Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

FB2_120475902_3351233561579667_26595358392428871_n
29. september 2020

Gledelig å få tariffavtale på plass i Kingspan VPI

-Det er med stor glede og lettelse vi i dag har fått på plass tariffavtale ved Kingspan VPI, tidligere Vestfold Plastindustri i Sandefjord, sier Erling Holmefjord, leder i arbeidslivsavdelingen i Industri Energi.

Norcem Brevik
21. september 2020

-En stor dag for våre medlemmer i Norcem, men regjeringen burde gått for to CCS-anlegg

Regjeringen opplyste mandag at den vil realisere fangst og lagring av CO₂ ved Norcems sementfabrikk i Brevik. – En stor dag for våre medlemmer ved Norcem, men det faglig riktige ville vært å gå for begge anleggene, det ville gitt et mye sterkere prosjekt, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Frode Alfheim - elektrokjemisk - fb-utlisting
16. september 2020

Hovedoppgjøret 2020: Enighet i forhandlingene på elektrokjemisk

– Vi er fornøyde med at vi kom i mål med et oppgjør som regulerer lønnssatser og skifttillegg i tråd med rammene fra frontfaget, samtidig som det gir oss viktige tariffpolitiske gjennomslag, sier forhandlingsleder Frode Alfheim.

Frode Alfheim
14. september 2020

Bra at bare Statnett kan eie og drifte utenlandskabler til og fra Norge

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi mener det er bra at man en gang for alle får slått fast at det bare er Statnett som kan eie og drifte utenlandskabler til og fra Norge.

FB_logo_bilde
8. september 2020

Sjekk og oppdater din kontaktinformasjon på Min Side

Som en del av gjennomføringen av forhandlingene er det viktig for oss å kunne dele informasjon med våre medlemmer. For at vi skal holde deg oppdatert på utviklingen i forhandlingene om din lønn og dine arbeidsvilkår, trenger vi at du oppdaterer din kontaktinformasjon.

Terje Ljotebø
4. september 2020

36 mister jobben når overskuddsbedrift legges ned i Høyanger

Nyrstar legger ned produksjonen av resirkulert metall ved fabrikken i Høyanger. Dermed mister 36 ansatte jobben.
– En trist dag for oss, selv om vi har hatt mistanke siden i juli, sier Terje Ljotebø, tillitsvalgt i Industri Energi.

nr tariffkonf2
26. august 2020

Hovedoppgjøret 2020: Startskuddet har gått for årets tariffoppgjør

Industri Energi arrangerte onsdag den første tariffkonferansen for oljebransjen i forbindelse med årets hovedoppgjør, mens vask/rens hadde tariffkonferanse forrige uke. –Vi er nå klar for forhandlingene. Utgangspunktet vårt er frontfagsoppgjøret, sier forbundsleder Frode Alfheim.

Asle Reime
20. august 2020

Hovedoppgjøret 2020: – Vi støtter opp om frontfagsmodellen

Fellesforbundet sitter torsdag ettermiddag i mekling med Norsk Industri om frontfaget. Blir det ikke enighet kan det bli storstreik fra fredag morgen. – Uansett utfall støtter vi opp om frontfagsmodellen, sier Asle Reime som har det politiske ansvaret for årets hovedoppgjør i Industri Energi.

20. juli 2020

-Hvis Europa skal nå klimamålene trengs all hydrogen vi kan produsere

- Hvis hydrogen skal være en av de sentrale klimaløsningene i Europa, så er det utslippene som må stå i høysetet, ikke opprinnelsen, sier Geir Seljeseth som leder Industri Energis Europa-kontor i Brussel.

3. juli 2020

Hovedoppgjøret 2020: Industri Energi forventer et godt og ansvarlig tariffoppgjør

- Vi skal sørge for et oppgjør som gir våre medlemmer deres rettmessige del av det de har krav på både i forhold til lønn og arbeidsvilkår. Samtidig skal vi opptre ansvarlig slik at de fortsatt har en arbeidsplass å gå til, sier Asle Reime som har det politiske ansvaret for årets hovedoppgjør i Industri Energi.

1 2 3 4 5 42