Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

20170612MMQ_7443 (1)
19. januar 2021

Industri Energi kritisk til flytting av kontrollsentralen fra Sola

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi sier at forbundet er svært kritisk til flytting av flygeledertjenester fra Stavanger til Østlandet, hvis det kan påvirke offshore helikoptersikkerhet og beredskap i negativ retning.

Lill Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi. Foto AEH
8. januar 2021

Til nå har det kommet 150 krav etter innleiedommen i Høyesterett

I november ga Høyesterett Industri Energi medhold i at to oljearbeidere som var innleide til Aker BP har krav på samme bonuser som de fast ansatte i selskapet. Nå strømmer det på med flere krav. -Til nå har det kommet inn 150 enkeltsaker og vi venter flere, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud.

Alvheim2L4A6217
7. januar 2021

Aker BP bryter avtale med hundrevis av ansatte

Til tross for skriftlige garantier fra fusjonen for bare fire år siden, risikerer ansatte i Aker BP å bli fratatt viktige opparbeidede rettigheter. Nå varsler 231 ansatte gruppesøksmål og får full støtte fra Industri Energi.

Lill-Heidi Bakkerud. Foto: Trond Isaksen, Statoil
30. desember 2020

Nye regler kan redusere karantenetiden for arbeidstakere bosatt i utlandet

Regjeringen innfører nye regler som innebærer at reisende fra utlandet kan gå ut av karantene etter sju dager dersom de tester negativt for covid-19 to ganger etter ankomst til Norge. – Et skritt i riktig retning, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

20201222_101341
22. desember 2020

Deler ut gave til offshorearbeidere som er i karantene

Industri Energi deler i år ut gaver til alle offshorearbeidere som må tilbringe julen i karantene. – De er i en vanskelig situasjon og trenger en ekstra oppmerksomhet i år, sier klubbleder Leif Harall Salomonsen i Sodexo.

DSC_0755
17. desember 2020

Hovedoppgjøret 2020: Fortsetter forhandlingene med NHO Luftfart på nyåret

Industri Energi og NHO Luftfart ble torsdag kveld enig om å fortsette forhandlingene på trafikkavtalen etter nyttår.

CHC Norway - Sikorsky S92 on ground
17. desember 2020

Hovedoppgjøret 2020: Forhandlingene med NHO Luftfart gjenopptas

Forhandlingene mellom Industri Energi og NHO Luftfart om trafikkavtalen gjenopptas torsdag, etter en pause siden midten av oktober. –Utsiktene for denne bransjen er gode og vi forventer et godt resultat for medlemmene våre, sier forhandlingsleder Ommund Stokka i Industri Energi.

Hammerfest oppfølging etter brann Melkøya
15. desember 2020

Hver eneste stein skal snus for å finne årsakene til brannen på Melkøya

-Hver eneste stein skal snus for å finne alle bakenforliggende årsaker til den alvorlige brannen på Melkøya. Det er helt nødvendig. De ansatte skal være trygge på at dette er en sikker arbeidsplass, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Wayne Pena
14. desember 2020

Nok en gang brudd på arbeidstidsbestemmelsene i Saipem Ltd

OSA-inspektoratet i Industri Energi har igjen mottatt varsel om svært alvorlige brudd på arbeidstidsbestemmelsene om bord på flyteriggen "Scarabeo 8". – Dette er fullstendig uakseptabelt og vi forventer at selskapet Saipem Ltd rydder opp, sier OSA-inspektør Wayne Pena i Industri Energi.

Frode Alfheim
11. desember 2020

Arbeidet i gang med ny stortingsmelding om verdiskaping fra norske energiressurser

Til våren skal regjeringen legge frem en melding for Stortinget om langsiktig verdiskaping fra norske energiressurser. Industri Energi har allerede bidratt med de første innspillene til arbeidet.

Landsstyremøte 2 2020a
9. desember 2020

Et krevende og svært hektisk år går mot slutten

2020 vil skrive seg inn i historiebøkene som koronaens år. - Et år der vi har måtte bekymre oss for både helsa, økonomien og arbeidsplassene våre, sa forbundsleder Frode Alfheim i sin innledning på landsstyremøtet i Industri Energi onsdag ettermiddag.

1 2 3 79