Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Frode Alfheim
27. november 2020

Nødvendig å etablere et nytt karanteneregelverk for sokkelarbeidere som er bosatt i utlandet

I et felles brev til helseministeren foreslår Industri Energi, Fellesforbundet, Norsk olje og gass, Norges Rederiforbund og Norsk Industri endringer i karanteneregelverket for arbeidstakere som ankommer Norge for å jobbe på sokkelen.

DSC_0755
25. november 2020

Skuffet over at Høyesterett avviste Tios-saken

Industri Energi er skuffet over at Høyesterett avviste vår anke om Tios-saken. -Dette var et av sporene i denne saken. Forbundet forfølger nå andre muligheter, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

FB_logo_bilde
25. november 2020

Meklingen med Axpeak er avlyst

Industri Energi har krevd tariffavtale i selskapet Axpeak som driver med offshore inspeksjoner. Forbundet skulle i mekling med bedriften torsdag. Den er nå avlyst. – Det betyr at det heller ikke kan bli streik nå, sier Erling Holmefjord som leder arbeidslivsavdelingen i Industri Energi.

Erling Holmefjord
24. november 2020

Mulig streik i oljeservicebedriften Axpeak

Industri Energi krever tariffavtale i selskapet Axpeak som driver med offshore inspeksjoner. – Hvis ikke mekling med bedriften fører til løsning, blir 20 medlemmer offshore tatt ut i streik fra fredag, sier Erling Holmefjord som leder arbeidslivsavdelingen i Industri Energi.

Lill Heidi Bakkerud.
23. november 2020

Seieren i Høyesterett gjør det mer attraktivt med faste ansettelser framfor innleie

Høyesterett slår fast at bonus er å anse som lønn og skal inngå i alle grunnlag for utbetaling. -Dette er en stor seier for fagbevegelsen og gjør det mindre attraktivt for bedriftene å bruke innleid arbeidskraft, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

Leif Gunnar Rottem
19. november 2020

Bruk onsdagsmorgener til å lære om forbundet og dine medlemsfordeler

Hver onsdag morgen tilbyr Industri Energi webinar der medlemmer kan lære om forbundet og hvilke fordeler du har som medlem.

Lill Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi. Foto AEH
16. november 2020

Industri Energi jobber kontinuerlig for bedre løsninger for medlemmer som må sitte i hotellkarantene

–Vi står på hele tiden for å komme fram til bedre løsninger for medlemmene våre som i dag må i karantene før de skal på jobb, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

Wissair A320
6. november 2020

Industri Energi Equinor oppfordrer til boikott av Wizz Air

Den største fagforeningen for operatørselskaper i Norge med 5000 aktive medlemmer, Industri Energi Equinor, oppfordrer i en fersk uttalelse til boikott av Wizz Air.

Asle Reime
2. november 2020

Full seier i bonussaken i Høyesterett

Høyesterett har gitt Industri Energi fullt medhold i den prinsipielt viktige saken om at innleide skal ha samme lønn som fast ansatte. -En svært viktig dom, helt i tråd med likebehandlingsprinsippet, sier områdeleder Asle Reime i Industri Energi.

Svensson_profile_w_sign
30. oktober 2020

Åpent for nominasjoner til neste års Arthur Svensson-pris

Vi inviterer tillitsvalgte og ansatte i norsk og internasjonal fagbevegelse til å nominere kandidater til Arthur Svenssons internasjonale pris for faglige rettigheter. Fristen er 1. januar.

Espen Bjørklund 1
28. oktober 2020

200 yrkesdykkere krever at arbeidsmiljøloven må gjelde for all yrkesdykking i Norge

Industri Energi overleverte onsdag et opprop til statssekretær Vegard Einan i Arbeids- og sosialdepartementet der 200 yrkesdykkere krever at arbeidsmiljøloven må gjelde for all yrkesdykking i Norge.

1 2 3 4 5 17