Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

29. april 2019

Industri Energi støtter de streikende pilotene i SAS

Industri Energi støtter Norsk Flygerforbund og de streikende pilotenes kamp i SAS for forutsigbare turnusordninger og for tetting av lønnsgap.

Fraser
26. april 2019

Industri Energi og Norsk Rederiforbund inngikk forlik om kompetanseutvikling

Partene inngikk forlik i en sak om tolkning av Flyteriggavtalen og kompetanseheving.  

11. april 2019

Lønnsoppgjøret 2019: Fakta om den nye Sliterordningen for de som går av med pensjon før 65 år

I årets lønnsoppgjør mellom LO og NHO kom også hovedrammene for den nye "Sliterordningen" , også kjent som "Slitertillegget", på plass. Ordningen skal gi en ekstra ytelse til de som må gå av med pensjon tidlig.

Bilde av Frode Alfheim Barentshavkonferansen
3. april 2019

– Ungdommen er vår største ressurs

– Det er ungdommen som skal ta oss inn i framtiden. De er vår største ressurs, sa forbundsleder Frode Alfheim i sitt innlegg på Barentshavkonferansen i Hammerfest onsdag.

Barentshavkonferansen 2019
1. april 2019

Fullt hus på seminar om arbeidsliv og muligheter i nord

Industri Energi arrangerte mandag kveld et åpent møte om framtidens arbeidsliv i nordområdene. –Vi ønsker å vise at vi jobber for trygge, gode og langsiktige arbeidsplasser i nord. Og samtidig vise at trenger godt samarbeid med både myndigheter og bedrifter, sier Lill-Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi.

Karianne Rettedal
1. april 2019

Saksøker Lundin for ulovlig innleie

Advokat i Industri Energi, Karianne Rettedal, mener Lundin spekulerer i fireårsregelen og driver en systematisk omgåelse av regelverket. Hun representerer et medlem som nå går til sak og krever fast ansettelse etter å ha vært innleid i nesten fire år.

lo_hcg_tillitsvalgt_cropped (1)
27. mars 2019

Lønnsoppgjøret 2019: Mekling mellom LO og NHO. Blir de ikke enige, blir det streik

LO og NHO ble ikke enige i forhandlingene tidligere i mars. Derfor gikk oppgjøret til mekling, og blir de ikke enige blir det streik fra mandag 1. april.

Karianne Rettedal
7. mars 2019

Full seier i Høyesterett for LO i Skanska-saken. Ansiennitet står i en særstilling i arbeidslivet

Skanska-saken er en viktig seier for LO. Høyesterett slår fast at ansiennitetsprinsippet står i en særstilling. LO har vært partshjelp for seks anleggsarbeidere i Skanska som saksøkte sin arbeidsgiver med krav om å få kjent oppsigelsene ugyldige. – Avklaringene i Høyesterett vil få stor betydning for medlemmene i Industri Energi og partene i arbeidslivet, sier advokat Karianne Rettedal i Industri Energi.

1 2 3 4 5 6