Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

17. april 2020

-Vi ser karantener i alle varianter, det er uholdbart og lite respektfullt!

For å hindre smitte av koronavirus er det besluttet karantenekrav for folk som skal inn i Norge. I tillegg innførte flere selskap egne karantenetiltak for ansatte generelt og noen spesielt, alt for å hindre smittespredning og i beste mening.

15. april 2020

Yrkesskadeerstatning ved koronasmitte må også gjelde for offshoresykepleiere

Regjeringen endret nylig yrkesskadereglene i folketrygden, slik at helsepersonell som smittes av koronaviruset på jobb sikres gode økonomiske rettigheter. Industri Energi forventer at regelendringen også gjelder for offshoresykepleiere og personell på redningshelikoptre offshore.

11. april 2020

Stortinget ga marsjordre om å få opp aktiviteten på sokkelen

Leder i Industri Energi Frode Alfheim mener det nå er opp til regjeringen å ta fatt i tiltakene som Konkraft har foreslått for å få opp aktiviteten på norsk sokkel. – Marsjordren fra Stortinget er ikke til å misforstå, sier han.

9. april 2020

Frykter koronakrisen vil påvirke de unges yrkesvalg

Fristen ut for å søke høyere utdanning år ut i neste uke. Industri Energi frykter at ungdom vil la seg påvirke av koronakrisen og at det vil spesielt ramme næringslivet.

6. april 2020

En gyllen mulighet til å få i gang ny aktivitet i oljeindustrien

-Gjennom tiltak foreslått av Konkraft kan oljebransjen holde hjulene igang og samtidig sikre ny aktivitet, men myndighetene må også bidra, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

3. april 2020

Har etablert dialog med næringsministeren om den krevende situasjonen industrien står i

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi hadde fredag ettermiddag telefonmøte med næringsminister Iselin Nybø om den krevende situasjonen som smelteverksindustrien står i ettersom markedet er i ferd med å forsvinne.

3. april 2020

Uttalelse fra KonKrafts Råd 3. april 2020

Konkrafts Råd har i dag kommet med følgende uttalelse om situasjonen på grunn av koronaviruset (Covid19).

2. april 2020

-Myndighetene må raskt på banen for å redde eksportindustrien vår gjennom koronakrisen

Hydro sendte i kveld ut en børsmelding om at konsernet iverksetter kraftige tiltak som følge av koronakrisen. Forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim, sier myndighetene nå må trå til for å redde eksportindustrien vår.

2. april 2020

RNNP viser positiv utvikling, men koronakrisen gir nye sikkerhetsutfordringer

Risikoen for skader og ulykker i petroleumsnæringen går ifølge Petroleumstilsynets nye RNNP-rapport marginalt i riktig retning. - Men koronakrisen gir nye utfordringer som oljenæringen må være spesielt oppmerksom på, sier forbundssekretær Henrik Solvorn Fjeldsbø i Industri Energi.

31. mars 2020

Sikkerhetssentrene sliter økonomisk og må sikres videre drift

Industri Energi ønsker felles front med arbeidsgiverne og myndighetene for å unngå at kurssentrene for sikkerhet og beredskap går konkurs på grunn av koronaviruset.

26. mars 2020

Økonomisk trygghet i en vanskelig tid med LOfavør

Info fra LOfavør: Korona-krisen påvirker oss alle og kan skape utfordringer i privatøkonomien. Dersom du er usikker på hvordan du skal håndtere økonomien din som følge av korona-krisen, anbefaler vi deg å kontakte banken.

1 2 3 4 5 6