Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

19. mars 2020

Hva dekker reiseforsikringen i forbindelse med korona-situasjonen?

Vi får mange spørsmål om reiseforsikring fra medlemmene nå. Situasjonsbildet endrer seg raskt og vi oppfordrer derfor til å følge med på Sparebank1 sine nettsider om dekningsomfanget på reiseforsikringen.

13. mars 2020

Økonomiske bekymringer som følge av korona-krisen?

De alvorlige konsekvensene av koronaviruset vil prege hverdagen til folk og bedrifter i Norge i lang tid fremover. Mange er bekymret for hvordan de kommende ukene og månedene vil påvirke privatøkonomien. LO og SpareBank 1 har lang tradisjon for å ta vare på medlemmene i vanskelige økonomiske situasjoner gjennom LOfavør.

10. januar 2020

Gratis almanakk til alle medlemmer

Gratis almanakk for 2020 kan bestilles via nettbutikken til Industri Energi.

advokatforsikring
24. september 2019

Fra og med 1. oktober overføres advokatforsikringen til HELP

– Dette er en overgang som vil komme medlemmene til gode. HELP er en svært trygg og solid aktør, og har lang erfaring med å hjelpe privatpersoner og medlemmer i fagforbund, sier Torbjørn Teigland i Industri Energi.

førstegangslån LOfavor
21. august 2019

Boliglån: Ny avtale gir bedre renter til medlemmene

LO og forbundene har nå fremforhandlet nye og lavere renter for medlemmene på boliglån. Førstegangskjøpere får en spesielt god deal med nominell rente på 2,49 prosent. Alle andre medlemsgrupper kommer også svært godt av den nye avtalen, og tilbys en rente fra 2,55 prosent.

9. mai 2019

Det har vært tekniske problemer med pensjonstelefonen i dag – ring på nytt!

På grunn av tekniske problemer har ikke pensjonstelefonen fungert som den skal i dag, og alle som har prøvd å kontakte dem uten hell oppfordres til å ringe på nytt.

8. april 2019

Selvstendig næringsdrivende? Gratis kurs om skatt og skattemelding

Nyttig info til våre medlemmer som er selvstendig næringsdrivende: LO Selvstendig arrangerer gratis kurs i Oslo 6. mai hvor skatt og skattemelding (selvangivelse) er hovedtema.

Bilde av nestleder Terje Valskår, Industri Energi
13. mars 2019

Torsdag 14 mars lanserer Industri Energi gratis pensjonstelefon for medlemmene

Som første forbund i Norge lanserer Industri Energi torsdag 14. mars en egen pensjonstelefon med uavhengige eksperter som alle medlemmer kan ringe til helt gratis. – Dette handler om å legge til rette for at medlemmene våre skal kunne planlegge og ta best mulige valg når det gjelder pensjon, sier nestleder Terje Valskår i Industri Energi.

1 2