Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

20. september 2019

Høringssvar til LO: Nasjonal ramme for vindkraft

Høringssvar til Nasjonal rammeplan for vindkraft ble vedtatt i forbundsstyret den 19. september og sendt til LO, som gir innspill videre til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

20. september 2019

The Helicopter Committee got to test-fly next generation offshore helicopter

LO's Helicopter Committee went to Texas at the end of August to test-fly the newly developed offshore helicopter Bell 525 Relentless. “We are happy to be among the very first to fly this machine because it gives us a unique opportunity to contribute,” says Henrik S. Fjeldsbø, head of the Helicopter Committee.

19. september 2019

ESS-klubben kom til enighet med ledelsen. Seks ansatte får beholde jobbene sine

Seks ansatte i ESS Support Services som sto i fare for å miste jobben på grunn av brudd på ansiennitetsreglene får beholde jobbene likevel, opplyser klubbleder Per Holstein i ESS.

13. september 2019

Sunn mistillit styrker det norske sikkerhetsregimet

- HMS-regelverket i den norske oljeindustrien forutsetter tillit mellom partene. Likevel er ikke dette enten eller. Faktisk er det positivt når fagforeningene viser en sunn mistillit, sa forbundssekretær Håkon Aasen Bjerkeli i Industri Energi på et seminar hos Petroleumstilsynet (Ptil) på torsdag.

Bell Flight evaluation Texas
11. september 2019

Helikopterutvalget fikk testfly neste generasjon offshorehelikopter

LOs helikopterutvalg var i slutten av august i Texas for å testfly det nyutviklede offshorehelikopteret Bell 525 Relentless. – Vi er svært fornøyd med å være blant de aller første som får fly denne maskinen fordi det gir oss en unik mulighet til å komme med innspill, sier Henrik S. Fjeldsbø som leder Helikopterutvalget.

5. september 2019

Engasjerer seg politisk for å fremme oljearbeidernes interesser

Hovedtillitsvalgt i riggselskapet Seadrill, Arild Berntsen, har valgt å engasjere seg politisk for å fremme oljearbeidernes interesser. – For å ivareta våre medlemmer trenger vi flere tillitsvalgte i politikken, både sentralt og lokalt, sier han.

5. september 2019

Karbonfangst og -lagring (CCS) må bli ivaretatt i statsbudsjettet

– Allerede i 2020-budsjettet må det bli gitt et klart signal på at investeringen skal komme, og at det er økonomisk handlingsrom til dette, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

5. september 2019

Vi imøtegår feilaktige opplysninger om politisk støtte

Industri Energi har den seneste tiden fått en rekke meldinger fra våre tillitsvalgte i oljenæringen om at det går rykter om at LO anbefaler folk å stemme på Miljøpartiet de grønne (MDG). Det stemmer ikke.

Frode Alfheim
2. september 2019

– Jeg oppfordrer alle medlemmer til å stemme ved valget 9. september

– Det er viktig for demokratiet at folket stemmer ved valg. I kommune- og fylkestingsvalget 9. september har vi mange dyktige tillitsvalgte og medlemmer som stiller til valg i ulike partier, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

1 2 3 64