Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Frode Alfheim Stortinget 2019
13. May 2019

Industri Energi på høring om Riksrevisjonens undersøkelse av Ptil

Mandag 13. mai var forbundsleder Frode Alfheim på stortingshøring om Riksrevisjonens undersøkelse av Petroleumstilsynets oppfølging av HMS i olje- og gassindustrien.

13. May 2019

LOs helikopterutvalg får plass i HeliOffshore

HeliOffshore har besluttet at LOs helikopterutvalg, på grunn sin solide ekspertise, får delta i den internasjonale organisasjonens risikoreduserende arbeidsgrupper.

Karianne Rettedal
10. May 2019

Industri Energi anker dom om ulovlig innleie i Lundin

Industri Energi tapte nylig en sak i tingretten der et medlem krevde fast jobb i Lundin etter å ha vært innleid til Edvard Grieg-plattformen i nesten fire år. Industri Energi vil anke dommen til lagmannsretten.

7. May 2019

Forventer godt lønnsoppgjør for sokkelansatte

Forhandlingene mellom Industri Energi og Norsk olje og gass for operatør-, boring- og forpleiningsansatte startet tirsdag ettermiddag. Det er satt av to dager til forhandlingene.

30. April 2019

Kransenedleggelse for omkomne oljearbeidere i Stavanger

Det vil også i år bli en stille markering i Stavanger den 1. mai for å hedre de som har omkommet i oljerelaterte ulykker.

Fraser
26. April 2019

Industri Energi og Norsk Rederiforbund inngikk forlik om kompetanseutvikling

Partene inngikk forlik i en sak om tolkning av Flyteriggavtalen og kompetanseheving.  

26. April 2019

Tillitsvalgte og verneombud diskuterte aktuelle saker i oljeindustrien

Industri Energi arrangerte torsdag et samrådsmøte for tillitsvalgte og verneombud i oljeindustrien der situasjonen i bransjen ble diskutert.

24. April 2019

Forventer at nye Aw101-helikoptre vil gjøre den nasjonale redningstjenesten til verdens beste

Mot slutten av året blir det første av 16 nye nasjonale redningshelikoptre operativt på Sola, utenfor Stavanger. De nye Aw101-redningshelikoptrene blir de mest avanserte som finnes og vil bidra til å gjøre den norske redningshelikoptertjenesten verdensledende.

12. April 2019

Riktige signaler fra regjeringen om karbonfangst- og lagring (CCS). Nå må trykket holdes oppe

Torsdag 11. april slapp klima- og miljøvernminister Ola Elvestuen og olje- og energiminister Kjell Børge Freiberg nyheten om at regjeringen vil dekke opp til 345 millioner av kostnadene for å prøvebore en brønn for CO2-lagring i Nordsjøen.

Tariffkonferanse 2019
10. April 2019

Klar for lønnsoppgjøret i olje- og gassnæringen

Startskuddet for årets lønnsoppgjør i olje- og gassnæringen gikk onsdag, da det ble holdt tariffkonferanse både for operatør/boring/forpleining, landbase, flyterigg og oljeservice i Stavanger.

1 2 3 4 5 63