Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Bilde av nestleder Terje Valskår, Industri Energi
16. februar 2021

Innskjerpede innreiseregler gjør at dagpendlere fra Sverige står uten inntekt

Innskjerpede innreisereglene til Norge gjør at tusenvis av dagpendlere fra grensenære områder i Sverige ikke lengre kommer seg på jobb og heller ikke får utbetalt lønn. -Regjeringen må ta ansvar og sørge for økonomiske støtteordninger for dagpendlerne, sier nestleder Terje Valskår i Industri Energi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
5. februar 2021

-Vi gjør alt i vår makt for å bedre koronasituasjonen for våre medlemmer

Koronasituasjonen og en rekke smittevernrestriksjoner er svært krevende for mange av våre medlemmer. –Dere skal vite at vi gjør alt vi kan for å bedre situasjonen for dere, sier Lill-Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi

Lill-Heidi Bakkerud. Foto: Trond Isaksen, Statoil
30. desember 2020

Nye regler kan redusere karantenetiden for arbeidstakere bosatt i utlandet

Regjeringen innfører nye regler som innebærer at reisende fra utlandet kan gå ut av karantene etter sju dager dersom de tester negativt for covid-19 to ganger etter ankomst til Norge. – Et skritt i riktig retning, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

20201222_101341
22. desember 2020

Deler ut gave til offshorearbeidere som er i karantene

Industri Energi deler i år ut gaver til alle offshorearbeidere som må tilbringe julen i karantene. – De er i en vanskelig situasjon og trenger en ekstra oppmerksomhet i år, sier klubbleder Leif Harall Salomonsen i Sodexo.

Landsstyremøte 2 2020a
9. desember 2020

Et krevende og svært hektisk år går mot slutten

2020 vil skrive seg inn i historiebøkene som koronaens år. - Et år der vi har måtte bekymre oss for både helsa, økonomien og arbeidsplassene våre, sa forbundsleder Frode Alfheim i sin innledning på landsstyremøtet i Industri Energi onsdag ettermiddag.

Leif Gunnar Rottem
19. november 2020

Bruk onsdagsmorgener til å lære om forbundet og dine medlemsfordeler

Hver onsdag morgen tilbyr Industri Energi webinar der medlemmer kan lære om forbundet og hvilke fordeler du har som medlem.

7. juli 2020

LOs helikopterutvalg krever at all helikopterflyging med 19 passasjerer må opphøre

LOs helikopterutvalg har vært i kontakt med både Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet rundt antall passasjerer i offshorehelikoptrene i dagens koronasituasjon. –Helsemyndighetene er klar i sin anbefaling om at det utfra smittevernhensyn bør være et ledig sete mellom passasjerene, sier Henrik Solvorn Fjeldsbø som leder helikopterutvalget.

19. juni 2020

Fullstendig uakseptabelt å gjenoppta offshoreflyging med fulle helikoptre nå

Flere oljeselskap vil åpne for flyginger med full kabin og 19 passasjerer i offshorehelikoptrene. – Det er fullstendig uakseptabelt før det er gjort en smittevernfaglig vurdering av myndighetene, sier Henrik Solvorn Fjeldsbø, leder i LOs helikopterutvalg.

19. juni 2020

Industri Energi jakter på flere læreplasser

Industri Energi har meldt seg på i jakten på nye læreplasser gjennom den landsomfattende kampanjen «Læreplassjeger». -Du kan også bli med, sier kampanjeansvarlig i Industri Energi, Barbro Auestad.

18. juni 2020

Permitteringsperioden må utvides for å unngå masseoppsigelser i høst

Områdeleder Asle Reime i Industri Energi er klar på at permitteringsperioden snarest må utvides til 52 uker. –Hvis ikke risikerer vi masseoppsigelser utover høsten som følge av koronakrisen, sier han.

29. mai 2020

Avgjørende tid for å sikre tusenvis av arbeidsplasser i oljeindustrien

-Nå er det alvor! Oljepakken som stortingspolitikerne skal behandle ferdig i løpet av neste uke er avgjørende for å sikre arbeidsplasser i olje- og gassnæringen, sier forbundsleder Frode Alfheim og tillitsvalgte fra de ulike delene av næringen.

1 2 3 6