Husk å nominere kandidater til organisasjonsprisen

tirsdag 10. januar 2017

Industri Energi oppfordrer medlemmer til å nominere kandidater til årets organisasjonspris.

Organisasjonsprisen er en ærefull pris som gis av forbundet for utmerket organisasjonsarbeid. Prisen kan tildeles enkeltpersoner eller klubber.

-Vi vet mange har gjort en utmerket organisasjonsjobb i en vanskelig tid for mange av våre medlemsbedrifter. Det kan for eksempel være tillitsvalgte som har gjort en framifrå jobb i forbindelse med nedbemanningsprosesser eller folk som har gjort strålende vervearbeid, sier sekretær i komiteen som utdeler prisen, Jarle Vines.

Organisasjonsprisen deles ut på Styrke-konferansen som blir arrangert i Haugesund 4-5. april. Prisen er 25.000 kroner og et diplom.

Alle medlemmer i Industri Energi kan nominere kandidater.

Nominasjon med begrunnelse sendes per e-post til Jarle Vines innen 1. mars, men forbundet ber om at man gjør dette så snart som mulig.

Tidligere vinnere:

2015- Herdis Rosland Eide og Industri Energi-klubben i COOR Offshore i Bergen.
2014- Eivind Torvik og Sunndal kjemiske fagforening, Stein Tore Haga, Kent Hettervik og Rowan ansattes forening og Chris William Dale i Cosl.

Nyheter
  • Færre rettssaker om oppsigelser i olja

    Antallet rettssaker om oppsigelser i oljebransjen synker. Arbeidsgivere bruker i større grad ansiennitetsprinsippet ved nedbemanning enn tidligere, mener advokat Eyvind Mossige i Industri Energi.

  • CSAAWU tok imot Arthur Svenssons internasjonale pris for faglige rettigheter 2017

    – Dette er et stort øyeblikk for oss. Tusenvis, ja millioner, av landarbeidere i verden har ennå ikke kjent på hverken demokrati eller frihet. Vi deler denne prisen med dem, sier generalsekretær Trevor Christians i fagforbundet CSAAWU, kjent for sin kamp for arbeidsforholdene til vinarbeidere i Sør-Afrika.