Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

FB_logo_bilde
8. september 2020

Sjekk og oppdater din kontaktinformasjon på Min Side

Som en del av gjennomføringen av forhandlingene er det viktig for oss å kunne dele informasjon med våre medlemmer. For at vi skal holde deg oppdatert på utviklingen i forhandlingene om din lønn og dine arbeidsvilkår, trenger vi at du oppdaterer din kontaktinformasjon.

Terje Ljotebø
4. september 2020

36 mister jobben når overskuddsbedrift legges ned i Høyanger

Nyrstar legger ned produksjonen av resirkulert metall ved fabrikken i Høyanger. Dermed mister 36 ansatte jobben.
– En trist dag for oss, selv om vi har hatt mistanke siden i juli, sier Terje Ljotebø, tillitsvalgt i Industri Energi.

nr tariffkonf2
26. august 2020

Hovedoppgjøret 2020: Startskuddet har gått for årets tariffoppgjør

Industri Energi arrangerte onsdag den første tariffkonferansen for oljebransjen i forbindelse med årets hovedoppgjør, mens vask/rens hadde tariffkonferanse forrige uke. –Vi er nå klar for forhandlingene. Utgangspunktet vårt er frontfagsoppgjøret, sier forbundsleder Frode Alfheim.

Asle Reime
20. august 2020

Hovedoppgjøret 2020: – Vi støtter opp om frontfagsmodellen

Fellesforbundet sitter torsdag ettermiddag i mekling med Norsk Industri om frontfaget. Blir det ikke enighet kan det bli storstreik fra fredag morgen. – Uansett utfall støtter vi opp om frontfagsmodellen, sier Asle Reime som har det politiske ansvaret for årets hovedoppgjør i Industri Energi.

20. juli 2020

-Hvis Europa skal nå klimamålene trengs all hydrogen vi kan produsere

- Hvis hydrogen skal være en av de sentrale klimaløsningene i Europa, så er det utslippene som må stå i høysetet, ikke opprinnelsen, sier Geir Seljeseth som leder Industri Energis Europa-kontor i Brussel.

3. juli 2020

Hovedoppgjøret 2020: Industri Energi forventer et godt og ansvarlig tariffoppgjør

- Vi skal sørge for et oppgjør som gir våre medlemmer deres rettmessige del av det de har krav på både i forhold til lønn og arbeidsvilkår. Samtidig skal vi opptre ansvarlig slik at de fortsatt har en arbeidsplass å gå til, sier Asle Reime som har det politiske ansvaret for årets hovedoppgjør i Industri Energi.

25. juni 2020

Klar tale fra industrilederne: Nå er det blodig alvor!

-Dette er blodig alvor for bedriftene, de ansatte og lokalsamfunnene over hele landet, slo forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim, sammen med lederne i Fellesforbundet, EL og IT forbundet, Norsk Industri og Energi Norge fast overfor statsrådene Tina Bru og Iselin Nybø torsdag.

23. juni 2020

Kjemper for framtiden til norsk prosessindustri

Arbeiderne på Hydro Husnes har i en årrekke kjempet en kamp for tilværelsen. Etter flere positive avklaringer de siste årene er det igjen mørke skyer i horisonten, både for Hydro Husnes og norsk kraftforedlende industri generelt.

21. juni 2020

Endret nettleie for industrien vil koste Hydro 250 millioner kroner årlig

Statnett vil ha flat rabatt på 50 prosent i industriens nettleie, noe som vil øke Hydros kostnader med 250 millioner kroner i året. – Et slag i trynet, sier Hydro-tillitsvalgt Ørjan Normann til E24.

19. juni 2020

Industri Energi jakter på flere læreplasser

Industri Energi har meldt seg på i jakten på nye læreplasser gjennom den landsomfattende kampanjen «Læreplassjeger». -Du kan også bli med, sier kampanjeansvarlig i Industri Energi, Barbro Auestad.

1 2 3 4 41