Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

HFISar
22. januar 2019

Møte med Luftfartstilsynet: – Vi understrekte hvorfor HFIS på Gullfaks må ivaretas

Industri Energi og LOs helikopterutvalg var tirsdag i møte med Luftfartstilsynet rundt Equinors plan om å legge ned flygeinformasjonstjenesten for Tampen-området i Nordsjøen.

Statfjord A. Foto: Jarle Vines
16. januar 2019

«Oljehistorietime» med Gunnar Berge i Stavanger 17. januar

Torsdag 17. januar kl 1830 er det åpent foredrag med Gunnar Berge om kampen om Statoil og de første, viktige stegene i norsk oljepolitikk. Møtet foregår på Folkets hus og det er gratis inngang for alle våre medlemmer.

15. januar 2019

Gledelig med historisk høy TFO-tildeling

33 selskap fikk tirsdag tilbud om andeler i totalt 83 utvinningstillatelser på norsk sokkel i Tildelinger i forhåndsdefinerte områder (TFO) 2018. Dette er den største tildelingen noensinne.

Osa kampanje mot sosial dumping
11. januar 2019

Starter synlighetskampanje mot sosial dumping

Industri Energi starter i disse dager en synlighetskampanje mot sosial dumping på norsk sokkel. – Vi trenger tips hvis folk mistenker at det foregår sosial dumping på sokkelen, sier Bjørn Erik Poppe Thorsen som leder Inspektoratet i Industri Energi.

20. desember 2018

Kampen om Statoil og oljerikdommen, krakk og bankkrise: Bli med på møteserie i Stavanger

Perioden fra rundt 1970 til tidlig 90-tall var preget av dramatiske politiske kamper og avgjørelser som fikk enorm betydning for Norge og befolkningen. Gjennom fire møtekvelder i Stavanger fra 17. januar til 10. april får du muligheten til å høre historiene til tre av de viktigste aktørene fra denne perioden: Gunnar Berge, Arve Johnsen og Sigbjørn Johnsen.

17. desember 2018

Tariffavtale på plass i Polarlift

Industri Energi har inngått landbaseavtalen for sine medlemmer i selskapet Polarlift i Hammerfest.

17. desember 2018

Helikopterutvalget blir LO Helikopter

De siste to årene har det vært diskusjoner mellom Industri Energi og LO Luftfart vedrørende å løfte Helikopterutvalget opp i LO. Nå var tiden inne og utvalget får økt styrke ved å representere 930.000 medlemmer.

Nisser på heliport
17. desember 2018

Offshore-nissene sprer julestemning på heliportene

Denne uken stiller våre egne nisser opp på heliportene på Sola, Kristiansund og Flesland for å spre glede til dem som skal jobbe offshore i jula.

1 2 3 4 58