Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
5. februar 2021

-Vi gjør alt i vår makt for å bedre koronasituasjonen for våre medlemmer

Koronasituasjonen og en rekke smittevernrestriksjoner er svært krevende for mange av våre medlemmer. –Dere skal vite at vi gjør alt vi kan for å bedre situasjonen for dere, sier Lill-Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi

Rapportene
4. februar 2021

Presenterte rapporter som viser at oljeindustrien skaper arbeidsplasser og kutter utslipp

Ferske rapporter fra KonKraft viser hvordan oljeindustrien skaper arbeidsplasser og kutter utslipp. Koronapandemien til tross, det var positive forventninger som preget lanseringen av de to rapportene.

SIkorsky S92 lander på Ekofisk
3. februar 2021

Reell fare for at helikoptersikkerheten blir svekket, hvis kontrollsentralen flyttes fra Sola

-Vi kan slå fast at det er reell fare for at offshore helikoptersikkerhet og beredskap svekkes hvis kontrollsentralen blir flyttet fra Sola til Østlandet. Vi er derfor sterkt imot en slik flytting, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi og leder i LO helikopterutvalg Henrik Fjeldsbø.

Frode foran Stortinget
30. januar 2021

– Uklokt og viser at vi trenger regler for utbyttestopp

Forbundsleder i Industri Energi Frode Alfheim reagerer sterkt på at oljeselskapet Lundin øker utbyttet med 80 prosent til cirka 4,4 milliarder kroner. - Utrolig uklokt og viser at vi trenger regler for utbyttestopp, sier Alfheim.

DSC_0873
28. januar 2021

Partssamarbeid er avgjørende i håndteringen av koronasituasjonen

-Den norske modellen må legges til grunn og det må tas hensyn til arbeidstakerne i denne krevende situasjonen, understreker forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi i et møte med olje- og energiministeren torsdag.

20170612MMQ_7443 (1)
19. januar 2021

Industri Energi kritisk til flytting av kontrollsentralen fra Sola

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi sier at forbundet er svært kritisk til flytting av flygeledertjenester fra Stavanger til Østlandet, hvis det kan påvirke offshore helikoptersikkerhet og beredskap i negativ retning.

Lill Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi. Foto AEH
8. januar 2021

Til nå har det kommet 150 krav etter innleiedommen i Høyesterett

I november ga Høyesterett Industri Energi medhold i at to oljearbeidere som var innleide til Aker BP har krav på samme bonuser som de fast ansatte i selskapet. Nå strømmer det på med flere krav. -Til nå har det kommet inn 150 enkeltsaker og vi venter flere, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud.

Alvheim2L4A6217
7. januar 2021

Aker BP bryter avtale med hundrevis av ansatte

Til tross for skriftlige garantier fra fusjonen for bare fire år siden, risikerer ansatte i Aker BP å bli fratatt viktige opparbeidede rettigheter. Nå varsler 231 ansatte gruppesøksmål og får full støtte fra Industri Energi.

Lill-Heidi Bakkerud. Foto: Trond Isaksen, Statoil
30. desember 2020

Nye regler kan redusere karantenetiden for arbeidstakere bosatt i utlandet

Regjeringen innfører nye regler som innebærer at reisende fra utlandet kan gå ut av karantene etter sju dager dersom de tester negativt for covid-19 to ganger etter ankomst til Norge. – Et skritt i riktig retning, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

20201222_101341
22. desember 2020

Deler ut gave til offshorearbeidere som er i karantene

Industri Energi deler i år ut gaver til alle offshorearbeidere som må tilbringe julen i karantene. – De er i en vanskelig situasjon og trenger en ekstra oppmerksomhet i år, sier klubbleder Leif Harall Salomonsen i Sodexo.

DSC_0755
17. desember 2020

Hovedoppgjøret 2020: Fortsetter forhandlingene med NHO Luftfart på nyåret

Industri Energi og NHO Luftfart ble torsdag kveld enig om å fortsette forhandlingene på trafikkavtalen etter nyttår.

1 2 3 4 81