Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

11. april 2020

Stortinget ga marsjordre om å få opp aktiviteten på sokkelen

Leder i Industri Energi Frode Alfheim mener det nå er opp til regjeringen å ta fatt i tiltakene som Konkraft har foreslått for å få opp aktiviteten på norsk sokkel. – Marsjordren fra Stortinget er ikke til å misforstå, sier han.

9. april 2020

Frykter koronakrisen vil påvirke de unges yrkesvalg

Fristen ut for å søke høyere utdanning år ut i neste uke. Industri Energi frykter at ungdom vil la seg påvirke av koronakrisen og at det vil spesielt ramme næringslivet.

6. april 2020

En gyllen mulighet til å få i gang ny aktivitet i oljeindustrien

-Gjennom tiltak foreslått av Konkraft kan oljebransjen holde hjulene igang og samtidig sikre ny aktivitet, men myndighetene må også bidra, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

3. april 2020

Uttalelse fra KonKrafts Råd 3. april 2020

Konkrafts Råd har i dag kommet med følgende uttalelse om situasjonen på grunn av koronaviruset (Covid19).

2. april 2020

Forbundsstyret i Industri Energi vil utsette landsmøtet til høsten 2021

Et enstemmig forbundsstyre i Industri Energi vedtok i dag at det vil utsette Industri Energis 4. ordinære landsmøte til høsten 2021. Forslaget må godkjennes av Landsstyret.

2. april 2020

RNNP viser positiv utvikling, men koronakrisen gir nye sikkerhetsutfordringer

Risikoen for skader og ulykker i petroleumsnæringen går ifølge Petroleumstilsynets nye RNNP-rapport marginalt i riktig retning. - Men koronakrisen gir nye utfordringer som oljenæringen må være spesielt oppmerksom på, sier forbundssekretær Henrik Solvorn Fjeldsbø i Industri Energi.

31. mars 2020

Sikkerhetssentrene sliter økonomisk og må sikres videre drift

Industri Energi ønsker felles front med arbeidsgiverne og myndighetene for å unngå at kurssentrene for sikkerhet og beredskap går konkurs på grunn av koronaviruset.

31. mars 2020

Gratulerer Anniken Hauglie som ny leder i Norsk olje og gass

Tidligere arbeidsminister Anniken Hauglie (47) er ansatt som ny administrerende direktør i bransjeforeningen Norsk olje og gass.

27. mars 2020

Aldri en ny Alexander Kielland-ulykke!

Det er idag, 27. mars, førti år siden Alexander Kielland-ulykken som krevde 123 oljearbeideres liv. Industri Energi markerte dagen med kransenedleggelse utenfor Oljemuseet i Stavanger.

25. mars 2020

Equinor kutter kostnader, men aktiviteten skal opp igjen

Tross store kutt i Equinors utgifter forsikrer leder i Industri Energi Equinor, Per Martin Labråthen, at aktiviteten på norsk sokkel vil ta seg opp igjen når situasjonen er normalisert.

20. mars 2020

Oljearbeidere bekreftet som viktige for samfunnet

Industri Energi har sammen med arbeidsgiverne i Norsk olje og gass jobbet mot myndighetene for å få oljearbeidere med på listen over folk som har samfunnsviktig funksjon. I går kveld kom det på plass.

1 2 3 4 5 73