Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

13. September 2016

Arbeidsgrupper skal rydde opp i Enis problemer

Det skal settes ned fem arbeidsgrupper som skal ta tak i problemområder i Eni Norge. Samtidig er det fortsatt driftsstans på Goliat-plattformen inntil videre.

20. July 2016

Derfor har ikke Industri Energi samarbeidet mer med SAFE

Forbundsleder Leif Sande i Industri Energi har fått spørsmål om hvorfor forbundet ikke har samarbeidet mer med forbundet SAFE under årets oppgjør. Her forklarer han hvorfor et samarbeid i år verken har vært mulig eller til fordel for våre medlemmer.

19. July 2016

Gull verdt å investere i lærlinger

Satsing på lærlinger gir de beste rekruttene, mener forbundssekretær Harald Hageland i Industri Energi. På elektroavdelingen til Elkem Salten er syv av åtte ansatte tidligere lærlinger ved bedriften. ­

12. July 2016

Norterminal håper å få Lukoil tilbake som kunde i Kirkenes

-Det er positivt at Klima-og miljødepartementet nå har gitt selskapet tillatelse til å laste om mer olje fra skip til skip. Vi håper å få Lukoil tilbake som kunde, sier lokal tillitsvalgt Ole Kristian Figenschau i Industri Energi.

8. July 2016

Suksess

Les forbundsleders Leif Sandes leder som stod på trykk i siste utgave av medlemsbladet til Industri Energi.

28. June 2016

Norsk industri tjener på det grønne skiftet

Silisiumprodusenten Norwegian Crystals i Glomfjord er blant dem som merker økt etterspørsel etter produkter med lavt karbonavtrykk. Spesialrådgiver Geir Vollsæter i Industri Energi har ventet på at markedene skal få øynene mer opp for norske, klimavennlige produkter.

22. June 2016

Enighet i meklingen på flyteriggavtalen

Industri Energi og Norges Rederiforbund (NR) ble natt til onsdag enige om et ansvarlig oppgjør som er i tråd med frontfagets rammer.

20. June 2016

Offshoreforeningen fikk fullt gjennomslag for West Linus-krav

Syv av Industri Energis medlemmer som har jobbet på riggen West Linus, får mellom 45.000 og 150.000 kroner utbetalt i vente- og overtid etter at forbundet fikk fullt gjennomslag i forliksrådet.

20. June 2016

Meklingen startet i flyteriggoppgjøret

Mandag 20. juni startet meklingen mellom Industri Energi og Norges Rederiforbund på avtalen for flyttbare offshoreinnretninger.

17. June 2016

«En bedrift – en fagforening»: tenke nytt er en utfordring

-Vår kampanje «En bedrift – en fagforening» i Trøndelag og Nordland viser at det å tenke nytt ved vertikal organisering er en utfordring, sier forbundssekretær Einar Olsvik i Industri Energi.

16. June 2016

Første møte mellom klubbene i BP og Det Norske

Industri Energi-klubbene i BP og Det Norske hadde i dag sitt første møte om den forestående sammenslåingen av selskapene for å bli kjent og utveksle erfaringer. Det nye selskapet skal hete Aker BP.

1 2 3 4 5 6 28