Husk å nominere kandidater til organisasjonsprisen

tirsdag 10. januar 2017

Industri Energi oppfordrer medlemmer til å nominere kandidater til årets organisasjonspris.

Organisasjonsprisen er en ærefull pris som gis av forbundet for utmerket organisasjonsarbeid. Prisen kan tildeles enkeltpersoner eller klubber.

-Vi vet mange har gjort en utmerket organisasjonsjobb i en vanskelig tid for mange av våre medlemsbedrifter. Det kan for eksempel være tillitsvalgte som har gjort en framifrå jobb i forbindelse med nedbemanningsprosesser eller folk som har gjort strålende vervearbeid, sier sekretær i komiteen som utdeler prisen, Jarle Vines.

Organisasjonsprisen deles ut på Styrke-konferansen som blir arrangert i Haugesund 4-5. april. Prisen er 25.000 kroner og et diplom.

Alle medlemmer i Industri Energi kan nominere kandidater.

Nominasjon med begrunnelse sendes per e-post til Jarle Vines innen 1. mars, men forbundet ber om at man gjør dette så snart som mulig.

Tidligere vinnere:

2015- Herdis Rosland Eide og Industri Energi-klubben i COOR Offshore i Bergen.
2014- Eivind Torvik og Sunndal kjemiske fagforening, Stein Tore Haga, Kent Hettervik og Rowan ansattes forening og Chris William Dale i Cosl.

Nyheter
  • Ikke fornøyd med risikoutviklingen offshore

    -Vi er ikke fornøyd med utviklingen som har skjedd innenfor offshore sikkerhet det siste året. Særlig økningen i alvorlige hydrokarbonlekkasjer og brønnkontrollhendelser bekymrer, sier forbundssekretær Henrik Solvorn Fjeldsbø etter at han fikk presentert Petroleumstilsynets siste RNNP-rapport.

  • Sikkerheten på Goliat blir ivaretatt

    Bellona-leder Fredrik Hauge hevder Goliat-plattformen er livsfarlig og at arbeiderne er livredde for å gå på jobb. Dette stemmer ikke, sier de tillitsvalgte.