Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

DSC_6026
17. juni 2021

Enighet i lønnsoppgjøret for ansatte på flyteriggavtalen, dermed ingen streik

Industri Energi kom natt til torsdag til enighet i meklingen med Norges Rederiforbund. Det blir derfor ikke streik på sokkelen.

FB_logo_bilde
16. juni 2021

Meklingen på flyteriggavtalen fortsetter på overtid

Industri Energi mekler natt til torsdag på overtid med Norges Rederiforbund på flyteriggavtalen.

Maersk Inspirer Repsol
16. juni 2021

Skal sørge for at virksomhetsoverdragelsen til Repsol Norge skjer i ryddige former

60 ansatte knyttet til jackup-riggen «Maersk Inspirer» blir i sommer overført til operatørselskapet Repsol Norge. -Vi følger virksomhetsoverdragelsen tett og skal sørge for at den foregår i ryddige former, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

Mekling flyteriggavtalen 2021
16. juni 2021

Meklingen i flyteriggoppgjøret har startet

Mekling i flyteriggoppgjøret startet onsdag formiddag i Stavanger. Hvis ikke partene kommer til enighet vil 605 riggarbeidere bli tatt ut i streik.

Statfjord C
15. juni 2021

Oljepakken har sikret aktivitet og arbeidsplasser

-Oljepakken, som vi var en sterk pådriver for, har fungert etter hensikten. Den har sikret aktivitet og arbeidsplasser på norsk sokkel. Og den bidrar til at vi har flere bein å stå på i framtiden, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

DSC_0039
15. juni 2021

Industri Energi er rigget for mulig streik

Industri Energi er forberedt på at det kan bli streik på flyteriggområdet fra natt til torsdag. -Vi har rigget oss godt og etablert streikeberedskap i organisasjonen, sier forbundsleder Frode Alfheim.

image
11. juni 2021

Industri Energi varsler plassfratredelse for 605 medlemmer på flyteriggområdet

Industri Energi har fredag meldt plassfratredelse for 605 medlemmer som vil bli tatt ut i en eventuell streik på flyteriggområdet fra 17. juni.

Ekofisk senter kompleks  Ekofisk-senteret Ekofisk 2/4  luftfoto
9. juni 2021

50 år siden produksjonen startet på Ekofisk

-Dette er en merkedag både for de ansatte på Ekofisk, for hele oljeindustrien og ikke minst for nasjonen, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi og Eirik Birkeland, leder i Ekofisk-komiteen.

OA5 kopi
2. juni 2021

Ny utgave av Oljearbeideren er ute nå

Ny utgave av Oljearbeideren er ute nå (05-21). I denne utgaven kan du lese at Industri Energi og en rekke samarbeidende organisasjoner har lansert en plattform for en framtidsretta energi- og industripolitikk. Hensikten er å bidra med løsninger som forener økt industrisatsing på land og sokkel med klimamålene.

0087497 - West Hercules in the Barents Sea - Photo Ole Jørgen Bratland - Statoil
2. juni 2021

Innkalt til mekling i riggoppgjøret 16. juni

Industri Energi er innkalt til mekling på flyteriggavtalen 16. juni. Hvis det ikke blir enighet i meklingen blir det streik på flyteriggområdet.

DSC_4506
27. mai 2021

Mellomoppgjøret 2021: Lønnsoppgjøret for oljeservice er i havn

Industri Energi kom sent torsdag kveld i havn med lønnsforhandlingene for ansatte innen oljeservice. - Vi er fornøyd med å ha oppnådd et resultat som er i tråd med rammen fra frontfaget, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

1 2 3 85