Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

DSC_4354
26. mai 2021

Mellomoppgjøret 2021: Lønnsforhandlingene for oljeservice har startet

Lønnsforhandlingene mellom Industri Energi og Norsk olje og gass for oljeserviceansatte startet onsdag formiddag i Stavanger. –Vi forventer et godt og rettferdig oppgjør, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

Frode Alfheim DSC_4198
20. mai 2021

Mellomoppgjøret 2021: Brudd i lønnsforhandlingene på flyteriggavtalen

Industri Energi har torsdag ettermiddag brutt forhandlingene med Norges Rederiforbund (NR) i lønnsoppgjøret for flyteriggansatte. – Partene sto for langt fra hverandre, så vi så oss nødt til å bryte forhandlingene nå, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

DSC_4131
19. mai 2021

Lønnsforhandlingene på flyteriggavtalen har startet

Forhandlingene mellom Industri Energi og Norges Rederiforbund startet onsdag formiddag i Oslo. –Vi forventer et lønnsoppgjør som gjør at flyteriggbransjen framstår som attraktiv for ungdom, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Lill Heidi Bakkerud.
13. mai 2021

Fornøyd med at regjeringen reverserer karanteneskjerpingen

Regjeringen snur og endrer karantenereglene slik at reisende fra Storbritannia nå skal likebehandles med våre andre naboland. – Jeg er fornøyd med at regjeringen reagerte så raskt på vår henvendelse, sier Lill-Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi.

Hammerfest oppfølging etter brann Melkøya
12. mai 2021

– Ingen tvil om at ansvaret for brannene ligger hos ledelsen

- Rapportene avdekker svært alvorlige ting og det er ingen tvil om at ansvaret her ligger hos ledelsen i selskapet, sier forbundsleder Frode Alfheim i sine kommentarer til Equinors granskninger av brannene på Tjeldbergodden og Melkøya.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
12. mai 2021

Industri Energi og NR reagerer sterkt på skjerpede karanteneregler

Industri Energi og Norges Rederiforbund (NR) reagerer sterkt på helgens skjerpede karantene-regelendringer – Det er et stort behov for umiddelbare tilpasninger for riggarbeidere, skriver forbundsleder Frode Alfheim og adm. direktør Harald Solberg i Norges Rederiforbund i et felles brev til helseminister Bent Høie.

West Bollsta
10. mai 2021

Jobber iherdig for å beholde 200 riggansatte i selskapet

Industri Energi-klubben i Seadrill jobber nå iherdig for å få til en best mulig løsning for de drøyt 200 ansatte på «West Mira», etter kontrakten deres nylig ble terminert. – Vi jobber for å unngå nedbemanninger, sier Kenneth Drageide som er leder i Offshoreforeningen i Seadrill.

Oljearbeideren 0421
10. mai 2021

Ny utgave av Oljearbeideren er ute nå

Ny utgave av Oljearbeideren er ute nå (04-21). I denne utgaven kan du lese at forbundsleder Frode Alfheim ser fantastiske muligheter for offshoreindustrien. Du kan lese om resultatet av lønnsoppgjøret på sokkelavtalene og mye mer.

obf kveld
5. mai 2021

Mellomoppgjøret 2021: Lønnsoppgjøret for operatør, boring og forpleining er i havn

Industri Energi kom natt til torsdag i havn med lønnsforhandlingene på sokkelavtalene for operatør-, boring- og forpleiningsansatte. – Vi er fornøyd med resultatet, sier forhandlingsleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

DSC_0032
5. mai 2021

Samarbeider om ny industrisatsing og klimaomstilling

Industri Energi og en rekke andre organisasjoner jobber i disse dager med å ferdigstille en felles energi- og industripolitisk plattform. Målet er å få til økt industrisatsing og klimaomstilling. Vi har prata med forbundsleder Frode Alfheim og leder av samfunnspolitisk avdeling, Maria Schumacher Walberg, om prosjektet.

OIS
4. mai 2021

Fantastiske framtidsmuligheter for norsk offshore- og fastlandsindustri

-Jeg har aldri før vært så optimistisk som nå på vegne av norsk offshore- og fastlandsindustri, sa forbundsleder Frode Alfheim på Oljeindustripolitisk seminar tirsdag.

1 2 3 4 85