Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

2. april 2019

Industri Energi sterkt tilstede på Barentshavkonferansen

Industri Energi er sterkt tilstede på Barentshavkonferansen som pågår i Hammerfest denne uka. –Vi er opptatt av å få til utvikling og ringvirkninger i nord. Da er dette er en svært viktig møteplass, sier forbundsleder Frode Alfheim.

Barentshavkonferansen 2019
1. april 2019

Fullt hus på seminar om arbeidsliv og muligheter i nord

Industri Energi arrangerte mandag kveld et åpent møte om framtidens arbeidsliv i nordområdene. –Vi ønsker å vise at vi jobber for trygge, gode og langsiktige arbeidsplasser i nord. Og samtidig vise at trenger godt samarbeid med både myndigheter og bedrifter, sier Lill-Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi.

1. april 2019

Elektrokjemisk samarbeidskomite står opp for oljenæringa

Elektrokjemisk samarbeidskomite samler tillitsvalgte fra en rekke norske landindustribedrifter. På sitt møte i Kristiansand nylig vedtok de en uttalelse til støtte for sine kolleger i oljenæringa.

Karianne Rettedal
1. april 2019

Saksøker Lundin for ulovlig innleie

Advokat i Industri Energi, Karianne Rettedal, mener Lundin spekulerer i fireårsregelen og driver en systematisk omgåelse av regelverket. Hun representerer et medlem som nå går til sak og krever fast ansettelse etter å ha vært innleid i nesten fire år.

26. mars 2019

Fornyet samarbeidsavtale med det britiske offshoreforbundet RMT

Industri Energi og det britiske offshoreforbundet RMT signerte for et par uker siden en ny samarbeidsavtale. – Jeg er fornøyd med at vi har fornyet en samarbeidsavtale som er viktig for offshorearbeidere på begge siden av Nordsjøen, sier forbundsleder Frode Alfheim.

25. mars 2019

Evakueringen av «Viking Sky» viser hvor viktig den offshorebaserte helikopterberedskapen er, både for oljeindustrien og samfunnet forøvrig

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi hyller den offshorebaserte helikopterberedskapens fantastiske innsats under evakueringen av cruiseskipet «Viking Sky» som var i trøbbel utenfor Møre og Romsdal i helgen. – Myndighetene og oljebransjen bør lære av denne hendelsen og se den totale beredskapen i sammenheng, sier Alfheim.

Kenneth Drageide
21. mars 2019

Industri Energi-tillitsvalgt skal lede utviklingen av ny læreplan for boreoperatører

Kenneth Drageide, nestleder i Industri Energi Seadrill, skal lede en gruppe som skal utvikle læreplanen for boreoperatørfaget og utformingen av denne for de neste årene.

19. mars 2019

Seadrill tror på vekst i riggnæringen

- 2019 vil fortsatt bli krevende, men fra neste år mener vi alle piler vil peke oppover for riggnæringen i denne del av verden, sier direktør for Seadrill Europa Henrik M Hansen og Industri Energis klubbleder Arild Berntsen i Seadrill.

18. mars 2019

Industri Energi Archer: – En styrt avvikling av den norske petroleumsvirksomheten er uansvarlig

Flere av våre klubber ute på bedriftene har i sine årsmøter vedtatt uttalelser hvor de tar til motmæle mot krefter som vil avvikle den norske oljenæringen. Her er Industri Energi Archer sin uttalelse.

13. mars 2019

Bekymret for politiske strømninger som er imot oljeindustrien

-Vi ser noen skumle strømninger i flere politiske partier og registrer at regjeringen vil selge seg ut av en rekke oljeselskaper, gjennom Oljefondet. Dette er en utvikling vi ser på med bekymring, sa Eirik Birkeland, leder i Ekofisk-komiteen, da han åpnet årsmøtet.

Per Einar Stamnes (1)
11. mars 2019

Industri Energi Equinor Sokkel til politikerne: – Dere må slutte å skape usikkerhet rundt leterefusjonsordningen

– Industri Energi Equinor Sokkel krever at det ikke skapes usikkerhet rundt leterefusjonsordningen for Norges viktigste næring, skriver de i en uttalelse fra årsmøtet 8. mars.

1 2 3 4 5 61