FB)
28. august 2020

– Jeg ble veldig glad da de ringte og tilbød meg både sommerjobb og læreplass!

Andreas Lorentzen er en av de nye lærlingene ved Kronos Titan i Fredrikstad. – Vi ser at rekruttering av lærlinger er en stadig viktigere kilde til å sikre oss nye dyktige fagarbeidere for fremtiden, sier hovedtillitsvalgt ved Kronos Titan, Per Øistein Kivijärvi.

nr tariffkonf2
26. august 2020

Hovedoppgjøret 2020: Startskuddet har gått for årets tariffoppgjør

Industri Energi arrangerte onsdag den første tariffkonferansen for oljebransjen i forbindelse med årets hovedoppgjør, mens vask/rens hadde tariffkonferanse forrige uke. –Vi er nå klar for forhandlingene. Utgangspunktet vårt er frontfagsoppgjøret, sier forbundsleder Frode Alfheim.

CHC Norway - EC225 on ground
25. august 2020

Advarer mot å ta i bruk helikoptertypen fra Turøy-ulykken som redningshelikopter i nord

LOs helikopterutvalg advarer mot å bruke helikoptertypen som styrtet ved Turøy (Airbus H225) som redningshelikopter i Tromsø og på Svalbard. -Med den historikken maskinen har og når fabrikanten ikke har gjennomført Havarikommisjonens anbefalinger kan vi ikke akseptere det, sier helikopterutvalgets leder Henrik Solvorn Fjeldsbø.

Maria Schumacher Walberg
25. august 2020

Industri Energi gjenopptar arbeidet inn mot LO-kongressen

Forbundsstyret i Industri Energi har tirsdag lagt planen for forbundets arbeid inn mot LO-kongressen. –Vi håper på mange gode forslag innen fristen 18. september klokka 10, sier Maria Walberg, ny leder i samfunnspolitisk avdeling.

1 2 3 4 5 15