Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Herøya, Porsgrunn, Grenland
18. desember 2020

Boikotten av skip på Herøya var lovlig

Havnearbeidere på Herøya nektet våren 2018 å losse et skip, siden det utenlandske mannskapet manglet tariffavtale. I en fersk dom slår lagmannsretten fast at boikotten av skipet var lovlig. - En viktig sier for ITF-systemet, som sikrer rettferdighet for mannskapene, sier områdeleder Asle Reime i Industri Energi.

Frode Alfheim
11. desember 2020

Arbeidet i gang med ny stortingsmelding om verdiskaping fra norske energiressurser

Til våren skal regjeringen legge frem en melding for Stortinget om langsiktig verdiskaping fra norske energiressurser. Industri Energi har allerede bidratt med de første innspillene til arbeidet.

Ekornes
10. desember 2020

Tre medlemsbedrifter vinner designbransjens priser i 2020

Medlemsbedriftene Ekornes, Figgjo og Fora Form mottok i dag tre av designbransjens fire høyeste utmerkelser. –Fantastisk flott at tre av fire prisvinnere har medlemmer i Industri Energi, sier Terje Valskår, nestleder i Industri Energi.

Landsstyremøte 2 2020a
9. desember 2020

Et krevende og svært hektisk år går mot slutten

2020 vil skrive seg inn i historiebøkene som koronaens år. - Et år der vi har måtte bekymre oss for både helsa, økonomien og arbeidsplassene våre, sa forbundsleder Frode Alfheim i sin innledning på landsstyremøtet i Industri Energi onsdag ettermiddag.

Ørjan (redigert)
25. november 2020

Jubel på Husnes: Tolv års vinter i B-hallen er over

Tirsdag morgen kl. 09:50 kunne jubelen slippes løs på Hydro Husnes. Da ble de første ovnene i B-hallen endelig startet, etter å ha stått nedstengt og kalde i nær tolv år.

Lill Heidi Bakkerud.
23. november 2020

Seieren i Høyesterett gjør det mer attraktivt med faste ansettelser framfor innleie

Høyesterett slår fast at bonus er å anse som lønn og skal inngå i alle grunnlag for utbetaling. -Dette er en stor seier for fagbevegelsen og gjør det mindre attraktivt for bedriftene å bruke innleid arbeidskraft, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

Skjermbilde Nyrstar saken
20. november 2020

Trude og kollegene fikk en tidlig julegave

Trude og kollegene som mistet jobben da Nyrstar i Høyanger la ned har midlertidig fått jobb hos Hydro Husnes.

Leif Gunnar Rottem
19. november 2020

Bruk onsdagsmorgener til å lære om forbundet og dine medlemsfordeler

Hver onsdag morgen tilbyr Industri Energi webinar der medlemmer kan lære om forbundet og hvilke fordeler du har som medlem.

Møte Velg Norsk design m næringsdep. Frode
18. november 2020

Fem forslag for å styrke design- og ferdigvareindustrien

Industri Energi og Norsk Industri la i et møte med Næringsdepartementet i dag fram fem konkrete forslag for å fremme norsk design- og ferdigvareindustri. Forbundsleder Frode Alfheim la i sin innledning vekt på at selv om design- og ferdigvareindustrien allerede er stor, er det mulig å doble eksporten frem mot 2030.

Asle Reime
26. oktober 2020

Hovedoppgjøret 2020: Enighet om Laerdal-avtalen

Industri Energi og Norsk Industri kom mandag ettermiddag til enighet i forhandlingene om Laerdal-overenskomsten. –Vi har fått et godt resultat og styrker også topartssamarbeidet ved bedriften, sier områdeleder Asle Reime i Industri Energi.

Tarifforhandlinger Laerdal
26. oktober 2020

Hovedoppgjøret 2020: Forhandlingene om Laerdal-avtalen har startet

Tarifforhandlingene mellom Industri Energi og Norsk Industri om Laerdal Medical-avtalen startet mandag formiddag. – Vi krever en del tekstendringer i avtalen for å få den mer lik våre andre avtaler, sier områdeleder Asle Reime i Industri Energi.

1 2 3 4 42