Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

17. januar 2020

Bekymret over utvikling der beredskapsfunksjoner offshore knyttes til stilling

Industri Energi var denne uka i møte med Petroleumstilsynet fordi forbundet er bekymret over en utvikling der flere selskaper i oljebransjen knytter bestemte beredskapsfunksjoner opp mot stilling. – Vi kan ikke akseptere at folk mister jobben fordi de ikke oppfyller de fysiske kravene som er knyttet til beredskapsfunksjoner, sier forbundssekretær Henrik Fjeldsbø.

14. januar 2020

-Ungdom bør satse på oljebransjen hvis de vil løse klimautfordringen

-Det viktigste signalet vi kan gi til ungdommen er at hvis de vil være med å redde verden og løse klimautfordringen, så er det oljebransjen de må satse på, sa forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim, i en debatt på Sandefjord-konferansen tirsdag.

14. januar 2020

-Gledelig tildeling i modne områder av sokkelen

Olje- og energiminister Sylvi Listhaug tildelte 69 nye utvinningstillatelse på sokkelen, under Oljeindustripolitisk seminar i Sandefjord tirsdag. – Det er gledelig at regjeringen opprettholder et fortsatt høyt nivå på tildelingene og at så mange selskaper viser interesse for modne områder på sokkelen, sier spesialrådgiver Inger Hoff i Industri Energi.

10. januar 2020

-Vi vil og kan være med å løse klimautfordringene

-Vi vil og kan være med å løse klimautfordringene. For å lykkes trenger vi forutsigbarhet, trygghet og langsiktighet for arbeidsplassene, sa Industri Energi-tillitsvalgt Herdis Rosland Eide i et innlegg på Arbeiderpartiets Bratteli-seminar, om rettferdig klimapolitikk.

9. januar 2020

Forlenget levetid på Statfjord vil sikre mange arbeidsplasser og gi høy verdiskaping

Equinor og partnerne i Statfjord-området har besluttet å forlenge produksjonen mot 2040. -Det har vært krevende diskusjoner om dette prosjektet, og jeg er glad for at vi er enig om en plan som vil gi mange arbeidsplasser og høy verdiskaping for samfunnet, sier Per Martin Labråthen, leder i Industri Energi Equinor.

6. januar 2020

Ambisiøse klimamål skal trygge norske arbeidsplasser

Partene i norsk olje- og gassindustri har forpliktet seg til å redusere klimautslippene til nær null i 2050. Tiltakene skal være med på å sikre klima og verdiskaping, samt gi trygge arbeidsplasser og legge til rette for mer industriutvikling i Norge, påpeker forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

3. januar 2020

Schjøtt-Pedersen slutter: Vi takker han for at vi alltid har hatt åpen dialog

-Jeg håper Norsk olje og gass vektlegger fortsatt godt topartssamarbeid og åpen dialog og når de skal finne Schjøtt-Pedersens etterfølger som leder, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

20. desember 2019

Skal styrke helikoptersikkerheten på begge sider av Nordsjøen

– Vi er enig om å formalisere et samarbeid mellom fagbevegelsen i Norge og Storbritannia som skal bidra til økt helikoptersikkerhet i hele Nordsjøen, sier Henrik Solvorn Fjeldsbø, forbundssekretær i Industri Energi og leder i LOs helikopterutvalg.

19. desember 2019

Pensjonstelefonen stengt 2. januar

Pensjonstelefonen til Industri Energi holder stengt torsdag 2. januar og åpner igjen torsdag 9. januar.

Nisser-på-heliporten lite
16. desember 2019

Tradisjonen tro stiller nissene på heliportene dagene før jul

Industri Energi-nissene stiller på heliportene på Vestlandet for å gi en oppmerksomhet til de som skal jobbe offshore i julen.

1 2 3 68