Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

13. mars 2020

Regjeringen foreslår å redusere arbeidsgiverperioden fra 15 til to dager

Her er regjeringens forslag til nye permitteringsregler. Forslaget innebærer blant annet å redusere arbeidsgiverperioden til to dager.

13. mars 2020

Arbeid ved vaskeriene er en samfunnskritisk funksjon

Industri Energi, Norsk Renseri- og Vaskeriforening og Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn sørger for å sikre drift ved vaskeriene for å sikre samfunnskritiske leveranser og bekrefter at vaskeriene må på listen over samfunnskristitiske .

11. mars 2020

Industri Energi avlyser alle arrangementer, kurs og konferanser fram til 15. juni

Industri Energi har bestemt å utsette eller avlyse alle egne kurs, konferanser og andre arrangementer hvor det er planlagt at mange folk samles, fram til 15. juni 2020.

9. mars 2020

Industri Energi nedsetter beredskapsstab og avlyser arrangement på grunn av corona-situasjonen

-Vi vil være føre var og i dagens situasjon der antall corona-smittede eskalerer velger vi å ta ansvar og stanser to arrangement denne uka i regi av forbundet, sier Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi.

5. mars 2020

Coronavirus – er det grunnlag for permittering?

I forbindelse med coronaviruset har det oppstått spørsmål om arbeidsgiver kan foreta permittering for å hindre smittefare. Og i hvilken grad kan arbeidstakere som eventuelt blir satt i karantene ha krav på sykepenger. Disse spørsmålene ser LO-advokatene nærmere på.

1 4 5 6