Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

21. March 2018

Norsk Industri aksepterte ikke krav om kjønnstilpasset bekledning

Industri Energi stilte i forhandlingene med Norsk Industri tirsdag krav om kjønnstilpasset bekledning. – Stadig flere kvinner jobber i industrien, da trengs kjønnstilpasset bekledning både for økt velvære og sikkerhet, sier forbundssekretær Harald Hageland i Industri Energi.

20. March 2018

Signerte møbeloverkomsten, tross misnøye

Møbelindustrien stilte til sløyfeforhandlinger med Industri Energi uten representanter fra ledelsen i bedriftene. – Det blir vanskelig å komme til enighet når forhandlingsmotparten fra Norsk Industri ikke kjenner de lokale forholdene, sier Vigdis M. Krohn Hansen fra Hilding Anders Norway.

20. March 2018

Sløyfeforhandlingene med Norsk Industri er ferdig

Industri Energi og Norsk Industri ble tirsdag ettermiddag ferdig med de forbundsvise sløyfeforhandlingene. – Vi kan nå rette fokus på de sentrale forhandlingene LO/NHO og hovedkravene om forbedret AFP og økt kjøpekraft for våre medlemmer, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

20. March 2018

Industri Energi frykter for norsk kraftforedlende industris framtid etter ACER-ja

Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre, Arbeiderpartiet og Miljøpartiet De Grønne har inngått en avtale om å innføre EUs tredje energimarkedspakke og EUs energibyrå ACER. Dette på tross av massiv motstand.

16. March 2018

Industri Energi og Sjømat Norge kom ikke til enighet i sløyfeforhandlingene

Rammen som var fastsatt på forhånd, blir dermed utbetalt som generelt tillegg til dem som omfattes av overenskomsten for fiskemel- og fiskefôr.

16. March 2018

Sløyfeforhandlingene med Sjømat Norge er i gang

Fredag formiddag startet de forbundsvise sløyfeforhandlingene mellom Industri Energi og Sjømat Norge.

14. March 2018

Ikke fornøyd med Arbeiderpartiets ja til Acer

-Vi er ikke fornøyd med at Arbeiderpartiets (Ap) vedtak om å si ja til EUs energiunion Acer, samtidig registrerer jeg at Ap har forsterket kravene til Acer for å sikre norsk energipolitikk og selvråderett, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

27. February 2018

Ordførere sier nei til EUs energibyrå ACER

Ordførere i industrikommuner deltok på markering utenfor Stortinget mot implementering av EUs energibyrå ACER.

9. February 2018

Krise løste seg på Nordic Pharma i Troms. Nå blir det økt produksjon og flere arbeidsplasser

I går ble det klart at Nordic Pharma har fått kjøpe bygget de har produksjon i Kaldfjorden i Troms. Det har i lengre tid vært konflikter mellom selskapet og statlige SIVA som eier bygget. For noen uker siden kastet SIVA Nordic Pharma ut, men nå har alt løst seg for det beste for alle parter.

1. February 2018

Stort engasjement på frokostmøte om kraft i Stavanger

Onsdagens frokostmøte om norsk kraftpolitikk i Stavanger engasjerte. Frokostmøtet ble arrangert av Industri Energi og Svenssonstiftelsen og er det første i rekken av frokostmøter som skal ta opp aktuelle temaer.

29. January 2018

Jubel i aluminium-industrien: Nå er teknologipiloten på Karmøy i drift

Teknologipiloten til Hydro Karmøy er i dag startet opp. Anlegget produserer aluminium med det laveste energiforbruket og CO2-utslippet i verden.

1 2 3 4 5 6 33