Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

22. oktober 2019

Arbeidsgivere og arbeidstakere hand i hand om partssamarbeid

– Vi har hatt gode relasjoner til Industri Energi lenge. Derfor er det så flott å kunne arrangere en felles konferanse om partssamarbeid på arbeidsplassen, sier jurist Vibeke Lærum i Norsk Industri. – Dette er første gang vi har dette tiltaket sammen, og vi håper dette blir gjort flere ganger, sier områdeleder Asle Reime i Industri Energi.

Energi og miljøkomiteen høring statsbudsjettet 2020 y
22. oktober 2019

Høring i energi- og miljøkomiteen på statsbudsjettet 2020: Slo et slag for karbonfangst- og lagring og CO2-kompensasjon

Industri Energi trakk frem to hovedpunkter under høring i Stortingets energi- og miljøkomité tirsdag 22. oktober: Behovet for å holde trykket oppe på karbonfangst- og lagring, og CO2-kompensasjonsordninger som forhindrer at industri flyttes til land med mindre streng klimapolitikk.

Ann Ørjebu på Ungdomskonferansen 2019
20. oktober 2019

Tidligere leder inspirerte deltakerne på Ungdomskonferansen

Tidligere leder i ungdomsutvalget, nå offshorearbeider, Ann Ørjebu (32) holdt søndag et inspirerende innlegg på Ungdomskonferansen om hvorfor vi trenger industri i Norge og hvorfor ungdom skal engasjere seg i fagbevegelsen.

18. oktober 2019

NR-forum opplever stadig høyere boreaktivitet på norsk sokkel

-Det er ingen tvil om at riggbransjen opplever høyere aktivitet enn på lenge. Det ansettes mye folk og enkelte selskaper rapporterer at det er vanskelig å få tak i nok kvalifisert arbeidskraft, sier Bår Inge Pedersen som er leder i Industri Energis NR-forum.

Arild Theimann høring statabudsjettet 2020
17. oktober 2019

Høring på statsbudsjettet 2020: Regjeringen må få en større andel av befolkningen i jobb

Andelen sysselsatte i befolkningen går ned. Industri Energi ga tydelig beskjed om at regjeringen må ta tak i dette under høringen i arbeids- og sosialkomiteen.

Herdis Rosland Eide og Per Holstein
16. oktober 2019

Industri Energi går til Arbeidsretten for å sikre lik lønn for likt arbeid i forpleiningen

-Gjennom flere år har ringevikarer i forpleiningen på norsk sokkel fått lavere lønn enn fast ansatte. Dette er lovstridig og vi tar nå saken til Arbeidsretten, sier klubblederne Herdis Rosland Eide og Per Holstein.

15. oktober 2019

Industri Energi opplever betydelig medlemsvekst innen flyteriggområdet

Industri Energi har de siste månedene drevet en organisasjonsoffensiv innen flyteriggområdet. - I samme periode har medlemstallet innen dette området økt med over 300, sier seksjonsleder for organisering Erling Holmefjord under oppstarten av NR-forums møte i Krakow.

Ingrid Sølvberg
11. oktober 2019

Ingrid Sølvberg blir oljedirektør etter Bente Nyland

Sølvberg ble utnevnt av kongen i statsråd i dag, 11. oktober, som direktør i Oljedirektoratet. Olje- og energidepartementet har ikke fastsatt dato for når hun tiltrer i stillingen. –Jeg gratulerer Ingrid Sølvberg, og ser frem til et godt samarbeid, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Hans-Christian Gabrielsen og Frode Alfheim
26. september 2019

LO og Industri Energi: Vi jobber for oljearbeiderne!

– LO jobber for petroleumsnæringens vilkår i Norge. Det har vi alltid gjort, og det vil vi alltid gjøre, understreker LO-leder Hans-Christian Gabrielsen.

25. september 2019

Forlik i «skjeggsaken» i Saipem

Et av våre medlemmer i Saipem ble sagt opp fordi han ikke ville ta skjegget da selskapet innførte såkalt "claean shave policy". Industri Energi tok saken, som nå har endt med et forlik.

1 2 3 4 5 67