Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

27. februar 2018

Ordførere sier nei til EUs energibyrå ACER

Ordførere i industrikommuner deltok på markering utenfor Stortinget mot implementering av EUs energibyrå ACER.

9. februar 2018

Krise løste seg på Nordic Pharma i Troms. Nå blir det økt produksjon og flere arbeidsplasser

I går ble det klart at Nordic Pharma har fått kjøpe bygget de har produksjon i Kaldfjorden i Troms. Det har i lengre tid vært konflikter mellom selskapet og statlige SIVA som eier bygget. For noen uker siden kastet SIVA Nordic Pharma ut, men nå har alt løst seg for det beste for alle parter.

1. februar 2018

Stort engasjement på frokostmøte om kraft i Stavanger

Onsdagens frokostmøte om norsk kraftpolitikk i Stavanger engasjerte. Frokostmøtet ble arrangert av Industri Energi og Svenssonstiftelsen og er det første i rekken av frokostmøter som skal ta opp aktuelle temaer.

29. januar 2018

Jubel i aluminium-industrien: Nå er teknologipiloten på Karmøy i drift

Teknologipiloten til Hydro Karmøy er i dag startet opp. Anlegget produserer aluminium med det laveste energiforbruket og CO2-utslippet i verden.

11. januar 2018

Nei til utenlandskabler, ja til klimavennlig norsk industri og arbeidsplasser

– Norsk industri er den mest miljø- og klimavennlige industrien du har globalt, sa forbundsleder Frode Alfheim under et frokostmøte om utenlandskabler i Oslo nylig, og advarte mot hvor ødeleggende det er for norske industribedrifter når slike kabler bygges.

14. desember 2017

NORDOX: Oslos siste industribedrift av sitt slag

I Østensjøveien 13 ligger NORDOX, som nå er bekymret for den foreslåtte utvidelsen av veien. Bedriften har en viktig sosial side og må ivaretas, mener Arild Theimann i samfunnspolitisk avdeling i Industri Energi.

14. desember 2017

Det er bare å gratulere: Hydro gjenåpner B-hallen på Husnes!

– Gratulerer med dagen! I dag er det all grunn til å juble for Hydro og alle ansatte på Hydro Husnes. Vi er enormt glade for at B-hallen, den andre produksjonslinjen på Husnes, nå gjenåpnes, sier Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi.

12. desember 2017

Skiftveteranen: Terje har jobbet 45 år på samme syrefabrikk

Terje Pedersen (64) har jobbet rundskift på salpetersyre-fabrikk på Herøya i hele 45 år. Selv ser han humor i at han nå jobber med barnebarnet til en tidligere kollega.

28. november 2017

Automasjonslærlinger fra Ålesund er i verdensklasse

Vinjar Vederhus og Espen Brantzæg Godø er de første lærlingene i Sykkulven til å delta i Yrkes-VM. I oktober imponerte de under konkurransen i Abu Dhabi.

Bilde av Barbro Auestad
16. oktober 2017

Statsbudsjettet: Industrien trenger en handlekraftig regjering

Industrien er klar for omstilling til enda lavere utslipp. Leder Barbro Auestad i samfunnspolitisk avdeling i Industri Energi savner satsing på forskning og klimatiltak i industrien.

5. oktober 2017

– Dere er noe av det tøffeste fagbevegelsen har å by på!

De streikende NNN-medlemmene ved Norse Production jubler over støtten fra Industri Energi. – Streikehumøret er på topp. Jeg blir ikke overrasket om de holder ut en måned til, sier Jarle Vines i Industri Energi.

1 2 3 4 5 31