Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

3. juli 2020

Hovedoppgjøret 2020: Industri Energi forventer et godt og ansvarlig tariffoppgjør

- Vi skal sørge for et oppgjør som gir våre medlemmer deres rettmessige del av det de har krav på både i forhold til lønn og arbeidsvilkår. Samtidig skal vi opptre ansvarlig slik at de fortsatt har en arbeidsplass å gå til, sier Asle Reime som har det politiske ansvaret for årets hovedoppgjør i Industri Energi.

24. juni 2020

Alfheim fornøyd med at regjeringen setter i gang 25. konsesjonsrunde

Olje- og energidepartementet foreslår i dag å lyse ut ni områder i 25. konsesjonsrunde. – Positivt og viktig for å for å få opp leteaktiviteten på norsk sokkel, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi

22. juni 2020

Industri Energi forventer fortsatt høy leteaktivitet på sokkelen

Industri Energi forventer at myndighetene og oljeselskapene bidrar til å sikre en høy og jevn leteaktivitet på norsk sokkel i årene framover. – Nye olje- og gassfunn er grunnlaget for all ny aktivitet i denne næringen, sier forbundsleder Frode Alfheim.

19. juni 2020

Fullstendig uakseptabelt å gjenoppta offshoreflyging med fulle helikoptre nå

Flere oljeselskap vil åpne for flyginger med full kabin og 19 passasjerer i offshorehelikoptrene. – Det er fullstendig uakseptabelt før det er gjort en smittevernfaglig vurdering av myndighetene, sier Henrik Solvorn Fjeldsbø, leder i LOs helikopterutvalg.

19. juni 2020

Industri Energi jakter på flere læreplasser

Industri Energi har meldt seg på i jakten på nye læreplasser gjennom den landsomfattende kampanjen «Læreplassjeger». -Du kan også bli med, sier kampanjeansvarlig i Industri Energi, Barbro Auestad.

18. juni 2020

Permitteringsperioden må utvides for å unngå masseoppsigelser i høst

Områdeleder Asle Reime i Industri Energi er klar på at permitteringsperioden snarest må utvides til 52 uker. –Hvis ikke risikerer vi masseoppsigelser utover høsten som følge av koronakrisen, sier han.

11. juni 2020

-Svært gledelig at oljeselskapene nå leverer slik vi har krevd

Forbundsleder Frode Alfheim og klubblederne Ingard Haugeberg og Per Martin Labråthen i Industri Energi er strålende fornøyd med at Equinor og AkerBP torsdag presenterte et felles konsept for utbygging av Noaka/Krafla-området. -Det betyr at selskapene leverer i forhold til det vi har krevd, sier Alfheim.

8. juni 2020

Jubel for ilandføring i Finnmark

Klubbleder Håvard Pedersen for Industri Energi på Melkøya og ordfører i Hammerfest Marianne Sivertsen Næss jubler over flertallet på Stortinget for ilandføring av olje til Veidnes i Finnmark.

8. juni 2020

Industri Energi krever at nå må prosjektene settes i gang

Industri Energi er glad for at vi har fått på plass en tiltakspakke som skal sikre tusenvis av arbeidsplasser i oljeindustrien. - Nå må oljeselskapene være sitt ansvar bevisst og snarest sette i gang de nye prosjektene og sikre arbeidsplassene, krever forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

3. juni 2020

Hydrogenstrategien gir muligheter, men det forutsetter karbonfangst og -lagring

Industri Energi hilser velkommen en hydrogenstrategi for Norge, men den understreker noen klare utfordringer. - Strategien viser med all tydelighet at man må få opp farten på arbeidet med karbonfangst og -lagring (CCS) i Nordsjøen, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

1. juni 2020

Selskapet TIOS med symbolsk angrep på Industri Energi

–Selskapet TIOS forsøker seg på et symbolsk angrep mot oss og virkeområdet for våre offshoreavtaler. Men vi har opplevd liknende angrep før og vi skal vinne denne saken også, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

1 2 3 4 5 75