Husk å nominere kandidater til organisasjonsprisen

tirsdag 10. januar 2017

Industri Energi oppfordrer medlemmer til å nominere kandidater til årets organisasjonspris.

Organisasjonsprisen er en ærefull pris som gis av forbundet for utmerket organisasjonsarbeid. Prisen kan tildeles enkeltpersoner eller klubber.

-Vi vet mange har gjort en utmerket organisasjonsjobb i en vanskelig tid for mange av våre medlemsbedrifter. Det kan for eksempel være tillitsvalgte som har gjort en framifrå jobb i forbindelse med nedbemanningsprosesser eller folk som har gjort strålende vervearbeid, sier sekretær i komiteen som utdeler prisen, Jarle Vines.

Organisasjonsprisen deles ut på Styrke-konferansen som blir arrangert i Haugesund 4-5. april. Prisen er 25.000 kroner og et diplom.

Alle medlemmer i Industri Energi kan nominere kandidater.

Nominasjon med begrunnelse sendes per e-post til Jarle Vines innen 1. mars, men forbundet ber om at man gjør dette så snart som mulig.

Tidligere vinnere:

2015- Herdis Rosland Eide og Industri Energi-klubben i COOR Offshore i Bergen.
2014- Eivind Torvik og Sunndal kjemiske fagforening, Stein Tore Haga, Kent Hettervik og Rowan ansattes forening og Chris William Dale i Cosl.

Nyheter
  • Ny tjenestepensjon i offentlig sektor

    23. mai ble det klart at medlemmene i LO, Unio og YS sier ja til ny tjenestepensjon for offentlig ansatte. Våre medlemmer i Oljedirektoratet, Petroleumstilsynet og Høgskulen på Vestlandet får dermed ny pensjonsordning.

  • Forhandlingene på flyteriggavtalen er i gang

    Tarifforhandlingene mellom Industri Energi og Norges Rederiforbund på flyteriggområdet startet onsdag 23. mai klokken 11. Det er satt av to dager til forhandlingene som pågår i Oslo.