Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

31. mars 2020

Sikkerhetssentrene sliter økonomisk og må sikres videre drift

Industri Energi ønsker felles front med arbeidsgiverne og myndighetene for å unngå at kurssentrene for sikkerhet og beredskap går konkurs på grunn av koronaviruset.

26. mars 2020

Økonomisk trygghet i en vanskelig tid med LOfavør

Info fra LOfavør: Korona-krisen påvirker oss alle og kan skape utfordringer i privatøkonomien. Dersom du er usikker på hvordan du skal håndtere økonomien din som følge av korona-krisen, anbefaler vi deg å kontakte banken.

25. mars 2020

Equinor kutter kostnader, men aktiviteten skal opp igjen

Tross store kutt i Equinors utgifter forsikrer leder i Industri Energi Equinor, Per Martin Labråthen, at aktiviteten på norsk sokkel vil ta seg opp igjen når situasjonen er normalisert.

24. mars 2020

Here you can read work related questions and answers relating to Covid-19

In this article you can read questions and answers about just cause for layoffs, quarantine and notices (English version).

23. mars 2020

Permitterte får dagpenger i påskeferien

Regjeringen opphever særregelen slik at permitterte får dagpenger i påsken.

20. mars 2020

Her er de nye korona-reglene som ble vedtatt forrige uke

Forrige uke ble det vedtatt flere nye regler som angår korona-fravær, sykt barn og permittering.

20. mars 2020

Industri Energi i kontaktmøte med Norsk Industri om koronasituasjonen

Industri Energi hadde fredag møte med arbeidsgiverne i Norsk Industri der ulike problemstillinger som landindustrien står overfor ble diskutert.

20. mars 2020

Oljearbeidere bekreftet som viktige for samfunnet

Industri Energi har sammen med arbeidsgiverne i Norsk olje og gass jobbet mot myndighetene for å få oljearbeidere med på listen over folk som har samfunnsviktig funksjon. I går kveld kom det på plass.

19. mars 2020

Corona situation and membership in Industri Energi upon layoff

In connection with the situation around the corona virus and layoffs, there has been many questions from our members about membership and union dues.

19. mars 2020

Spørsmål og svar om permittering og permitteringsvarsel

Mange av våre medlemmer opplever nå å bli permittert eller bli varslet om permitteringer. Her finner du en rekke spørsmål og svar som er knyttet til permittering og varslingstid.

19. mars 2020

-Koronatiltaka fra Stortinget er ikkje gode nok for studentar

– Studentar må kunne få kvardagen til å gå rundt. Eg blir kraftig provosert over at den einaste gruppa rekninga blir velta over, er dei med lån som einaste sikkerheitsnett. Det er som å seie til tilsette på ein bokhandel at dei ikkje får dagpengar, men bør makse ut kredittkortet. Det er ingen god løysing, seier studentleiar i Industri Energi, Michal Jan Warecki.

1 2 3