Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

10. november 2016

Vil gjøre selvstendig næringsdrivende tryggere

Endringer i næringslivet gjør at flere blir selvstendig næringsdrivende. Industri Energi har flere forslag om hvordan deres arbeidsliv skal bli tryggere. Forslagene legges fram under Landsorganisasjonens ordinære kongress 8.-12.mai.

8. november 2016

Fordelingen av delegater til landsmøtet er klar

Denne uka sendes det brev til alle lokalavdelinger om hvor mange delegater de skal få på landsmøtet våren 2017.

28. oktober 2016

Ansatte i Pharma Marine fikk endelig tariffavtalen på plass

De 22 ansatte i Pharma Marine som er medlemmer i Industri Energi har endelig fått en tariffavtale med bedriften. Avtalen ble signert med ledelsen tirsdag 25.oktober. - Vi er godt fornøyd, sier klubbleder Janne Olin Ulla.

3. oktober 2016

Michal Jan Warecki er studentenes nye stemme i Industri Energi

Under studentkonferansen, 2. oktober ble Michal Jan Warecki valgt til ny leder av studentutvalget til Industri Energi.

3. oktober 2016

Studentene støtter de streikende i Industri Energi

Som studentmedlemmer i Industri Energi kjemper vi for det arbeidslivet vi vil ha når vi går ut i arbeid. Derfor støtter vi også de streikende oljeservicearbeiderne i sin legitime kamp, skriver studentene i sin støtteerklæring.

13. september 2016

Arbeidsgrupper skal rydde opp i Enis problemer

Det skal settes ned fem arbeidsgrupper som skal ta tak i problemområder i Eni Norge. Samtidig er det fortsatt driftsstans på Goliat-plattformen inntil videre.

20. juli 2016

Derfor har ikke Industri Energi samarbeidet mer med SAFE

Forbundsleder Leif Sande i Industri Energi har fått spørsmål om hvorfor forbundet ikke har samarbeidet mer med forbundet SAFE under årets oppgjør. Her forklarer han hvorfor et samarbeid i år verken har vært mulig eller til fordel for våre medlemmer.

19. juli 2016

Gull verdt å investere i lærlinger

Satsing på lærlinger gir de beste rekruttene, mener forbundssekretær Harald Hageland i Industri Energi. På elektroavdelingen til Elkem Salten er syv av åtte ansatte tidligere lærlinger ved bedriften. ­

12. juli 2016

Norterminal håper å få Lukoil tilbake som kunde i Kirkenes

-Det er positivt at Klima-og miljødepartementet nå har gitt selskapet tillatelse til å laste om mer olje fra skip til skip. Vi håper å få Lukoil tilbake som kunde, sier lokal tillitsvalgt Ole Kristian Figenschau i Industri Energi.

8. juli 2016

Suksess

Les forbundsleders Leif Sandes leder som stod på trykk i siste utgave av medlemsbladet til Industri Energi.

28. juni 2016

Norsk industri tjener på det grønne skiftet

Silisiumprodusenten Norwegian Crystals i Glomfjord er blant dem som merker økt etterspørsel etter produkter med lavt karbonavtrykk. Spesialrådgiver Geir Vollsæter i Industri Energi har ventet på at markedene skal få øynene mer opp for norske, klimavennlige produkter.

1 2 3 4 5 6 28