Ekstra midler fra Kompetanse Norge

onsdag 12. juli 2017

Mange voksne har behov for å styrke sine digitale ferdigheter. Kompetanse Norge har lyst ut 17 millioner kroner ekstra i kompetansehevende kurs for bedrifter og offentlig sektor.

Midlene går til 30 og 50 timers kurs innenfor digitale ferdigheter (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Office365 mm), og alle bedrifter kan søke om dette sammen med AOF Møre og Romsdal.

Kurstilbydere fra hele landet, i tillegg til private og offentlige virksomheter, kan nå søke Kompetanse Norge om midler fra Kompetansepluss. Dette er en ekstrautlysning som er øremerket opplæring i grunnleggende digitale ferdigheter på arbeidsplassen.

Send en e-post til Frode Ingebrigtsen@aof.no innen mandag 7.august

Nyheter
  • Forhandlinger 2018: Våre medlemmer på flyteriggområdet skal ha økt kjøpekraft i år

    Industri Energi arrangerer onsdag tariffkonferanse i forbindelse med kommende forhandlinger på overenskomsten for flyttbare innretninger og plattformboring. - Vi forventer at våre medlemmer på denne overenskomsten får økt kjøpekraft i år, sier Asle Reime som leder forhandlingsavdelingen i Industri Energi.

  • Virker ikke lenken du har fått i SMS om uravstemning?

    Vi har fått tilbakemelding fra noen om at lenken som er oppgitt i SMS vi har sendt ut forbindelse med uravstemning på LO-NHO-området, ikke virker. Dette er bare å beklage, men heldigvis er løsningen enkel: Gå til Min side, eller stem ved å svare på SMSen.