Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

11. January 2018

Nei til utenlandskabler, ja til klimavennlig norsk industri og arbeidsplasser

– Norsk industri er den mest miljø- og klimavennlige industrien du har globalt, sa forbundsleder Frode Alfheim under et frokostmøte om utenlandskabler i Oslo nylig, og advarte mot hvor ødeleggende det er for norske industribedrifter når slike kabler bygges.

14. December 2017

NORDOX: Oslos siste industribedrift av sitt slag

I Østensjøveien 13 ligger NORDOX, som nå er bekymret for den foreslåtte utvidelsen av veien. Bedriften har en viktig sosial side og må ivaretas, mener Arild Theimann i samfunnspolitisk avdeling i Industri Energi.

14. December 2017

Det er bare å gratulere: Hydro gjenåpner B-hallen på Husnes!

– Gratulerer med dagen! I dag er det all grunn til å juble for Hydro og alle ansatte på Hydro Husnes. Vi er enormt glade for at B-hallen, den andre produksjonslinjen på Husnes, nå gjenåpnes, sier Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi.

12. December 2017

Skiftveteranen: Terje har jobbet 45 år på samme syrefabrikk

Terje Pedersen (64) har jobbet rundskift på salpetersyre-fabrikk på Herøya i hele 45 år. Selv ser han humor i at han nå jobber med barnebarnet til en tidligere kollega.

28. November 2017

Automasjonslærlinger fra Ålesund er i verdensklasse

Vinjar Vederhus og Espen Brantzæg Godø er de første lærlingene i Sykkulven til å delta i Yrkes-VM. I oktober imponerte de under konkurransen i Abu Dhabi.

Bilde av Barbro Auestad
16. October 2017

Statsbudsjettet: Industrien trenger en handlekraftig regjering

Industrien er klar for omstilling til enda lavere utslipp. Leder Barbro Auestad i samfunnspolitisk avdeling i Industri Energi savner satsing på forskning og klimatiltak i industrien.

5. October 2017

– Dere er noe av det tøffeste fagbevegelsen har å by på!

De streikende NNN-medlemmene ved Norse Production jubler over støtten fra Industri Energi. – Streikehumøret er på topp. Jeg blir ikke overrasket om de holder ut en måned til, sier Jarle Vines i Industri Energi.

3. October 2017

Varsel om sympatistreik med de streikende i Norse Production

Streiken ved Norse Production på Sotra fortsetter. Tirsdag ble det sendt ut betinget streikevarsel fra LO. Industri Energi vil ta ut medlemmer i sympatistreik for de ansatte i Norse Production om tre uker dersom ikke konflikten blir løst.

28. September 2017

Spennende og klimavennlige arbeidsplasser skal skapes i industrien

– Industrien skal legge til rette for langsiktige og spennende arbeidsplasser, da vil ungdom søke dit, så skal vi gjøre jobben med å sikre dem gode lønns- og arbeidsvilkår, sa forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi under en industridebatt i Bodø torsdag.

22. September 2017

Samarbeidskomiteen Kjemiske Bransjer gir full støtte til de streikende ved Norse Production

De streikende ved Norse Production kjemper en legitim kamp for sine faglige rettigheter, mener Samarbeidskomiteen Kjemiske Bransjer.

21. September 2017

Samarbeidskomiteen for Operatør i Industri Energi støtter de streikende ved Norse Production

80 NNN-medlemmer ved fiskeforedlingsbedriften Norse Production på Sotra streiker for retten til tariffavtalte og anstendige lønns- og arbeidsvilkår.Samarbeidskomiteen for Operatør i Industri Energi støtter deres kamp.

1 3 4 5 6 7 33