Ny ledelse i Industri Energi Statoil!

onsdag 3. mai 2017

Ett enstemmig årsmøte i Industri Energi Statoil har valgt Per Martin Labråthen til leder og Oddvar Karlsen som nestleder.

Statoil industri energi
Oddvar Karlsen (fra venstre) og Per Martin Lahbråten ble denne uken valgt til nestleder og leder av Industri Energi Statoil. Foto: Industri Energi Statoil

Labråthen tar over ledervervet i den største klubben i Industri Energi etter Lill Heidi Bakkerud. Hun blir nå nestleder i Industri Energi. Han har selv ti års erfaring som nestleder av klubben, skriver klubben på sine nettsider.

– Jeg er utrolig stolt og takknemlig for tilliten. Jeg er utrolig glad for å få med meg det laget som jeg har. Dette skal vi greie sammen! sier Labråthen.

Også Oddvar Karlsen har vært sentraltillitsvalgt i mange år, erfaringer som kommer godt med i den nye jobben. Vi gratulere og ønsker lykke til i de viktige jobbene!

Nyheter
  • Fornuftig å bruke mer tid på planen om oljeterminal på Veidnes

    – Vi står på kravet om at det må bygges en oljeterminal på Veidnes i Finnmark. Samtidig er det fornuftig at operatørselskapene bruker noe mer tid på å modne fram prosjektene det jobbes med i Barentshavet. Og at de leter etter tilleggsressurser som kan knyttes til oljeterminalen, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

  • Frode Alfheim i møte med olje- og energiministeren

    Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi var fredag formiddag i møte med olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (Frp).