Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

16. mars 2020

Korona-krisepakke med klarere sosial profil

Stortinget besluttet mandag en krisepakke som har en klart bedre sosial profil enn det opprinnelige forslaget fra regjeringen. -LO har på vegne av norske arbeidstakere vært helt klare på at fellesskapet må stille opp, slik at ikke vanlige lønnsmottakere rammes for hardt, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen.

16. mars 2020

LO-advokatene svarer på arbeidsrettslige spørsmål relatert til koronaviruset

LO-advokatene har på sin Facebook-side samlet svar på arbeidsrettslige spørsmål som er relatert til koronaviruset.

13. mars 2020

Lønnsoppgjøret utsettes til etter sommeren

Fellesforbundet og Norsk Industri besluttet i 13. mars å utsette årets lønnsoppgjør i frontfaget. Årsaken er de alvorlige konsekvensene spredningen av koronaviruset har på det norske samfunnet, melder LO.

13. mars 2020

Industri Energi stenger kontorene, men forbundet er fullt operativt

Industri Energi stenger fra fredag ettermiddag dørene for besøkende ved kontorene i Oslo og Stavanger, men forbundet er fullt operativt.

13. mars 2020

Arbeid ved vaskeriene er en samfunnskritisk funksjon

Industri Energi, Norsk Renseri- og Vaskeriforening og Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn sørger for å sikre drift ved vaskeriene for å sikre samfunnskritiske leveranser og bekrefter at vaskeriene må på listen over samfunnskristitiske .

11. mars 2020

Industri Energi avlyser alle arrangementer, kurs og konferanser fram til 15. juni

Industri Energi har bestemt å utsette eller avlyse alle egne kurs, konferanser og andre arrangementer hvor det er planlagt at mange folk samles, fram til 15. juni 2020.

9. mars 2020

Kraftig engasjement blant industriarbeidere mot NorthConnect-kabelen

Industri Energi og en rekke medarrangører demonstrerte mandag mot NorthConnect-kabelen utenfor Stortinget. – Vi krever at politikerne sier nei til denne utenlandskabelen som vil gi høyere strømpriser for industrien, sier Cay Nordhaug, hovedtillitsvalgt ved Nikkelverket i Kristiansand og leder av elektrokjemisk samarbeidskomité i Industri Energi.

6. mars 2020

-NorthConnect-seminar og fanemarkering går som planlagt

-Seminaret og fanemarkering mot utenlandskabelen NorthConnect i Oslo mandag går som planlagt, opplyser områdeleder Barbro Auestad i Industri Energi.

6. mars 2020

Delta på seminar og fanemarkering mot NorthConnect foran Stortinget

– Jeg oppfordrer så mange som mulig til å stille opp og markere sin motstand mot NorthConnect-kabelen, sier forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim.

19. februar 2020

Elektrokjemisk Samarbeidskomité vedtok fire industriuttalelser

Elektrokjemisk Samarbeidskomité arrangerte sitt årlige vårmøte på Scandic Hell, Værnes. 46 tillitsvalgte deltok på konferansen som varte i tre dager, 29. - 31. januar.

18. februar 2020

–Vi har klare forventninger om å ta ut reallønnsvekst for våre medlemmer

– De økonomiske forholdene ligger til rette for å ta ut reallønnsvekst for medlemmene våre i årets hovedoppgjør, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi, etter dagens møte i LOs representantskap.

1 2 3 4 38