Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

12. desember 2017

Klubber og avdelinger: Vær med og påvirk, nominer kandidater til LOs regionråd!

Vi oppfordrer alle våre klubber og avdelinger til å nominere kandidater til LOs regionråd – et samarbeidsorgan for forbundene og LOs lokalorganisasjoner. Dette er en unik mulighet til å få være med på å utøve innflytelse i Norges største arbeidstakerorganisasjon! Merk fristen: 31.12.2107.

17. november 2017

Tillitsvalgt roser de ansatte som jobber med Goliat-plattformen

De ansatte ute på Goliat-plattformen og på kontorene i Hammerfest og Stavanger gjør en kjempejobb, påpeker klubbleder Martha Skjæveland i Industri Energi i Eni Norge.

Bilde av riggen Stena Don
24. oktober 2017

17 medlemmer vant i retten mot Trinity Nordic

Industri Energi har i Stavanger tingrett fått medhold i samtlige 17 punkter i saken mot Trinity Nordic. Saken omhandler krav på utvidet oppsigelsestid.

15. september 2017

Søk om støtte til kulturtiltak for 2018

Ønsker du og din klubb eller avdeling å gjøre noe for å spre informasjon om arbeiderbevegelsen, for eksempel i form av et teaterstykke? Da kan dere legge inn en søknad om pengestøtte fra LO.

10. mars 2017

Bli med og si stopp til angrepet på faglige rettigheter!

Etter initiativ fra dagens regjering har Stortinget vedtatt en rekke forverringer av arbeidsmiljøloven. Hvor skal det ende? Bli med i LOs nasjonale demonstrasjon 20.mars og protester mot utviklingen!

2. mars 2017

North Atlantic Drilling ser lyset i enden av tunnelen

– Det er flere anbud i emning og markedet viser tydelig bedring. Derfor har vi håp om at vi snart skal begynne å ansette folk igjen, sier klubbleder Arild Berntsen i Offshoreforeningen i North Atlantic Drilling.

10. februar 2017

40 års-jubilanter i Husnes Kjemiske Fagforening

Husnes Kjemiske Fagforening (HKF), Industri Energi avdeling 172, arrangerte nylig sin årlige jubilantfest for de som har oppnådd 40 års medlemskap i LO i løpet av 2016.

10. januar 2017

Rekordmange forslag til landsmøtet

Landsmøtet ble kalt inn på kort varsel og at det var liten tid for avdelingene til å forberede forslag. Likevel kom det inn rekordmange forslag innen fristen gikk ut. Lokalvdelingene sendte inn totalt 401 forslag.

23. desember 2016

Bestiller du sommerferien allerede nå?

Mange er allerede i gang med å legge ferieplanene for årets sommerferie. Da kan rabatten gjennom medlemskapet i LOfavør være grei å benytte seg av.

22. desember 2016

Har ledelsen i Trinity «left the building»?

Trinity Nordic har mistet sin cateringkontrakt. Samtidig har ledelsen i selskapet gjort seg utilgjengelig for kontakt med fagforeningen. Klubben er frustrert over at de ikke får kontakt med daglig leder Nils Olsen, som trolig har sluttet i jobben uten å informere de ansatte.

20. desember 2016

Nissene er på plass

Mange gruer seg til å feire jul på jobb på sokkelen, borte fra familie og venner. Forhåpentligvis hjelper det litt med nisser og pakker på heliporten før avgang.

1 2 3 4 28