Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

CHC Norway - Sikorsky S92 on ground
17. desember 2020

Hovedoppgjøret 2020: Forhandlingene med NHO Luftfart gjenopptas

Forhandlingene mellom Industri Energi og NHO Luftfart om trafikkavtalen gjenopptas torsdag, etter en pause siden midten av oktober. –Utsiktene for denne bransjen er gode og vi forventer et godt resultat for medlemmene våre, sier forhandlingsleder Ommund Stokka i Industri Energi.

Hammerfest oppfølging etter brann Melkøya
15. desember 2020

Hver eneste stein skal snus for å finne årsakene til brannen på Melkøya

-Hver eneste stein skal snus for å finne alle bakenforliggende årsaker til den alvorlige brannen på Melkøya. Det er helt nødvendig. De ansatte skal være trygge på at dette er en sikker arbeidsplass, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Wayne Pena
14. desember 2020

Nok en gang brudd på arbeidstidsbestemmelsene i Saipem Ltd

OSA-inspektoratet i Industri Energi har igjen mottatt varsel om svært alvorlige brudd på arbeidstidsbestemmelsene om bord på flyteriggen "Scarabeo 8". – Dette er fullstendig uakseptabelt og vi forventer at selskapet Saipem Ltd rydder opp, sier OSA-inspektør Wayne Pena i Industri Energi.

Frode Alfheim
11. desember 2020

Arbeidet i gang med ny stortingsmelding om verdiskaping fra norske energiressurser

Til våren skal regjeringen legge frem en melding for Stortinget om langsiktig verdiskaping fra norske energiressurser. Industri Energi har allerede bidratt med de første innspillene til arbeidet.

Landsstyremøte 2 2020a
9. desember 2020

Et krevende og svært hektisk år går mot slutten

2020 vil skrive seg inn i historiebøkene som koronaens år. - Et år der vi har måtte bekymre oss for både helsa, økonomien og arbeidsplassene våre, sa forbundsleder Frode Alfheim i sin innledning på landsstyremøtet i Industri Energi onsdag ettermiddag.

DSC_0035
9. desember 2020

Flere alvorlige hendelser i petroleumsindustrien bekymrer

– De mange hendelsene i år er urovekkende. Vi forventer nå at Ptils granskninger går skikkelig i dybden og belyser alle bakenforliggende årsaker, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Tjeldbergodden
2. desember 2020

Brann på Equinors Tjeldbergodden-anlegg, heldigvis ingen skadet

-Brann ved prosessanlegg er alltid alvorlig og skal ikke skje. Nå må vi komme til bunns i hva som har skjedd. Sikkerhet er det absolutt viktigste, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Frode Alfheim
27. november 2020

Nødvendig å etablere et nytt karanteneregelverk for sokkelarbeidere som er bosatt i utlandet

I et felles brev til helseministeren foreslår Industri Energi, Fellesforbundet, Norsk olje og gass, Norges Rederiforbund og Norsk Industri endringer i karanteneregelverket for arbeidstakere som ankommer Norge for å jobbe på sokkelen.

DSC_0755
25. november 2020

Skuffet over at Høyesterett avviste Tios-saken

Industri Energi er skuffet over at Høyesterett avviste vår anke om Tios-saken. -Dette var et av sporene i denne saken. Forbundet forfølger nå andre muligheter, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

FB_logo_bilde
25. november 2020

Meklingen med Axpeak er avlyst

Industri Energi har krevd tariffavtale i selskapet Axpeak som driver med offshore inspeksjoner. Forbundet skulle i mekling med bedriften torsdag. Den er nå avlyst. – Det betyr at det heller ikke kan bli streik nå, sier Erling Holmefjord som leder arbeidslivsavdelingen i Industri Energi.

Erling Holmefjord
24. november 2020

Mulig streik i oljeservicebedriften Axpeak

Industri Energi krever tariffavtale i selskapet Axpeak som driver med offshore inspeksjoner. – Hvis ikke mekling med bedriften fører til løsning, blir 20 medlemmer offshore tatt ut i streik fra fredag, sier Erling Holmefjord som leder arbeidslivsavdelingen i Industri Energi.

1 2 3 4 5 81