Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

10. mars 2017

Bli med og si stopp til angrepet på faglige rettigheter!

Etter initiativ fra dagens regjering har Stortinget vedtatt en rekke forverringer av arbeidsmiljøloven. Hvor skal det ende? Bli med i LOs nasjonale demonstrasjon 20.mars og protester mot utviklingen!

2. mars 2017

North Atlantic Drilling ser lyset i enden av tunnelen

– Det er flere anbud i emning og markedet viser tydelig bedring. Derfor har vi håp om at vi snart skal begynne å ansette folk igjen, sier klubbleder Arild Berntsen i Offshoreforeningen i North Atlantic Drilling.

10. februar 2017

40 års-jubilanter i Husnes Kjemiske Fagforening

Husnes Kjemiske Fagforening (HKF), Industri Energi avdeling 172, arrangerte nylig sin årlige jubilantfest for de som har oppnådd 40 års medlemskap i LO i løpet av 2016.

10. januar 2017

Rekordmange forslag til landsmøtet

Landsmøtet ble kalt inn på kort varsel og at det var liten tid for avdelingene til å forberede forslag. Likevel kom det inn rekordmange forslag innen fristen gikk ut. Lokalvdelingene sendte inn totalt 401 forslag.

23. desember 2016

Bestiller du sommerferien allerede nå?

Mange er allerede i gang med å legge ferieplanene for årets sommerferie. Da kan rabatten gjennom medlemskapet i LOfavør være grei å benytte seg av.

22. desember 2016

Har ledelsen i Trinity «left the building»?

Trinity Nordic har mistet sin cateringkontrakt. Samtidig har ledelsen i selskapet gjort seg utilgjengelig for kontakt med fagforeningen. Klubben er frustrert over at de ikke får kontakt med daglig leder Nils Olsen, som trolig har sluttet i jobben uten å informere de ansatte.

20. desember 2016

Nissene er på plass

Mange gruer seg til å feire jul på jobb på sokkelen, borte fra familie og venner. Forhåpentligvis hjelper det litt med nisser og pakker på heliporten før avgang.

16. desember 2016

Gir 25.000 kroner for å hjelpe sivile i Øst-Aleppo

Syrisk Røde Halvmåne og Røde Kors jobber med å hente ut 250 skadde fra Øst-Aleppo. De trenger også mer penger til å forsterke nødhjelpen. Industri Energi støtter arbeidet deres med 25.000 kroner.

16. desember 2016

Forslagsfristen nærmer seg!

Har du forslag til landsmøtet? Da begynner du å få dårlig tid! Fristen for å sende inn forslag er 25. desember.

8. desember 2016

Norges beste innboforsikring er blitt enda bedre

Som medlem er du automatisk dekket av Norges beste innboforsikring. Kollektiv Hjemforsikring har gitt medlemmene våre trygghet hjemme i over 50 år.

7. desember 2016

Bli med og press strømprisene ned!

Vi tapte slaget om lovendringen, men det betyr ikke at vi gir opp kampen mot nye kabler! Men vi trenger flere med oss i kampen. Bli med og spre kunnskap og informasjon rundt om i avdelingene.

1 2 3 4 28