Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Barbro
3. juni 2021

Har du søkt utdanningsstipend?

LOs utdanningsfond ble opprettet for å støtte opplæringstiltak og kompetanseutvikling for medlemmer i LO. -Dette er en medlemsfordel til våre medlemmer og nå har den blitt enda bedre sier Barbro Auestad, områdeansvarlig i Industri Energi.

logo-industrienergi
1. juni 2021

Industri Energi Garanti: Ny strømavtale for Industri Energis medlemmer

I samarbeid med Fjordkraft lanserer vi nå en ny strømavtale, Industri Energi Garanti, for våre medlemmer. Samtidig slutter vi å selge og markedsføre avtalen vi har hatt i alle år, Topp 3 Garanti.

HELP advokatforsikring familiebilde
13. januar 2021

Ny serie webinarer fra HELP advokatforsikring

Advokatene i HELP advokatforsikring gjennomfører en serie med gratis webinar om ulike juridiske tema.

LOfavør-forsikringer
2. desember 2020

Endringer i LOfavør Innboforsikring fra 1. januar

Vilkårsendringer trer i kraft 1. januar og gjør Norges beste innboforsikring enda bedre.

Leif Gunnar Rottem
19. november 2020

Bruk onsdagsmorgener til å lære om forbundet og dine medlemsfordeler

Hver onsdag morgen tilbyr Industri Energi webinar der medlemmer kan lære om forbundet og hvilke fordeler du har som medlem.

eldre-mann-og-ung-sonn-adobestock_184294461
17. november 2020

Mer pensjon for pengene med LO

Snart har LO-medlemmer i privat sektor mulighet til å samle sin pensjonsopptjening fra nåværende og tidligere jobber i egen pensjonskonto fra LOfavør.

Barbro
2. oktober 2020

Nytt kurstilbud for renholdsoperatører som jobber offshore og vil ta fagbrev

– Det er svært gledelig at vi nå kan presentere et nytt kurstilbud for de av våre medlemmer som jobber offshore og ønsker å ta fagbrev, dette har vi jobbet hardt for og nå er det endelig på plass gjennom bransjeprogrammet, sier områdeleder Barbro Auestad.

Barbro
28. september 2020

Industri Energi kartlegger medlemmenes behov for utdanningstilbud og stipendordninger

-Industri Energi sender i disse dager ut en spørreundersøkelse til et utvalg av våre medlemmer. -Dette gjør vi for å kartlegge hvilke behov for stipendordninger og utdanningstilbud våre medlemmer har i forbindelse med etter- og videreutdanning, sier Barbro Auestad som leder stipendutvalget i forbundet.

3. juli 2020

Industri Energi annonserer flere tiltak for kompetanseheving

-Industri Energi annonserer flere tiltak for kompetanseheving blant for våre medlemmer. Forbundet vil nå også refundere egenandelen for å gi medlemmene kostnadsfrie kurs hos Handelshøyskolen BI, sier Barbro Auestad, leder av kompetanseutvalget.

28. mai 2020

LOs utdanningsfond forlenger fristen for søknader

LOs utdanningsfond forlenger fristen for søknader til fondet. - Jeg er glad for at vi i LOs tildelingsutvalg vedtok å gjøre det enklere for medlemmene i LO å ta videre og etterutdanning nå i koronakrisa. Vi har mange tillitsvalgte og medlemmer som har etterspurt dette, så eg håper at mange vil benytte seg av tilbudet, sier Barbro Auestad.

26. mars 2020

Økonomisk trygghet i en vanskelig tid med LOfavør

Info fra LOfavør: Korona-krisen påvirker oss alle og kan skape utfordringer i privatøkonomien. Dersom du er usikker på hvordan du skal håndtere økonomien din som følge av korona-krisen, anbefaler vi deg å kontakte banken.

1 2