Delegasjonsbesøk fra Russland med fokus på digitalisering

torsdag 1. november 2018

Som et ledd i Industri Energi sin samarbeidsavtale med det russiske oljearbeiderforbundet Rogwu var en delegasjon fra Rogwu og ansatte i Gazprom Neft i Norge 15-19. oktober.

Delegasjonsbesøk fra Rogwu 2018
Delegasjonen fra Russland i Bergen. Foto: Svein Harald Riise

-Fokus for besøket var digitalisering innen ulike fagområder, opplyser prosjektleder for Russland og arktiske områder i Industri Energi, Svein Harald Riise.

I Bergen orienterte Wintershall sin driftorganisasjonen for Brage-feltet om sine tanker, ideer og løsninger rundt digitalisering. – I tillegg besøkte vi flere leverandører som bidro med innspill. Og vi avla oljemessen OTD Exhibition på Sotra et besøk, sier Riise.

Ved CCB på Ågotnes ble delegasjonen vist løsninger og fremtidige modeller for basevirksomhet.

Nyheter
  • Industri Energi-medlem vant retten til å stå i stilling

    Gulating lagmannsrett slår i en fersk dom fast at et Industri Energi-medlem har rett til å fortsette i stillingen sin etter at Bristow overtok kontrakten for all helikoptertransport for Equinor ut fra Flesland. -Dette sikrer ansatte en stabil og langsiktig arbeidsplass, sier Hans Petter Jensen, klubbleder i CHC Helikopter Service.

  • Samarbeid og trygghet er forutsetninger for den norske modellen

    Nestleder i Industri Energi, Lill Heidi Bakkerud, understrekte på LOs olje- og gasskonferanse onsdag at hvis folk føler trygghet og partssamarbeidet fungerer skikkelig så klarer man å finne gode løsninger i olje- og gassbransjen.