Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

20. mars 2018

Industri Energi frykter for norsk kraftforedlende industris framtid etter ACER-ja

Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre, Arbeiderpartiet og Miljøpartiet De Grønne har inngått en avtale om å innføre EUs tredje energimarkedspakke og EUs energibyrå ACER. Dette på tross av massiv motstand.

16. mars 2018

Industri Energi og Sjømat Norge kom ikke til enighet i sløyfeforhandlingene

Rammen som var fastsatt på forhånd, blir dermed utbetalt som generelt tillegg til dem som omfattes av overenskomsten for fiskemel- og fiskefôr.

16. mars 2018

Sløyfeforhandlingene med Sjømat Norge er i gang

Fredag formiddag startet de forbundsvise sløyfeforhandlingene mellom Industri Energi og Sjømat Norge.

14. mars 2018

Ikke fornøyd med Arbeiderpartiets ja til Acer

-Vi er ikke fornøyd med at Arbeiderpartiets (Ap) vedtak om å si ja til EUs energiunion Acer, samtidig registrerer jeg at Ap har forsterket kravene til Acer for å sikre norsk energipolitikk og selvråderett, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

27. februar 2018

Ordførere sier nei til EUs energibyrå ACER

Ordførere i industrikommuner deltok på markering utenfor Stortinget mot implementering av EUs energibyrå ACER.

9. februar 2018

Krise løste seg på Nordic Pharma i Troms. Nå blir det økt produksjon og flere arbeidsplasser

I går ble det klart at Nordic Pharma har fått kjøpe bygget de har produksjon i Kaldfjorden i Troms. Det har i lengre tid vært konflikter mellom selskapet og statlige SIVA som eier bygget. For noen uker siden kastet SIVA Nordic Pharma ut, men nå har alt løst seg for det beste for alle parter.

1. februar 2018

Stort engasjement på frokostmøte om kraft i Stavanger

Onsdagens frokostmøte om norsk kraftpolitikk i Stavanger engasjerte. Frokostmøtet ble arrangert av Industri Energi og Svenssonstiftelsen og er det første i rekken av frokostmøter som skal ta opp aktuelle temaer.

29. januar 2018

Jubel i aluminium-industrien: Nå er teknologipiloten på Karmøy i drift

Teknologipiloten til Hydro Karmøy er i dag startet opp. Anlegget produserer aluminium med det laveste energiforbruket og CO2-utslippet i verden.

11. januar 2018

Nei til utenlandskabler, ja til klimavennlig norsk industri og arbeidsplasser

– Norsk industri er den mest miljø- og klimavennlige industrien du har globalt, sa forbundsleder Frode Alfheim under et frokostmøte om utenlandskabler i Oslo nylig, og advarte mot hvor ødeleggende det er for norske industribedrifter når slike kabler bygges.

14. desember 2017

NORDOX: Oslos siste industribedrift av sitt slag

I Østensjøveien 13 ligger NORDOX, som nå er bekymret for den foreslåtte utvidelsen av veien. Bedriften har en viktig sosial side og må ivaretas, mener Arild Theimann i samfunnspolitisk avdeling i Industri Energi.

14. desember 2017

Det er bare å gratulere: Hydro gjenåpner B-hallen på Husnes!

– Gratulerer med dagen! I dag er det all grunn til å juble for Hydro og alle ansatte på Hydro Husnes. Vi er enormt glade for at B-hallen, den andre produksjonslinjen på Husnes, nå gjenåpnes, sier Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi.

1 2 3 4 5 32