Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

14. desember 2018

Fornuftig å bruke mer tid på planen om oljeterminal på Veidnes

– Vi står på kravet om at det må bygges en oljeterminal på Veidnes i Finnmark. Samtidig er det fornuftig at operatørselskapene bruker noe mer tid på å modne fram prosjektene det jobbes med i Barentshavet. Og at de leter etter tilleggsressurser som kan knyttes til oljeterminalen, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

14. desember 2018

Frode Alfheim i møte med olje- og energiministeren

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi var fredag formiddag i møte med olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (Frp).

10. desember 2018

Klare forventninger til det nye operatørselskapet Vår Energi

I sommer ble det kjent at Eni Norge og Point Resources fusjonerer og blir en av de største aktørene på norsk sokkel. Mandag er det nye selskapet Vår Energi en realitet. – Vi forventer et aktivt selskap som bidrar til å videreutvikle norsk sokkel i positiv retning, sier forbundsleder Frode Alfheim.

Bilde Lars Anders
6. desember 2018

Lars Anders Myhre hedret med Pioneren – LOs hederspris

Lars Anders Myhre ble hedret med LOs hederspris på landsstyret til Industri Energi i dag, torsdag 6.desember. Han er geologen som ble den første fagforeningskjempen i det nystartede oljeforbundet NOPEF i 1977 (Norsk Olje og Petrokjemisk Fagforbund).

5. desember 2018

-Fullstendig uakseptabelt med tariffhopping i TIOS

-Industri Energi finner seg ikke i at Island Offshore Subsea på grunn av ny eierstruktur (TIOS) ønsker å hoppe fra flyteriggavtalen over til en annen tariffavtale, slår forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi fast.

DSC04761
30. november 2018

Helikopterutvalget med unikt innblikk i utviklingen av morgendagens offshorehelikopter

Midt ute på prærien i Nord-Texas, i småbyen Amarillo, bygger Bell Helicopter neste generasjon offshorehelikoptre. Som første fagforeningsdelegasjon noensinne er Helikopterutvalget invitert til fabrikken for å få oppdatering om utviklingsprogrammet og ta maskinen Bell 525 i nærmere øyesyn.

labraathen
29. november 2018

Johan Castberg: Industri Energi Equinor krever terminal på Veidnes

Leder i Industri Energi Equinor, Per Martin Labråthen er krystallklar. Equinor må bygge råoljeterminal på Veidnes ved Nordkapp nå og sikre arbeidsplasser og verdiskaping i nord.

14. november 2018

Samarbeid og trygghet er forutsetninger for den norske modellen

Nestleder i Industri Energi, Lill Heidi Bakkerud, understrekte på LOs olje- og gasskonferanse onsdag at hvis folk føler trygghet og partssamarbeidet fungerer skikkelig så klarer man å finne gode løsninger i olje- og gassbransjen.

13. november 2018

-Olje og gass er avgjørende for å opprettholde dagens velferdstilbud

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi innledet på LOs olje- og gasskonferanse i Bergen tirsdag med å vise til at man igjen ser en petroleumsnæring i vekst. – Bransjens bidrag er avgjørende for å opprettholde dagens velferdstilbud, sier han.

9. november 2018

Stort potensial i nord, men krevende å få nok kvalifisert arbeidskraft

Det er et betydelig vekstpotensial for en rekke næringer i nord fram mot 2040. Det viser en fersk rapport utført av Sintef. -Utfordringen vil være å få tak i nok kvalifisert arbeidskraft, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

24. oktober 2018

Omdømmet til oljeindustrien må styrkes, samtidig som sikkerheten ivaretas

-Vi må styrke omdømmet til petroleumsindustrien. Det forutsetter at både sikkerheten og partssamarbeidet blir ivaretatt, sa forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi på Petroleumstilsynets topplederkonferanse i Stavanger.

1 2 3 4 5 58