Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Møte-mellom-olje--og-energiministeren-og-Industri-Energi
8. oktober 2019

Økt nettleie: Industri Energi la fram sterke bekymringer for statsråden

Forbundsleder Frode Alfheim er svært bekymret for konsekvensene som den økte nettleien og flere punkter i statsbudsjettet får for norsk landindustri. Det tok han tirsdag opp med olje- og energiministeren.

20. september 2019

Høringssvar til LO: Nasjonal ramme for vindkraft

Høringssvar til Nasjonal rammeplan for vindkraft ble vedtatt i forbundsstyret den 19. september og sendt til LO, som gir innspill videre til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

6. september 2019

Reaksjoner etter kronikken «Industrien trenger vindkraft»

FriFagbevegelse publiserte denne uken kronikken «Industrien trenger vindkraft». Den var skrevet av forbundslederne i EL og IT Forbundet, Fellesforbundet og Industri Energi. Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi har fått mange tilbakemeldinger på kronikken og vil benytte anledningen til å si at teksten først og fremst representerer hans personlige meninger.

5. september 2019

Karbonfangst og -lagring (CCS) må bli ivaretatt i statsbudsjettet

– Allerede i 2020-budsjettet må det bli gitt et klart signal på at investeringen skal komme, og at det er økonomisk handlingsrom til dette, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Frode Alfheim
2. september 2019

– Jeg oppfordrer alle medlemmer til å stemme ved valget 9. september

– Det er viktig for demokratiet at folket stemmer ved valg. I kommune- og fylkestingsvalget 9. september har vi mange dyktige tillitsvalgte og medlemmer som stiller til valg i ulike partier, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

29. august 2019

Jobber du i en bedrift som lager engangsplast? Invitasjon til innspillsmøte i Oslo 6. september

Regjeringen etablerte i vår en arbeidsgruppe som skal innhente kunnskap og gi anbefaling om tiltak for å redusere miljøkonsekvensene av engangsprodukter av plast. Industri Energi er representert i denne gruppen, og nå inviteres også andre interessenter til å komme med innspill til arbeidet.

18. juli 2019

– Ekstremt viktig at medlemmene engasjerer seg politisk

– Jeg oppfordrer medlemmer og tillitsvalgte til å engasjere seg politisk. Ta verv, påvirk politiske beslutningsprosesser, og få frem hvor viktig industrien er for å opprettholde og utvikle velferdssamfunnet, sier prosessoperatør Rune Krutå.

17. juli 2019

– Hver eneste dag på jobben er kjempespennende

– Vi lærer noe nytt hver dag. Jeg har en kjempespennende jobb og er utrolig glad for å være med i forprosjektet medarbeiderdrevet innovasjon (MDI). Ledelsen gir oss et stort ansvar og får oss til å tenke kontinuerlige forbedringer i prosessen, sier operatør Elisandra Martinez (21) i GE Healtcare.

1 2 3 4 5 36