Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

15. mai 2015

Ny samarbeidsavtale signert med Norsk Folkehjelp

Industri Energi fortsetter å støtte Norsk Folkehjelp sitt arbeid i Sør-Sudan og signerte onsdag en ny 4-års avtale.

14. mai 2015

Søk om stipend fra forbundet innen15. mai

Har du bestemt deg for en ny karriere og skal begynne å studere etter sommeren? Skal du ta studier ved siden av jobben? Er du lærling og vil gå videre på høyskole eller universitet? Da kan du søke om stipend på inntil 17 000 kroner fra forbundet.

7. mai 2015

Midlertidig ansettelse på generelt grunnlag

Advokat Eyvind Mossige (H) i Industri Energi skriver om Regjeringens nye forslag til midlertidige ansettelser i denne artikkelen.

7. mai 2015

Sande roser de ansatte ved Boliden

I den interne ukeavisa for Boliden i Odda, roser forbundsleder Leif Sande de ansatte for forbedringer i produksjonen de siste årene.

6. mai 2015

Mellomoppgjøret for elektrokjemisk bransje i mål

Mellomoppgjøret for den elektrokjemiske bransje er ferdigforhandlet. Forhandlingene ga som resultat en økning av timelønna fra kr 161,00 til kr 165,99. Skift-, overtids- og overgangstillegget økes også med 3,1 prosent.

6. mai 2015

Suksess for rettighetsforedrag

150 personer meldte seg på Industri Energis gratisforedrag i Stavanger om rettigheter i forbindelse med nedbemanninger og regelverket om likebehandling for innleide. Nå planlegges nye foredrag oppover kysten.

5. mai 2015

Hilde Aasheim ny styreleder i Norsk Industri

På Generalforsamlingen 5. mai ble konserndirektør Hilde Merete Aasheim fra Hydro valgt til ny styreleder i Norsk Industri.

5. mai 2015

Jakten på suksess på jobben

Det er mulig å skape et klima på jobben som gir økt trivsel, større arbeidsglede og bedre prestasjoner, skriver Christina G.L. Nerstad ved BI.

4. mai 2015

-En drøm å bli fagforeningsleder

Gard Folkvord ser det som et privilegium å bli ny leder for Industri Energi avdeling 61 ved Boliden i Odda.

30. april 2015

God 1. mai!

Arbeidernes dag er rett rundt hjørnet. Årets slagord er: "Trygge jobber for framtida - Styrk arbeidsmiljøloven". Industri Energi ønsker alle sine medlemmer en god 1. mai!

30. april 2015

Kom raskere tilbake i jobb med behandlingsforsikring

Som medlem i Industri Energi Selvstendig +Helse har du behandlingsforsikring tilpasset selvstendig næringsdrivende, slik at du sikres trygg behandling – og raskt kan være tilbake i jobb.