Industri Energi besøkte ungdomspolitikernes sommerleire

torsdag 10. august 2017

Framtidens politikere har mye å lære om arbeiderbevegelsen og viktigheten av organisering. Forhåpentligvis lærte de mye etter at vi besøkte deres sommerleire i forrige uke!

IMG_1787
Fra venstre Are Bergli Heier, Lauritz Slåttebrekk, Morten Lystad (alle tre fra El & IT), Kristian Duong, Michal Jan Warecki (begge fra Industri Energi ), Sara Sundby og Aleksander Dyrnes (fra NTL).

Den siste uka har Industri Energi sammen med andre forbund i LO reist rundt og informert om vårt arbeid på sommerleirene til Rød Ungdom, Sosialistisk Ungdom og AUF på Utøya. Ønsket vårt er å besøke leirene til alle ungdomspartiene, men det var disse som ønsket besøk fra oss denne sommeren. Besøkene har blitt fordelt mellom leder av Industri Energi Ung, Maren Marie Wilhelmsen, nestleder for Industri Energi Ung Karl Ruben Gaasø og leder for Industri Energi Studenten Michal Jan Warecki.

Sistnevnte forklarer hvorfor det er viktig for fagbevegelsen å besøke ungdomspolitikernes sommerleire.

– De aller fleste sommerleirene er inngangsporten til politisk engasjement og er en mulighet for bevisstgjøre dem om fagbevegelsens rolle i samfunnet, sier Warecki.

Han understreker at Industri Energi er et partipolitisk uavhengig forbund og ønsker dialog med alle politiske partier.

– Vi låser oss ikke til noen bestemte partier, men samarbeider med alle som støtter oss i enkeltsaker. Slik får vi sterkere gjennomslagskraft og forståelse for sakene våre, sier studentlederen.

Nyheter
  • Industrien trenger en handlekraftig regjering

    Industrien er klar for omstilling til enda lavere utslipp. Leder Barbro Auestad i samfunnspolitisk avdeling i Industri Energi savner satsing på forskning og klimatiltak i industrien.

  • Telefon: Ring 22032200, ikke 02390

    For en tid tilbake fikk Industri Energi nytt telefonnummer, 22032200. Det gamle nummeret, 02390, slutter å virke fra og med 15. oktober.