Industri Energi støtter fagforening i Brasil

mandag 12. mars 2018

Hydro har måttet redusere produksjonen ved aluminaraffineriet i Alunorte i Brasil, noe som i neste omgang kan skape problemer ved bauxitt-gruven i Paragominas og smelteverket i Albras. Dette har skapt stor uro og engstelse blant arbeiderne ved disse virksomhetene og har skapt en stor merbelastning for fagforeningen som slåss for de ansattes interesser.

Som et uttrykk for vår solidaritet med fagforeningskollegene våre i Brasil, har Industri Energi i dag bevilget kr 30.000 til fagforeningen ved Hydros anlegg i Brasil for å bidra til at de kan utføre arbeidet sitt på en best mulig måte.

Også våre lokalforeninger i Hydro i Oslo (Vækerø), Høyanger, Årdal, Årdalstangen, Sunndal, Husnes og Alnor Kjemiske på Karmøy bevilger penger.

Nyheter
  • Fornuftig å bruke mer tid på planen om oljeterminal på Veidnes

    – Vi står på kravet om at det må bygges en oljeterminal på Veidnes i Finnmark. Samtidig er det fornuftig at operatørselskapene bruker noe mer tid på å modne fram prosjektene det jobbes med i Barentshavet. Og at de leter etter tilleggsressurser som kan knyttes til oljeterminalen, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

  • Frode Alfheim i møte med olje- og energiministeren

    Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi var fredag formiddag i møte med olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (Frp).