Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

23. juni 2020

Kjemper for framtiden til norsk prosessindustri

Arbeiderne på Hydro Husnes har i en årrekke kjempet en kamp for tilværelsen. Etter flere positive avklaringer de siste årene er det igjen mørke skyer i horisonten, både for Hydro Husnes og norsk kraftforedlende industri generelt.

21. juni 2020

Endret nettleie for industrien vil koste Hydro 250 millioner kroner årlig

Statnett vil ha flat rabatt på 50 prosent i industriens nettleie, noe som vil øke Hydros kostnader med 250 millioner kroner i året. – Et slag i trynet, sier Hydro-tillitsvalgt Ørjan Normann til E24.

19. juni 2020

Industri Energi jakter på flere læreplasser

Industri Energi har meldt seg på i jakten på nye læreplasser gjennom den landsomfattende kampanjen «Læreplassjeger». -Du kan også bli med, sier kampanjeansvarlig i Industri Energi, Barbro Auestad.

18. juni 2020

Permitteringsperioden må utvides for å unngå masseoppsigelser i høst

Områdeleder Asle Reime i Industri Energi er klar på at permitteringsperioden snarest må utvides til 52 uker. –Hvis ikke risikerer vi masseoppsigelser utover høsten som følge av koronakrisen, sier han.

17. juni 2020

Fiskeripolitikken må skape aktivitet langs hele kysten, krever Industri Energi

-Fiskeripolitikk er mer enn ivaretakelse av fiskerne og fiskeredernes interesser. Fundamentet i fiskeripolitikken må være at det skal skapes aktivitet langs kysten, noe som også ettertrykkelig slås fast i deltakerloven, sa spesialrådgiver Arild Theimann i et møte med fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen.

17. juni 2020

-Regjeringen må bruke norsk design i det nye regjeringskvartalet

- Norsk design holder internasjonal kvalitet og vinner priser utenlands. Nå bør regjeringen velge norsk når de skal bygge og pusse opp det nye regjeringskvartalet, krever Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi.

12. juni 2020

Positivt dialogmøte med klima- og miljøministeren

Forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim, tok opp en rekke viktige klima- og miljørelaterte saker forbundet jobber med i et dialogmøte med statsråd Sveinung Rotevatn (V) fredag ettermiddag.

9. juni 2020

Industri Energi og Norsk Industri i samarbeid om kampanje som skal løfte norsk design- og ferdigvareindustri

Industri Energi og Norsk Industri lanserte mandag sitt nye samarbeidsprosjekt "Velg Norsk Design". Prosjektet er et samarbeid for å øke bevisstheten og kjennskapen om norsk design- og ferdigvareindustri.

3. juni 2020

Hydrogenstrategien gir muligheter, men det forutsetter karbonfangst og -lagring

Industri Energi hilser velkommen en hydrogenstrategi for Norge, men den understreker noen klare utfordringer. - Strategien viser med all tydelighet at man må få opp farten på arbeidet med karbonfangst og -lagring (CCS) i Nordsjøen, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

22. mai 2020

Hydro gir gave på 2,2 millioner til vertskommunene sine

Etter innspill fra LO i Hydro donerer Hydro over 2 millioner til vertskommunene sine.

12. mai 2020

Solberg og Sanner burde skjønt alvoret

For knappe to uker siden presenterte regjeringen Solberg det de mener skal være en tiltakspakke for å opprettholde aktiviteten i olje- og gassnæringen og leverandørindustrien. I dag presenterte de den samme pakken som vedlegg til Revidert Nasjonalbudsjett.

1 2 3 4 40