Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Barbro
2. oktober 2020

Nytt kurstilbud for renholdsoperatører som jobber offshore og vil ta fagbrev

– Det er svært gledelig at vi nå kan presentere et nytt kurstilbud for de av våre medlemmer som jobber offshore og ønsker å ta fagbrev, dette har vi jobbet hardt for og nå er det endelig på plass gjennom bransjeprogrammet, sier områdeleder Barbro Auestad.

Barbro
28. september 2020

Industri Energi kartlegger medlemmenes behov for utdanningstilbud og stipendordninger

-Industri Energi sender i disse dager ut en spørreundersøkelse til et utvalg av våre medlemmer. -Dette gjør vi for å kartlegge hvilke behov for stipendordninger og utdanningstilbud våre medlemmer har i forbindelse med etter- og videreutdanning, sier Barbro Auestad som leder stipendutvalget i forbundet.

3. juli 2020

Industri Energi annonserer flere tiltak for kompetanseheving

-Industri Energi annonserer flere tiltak for kompetanseheving blant for våre medlemmer. Forbundet vil nå også refundere egenandelen for å gi medlemmene kostnadsfrie kurs hos Handelshøyskolen BI, sier Barbro Auestad, leder av kompetanseutvalget.

28. mai 2020

LOs utdanningsfond forlenger fristen for søknader

LOs utdanningsfond forlenger fristen for søknader til fondet. - Jeg er glad for at vi i LOs tildelingsutvalg vedtok å gjøre det enklere for medlemmene i LO å ta videre og etterutdanning nå i koronakrisa. Vi har mange tillitsvalgte og medlemmer som har etterspurt dette, så eg håper at mange vil benytte seg av tilbudet, sier Barbro Auestad.

26. mars 2020

Økonomisk trygghet i en vanskelig tid med LOfavør

Info fra LOfavør: Korona-krisen påvirker oss alle og kan skape utfordringer i privatøkonomien. Dersom du er usikker på hvordan du skal håndtere økonomien din som følge av korona-krisen, anbefaler vi deg å kontakte banken.

19. mars 2020

Hva dekker reiseforsikringen i forbindelse med korona-situasjonen?

Vi får mange spørsmål om reiseforsikring fra medlemmene nå. Situasjonsbildet endrer seg raskt og vi oppfordrer derfor til å følge med på Sparebank1 sine nettsider om dekningsomfanget på reiseforsikringen.

13. mars 2020

Økonomiske bekymringer som følge av korona-krisen?

De alvorlige konsekvensene av koronaviruset vil prege hverdagen til folk og bedrifter i Norge i lang tid fremover. Mange er bekymret for hvordan de kommende ukene og månedene vil påvirke privatøkonomien. LO og SpareBank 1 har lang tradisjon for å ta vare på medlemmene i vanskelige økonomiske situasjoner gjennom LOfavør.

10. januar 2020

Gratis almanakk til alle medlemmer

Gratis almanakk for 2020 kan bestilles via nettbutikken til Industri Energi.

advokatforsikring
24. september 2019

Fra og med 1. oktober overføres advokatforsikringen til HELP

– Dette er en overgang som vil komme medlemmene til gode. HELP er en svært trygg og solid aktør, og har lang erfaring med å hjelpe privatpersoner og medlemmer i fagforbund, sier Torbjørn Teigland i Industri Energi.

førstegangslån LOfavor
21. august 2019

Boliglån: Ny avtale gir bedre renter til medlemmene

LO og forbundene har nå fremforhandlet nye og lavere renter for medlemmene på boliglån. Førstegangskjøpere får en spesielt god deal med nominell rente på 2,49 prosent. Alle andre medlemsgrupper kommer også svært godt av den nye avtalen, og tilbys en rente fra 2,55 prosent.

9. mai 2019

Det har vært tekniske problemer med pensjonstelefonen i dag – ring på nytt!

På grunn av tekniske problemer har ikke pensjonstelefonen fungert som den skal i dag, og alle som har prøvd å kontakte dem uten hell oppfordres til å ringe på nytt.

1 2