Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

sjøannspensjon2
21. september 2018

Industri Energi krever fortgang i arbeidet med ny sjømannspensjon

Industri Energi var torsdag i møte med statssekretær Christl Kvam i Arbeids- og sosialdepartementet om mulige endringer i lov om pensjonstrygd for sjømenn.

21. september 2018

Nå kan du logge inn på Min side offshore

Innloggingen til Min side er endret slik at du som er medlem, kan logge deg inn også når du ikke har tilgang til mobiltelefon for å bekrefte egen identitet.

Gunn Tjessem
14. september 2018

Industri Energi styrker innsatsen mot innleieområdet

Industri Energi styrker oppfølgingen av bemanningsbransjen og vil kartlegge bruken av innleid arbeidskraft både på land og sokkel. – Vi får meldinger om kraftig økning i bruken av innleie. Vi vil nå kartlegge omfanget og sørge for at bedriftene følger loven, sier forhandler Gunn Tjessem.

13. september 2018

Industri Energi klager DNO inn for Norges OECD-kontaktpunkt

Industri Energi klager DNO inn for brudd på OECDs retningslinjer for multinasjonale selskaper fordi de ikke har fulgt nasjonal lovgivning i Jemen i forbindelse med deres virksomhet i landet.

7. september 2018

LO-lederen sier klart nei til oljeomkamp i Ap

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen vil ha forutsigbarhet for oljenæringen, og sier i Dagens Næringsliv at han ikke vil ha omkamp om Arbeiderpartiets vedtatte politikk for oljeutvinning i nord.

6. september 2018

Tariffavtale på plass ved Soiltech

Industri Energi har opprettet oljeserviceavtalen for sine medlemmer ved Sola-selskapet Soiltech Offshore Services AS.

30. august 2018

ONS gir et klart bilde av en oljebransje som reiser seg igjen

– Oljemessen ONS i Stavanger viser en helt annen stemning i oljebransjen nå enn for to år siden. Vi må ha fokus på å styrke næringen, men samtidig unngå en ny kostnadsgalopp. Bransjen må holde beina på bakken, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Frode Alfheim. Foto: enerWE
29. august 2018

Industri Energi kjemper for faste ansettelser i oljeindustrien

Forbundsleder Frode Alfheim understreker viktigheten av faste ansettelser nå som pilene peker oppover igjen i oljeindustrien.

OCG konferanse Aberdeen om Piper Alpha
17. august 2018

Diskuterte hvilke HMS-utfordringer man står overfor på tvers av grensene i Nordsjøen

I sommer er det 30 år siden den verste offshoreulykken noen sinne, nemlig Piper Alpha-ulykken på britisk sokkel. I den forbindelse møttes britisk, dansk og norsk fagbevegelse i Aberdeen for å minnes ulykken og diskuterte hvilke helse, miljø og sikkerhetsutfordringer man står overfor i Nordsjøen i dag.

9. august 2018

Viktig med konsekvensutredning av Nordland VI, VII og Troms II

Industri Energi og Fellesforbundet forklarer i Klassekampen hvorfor det er så viktig med konsekvensutredning og tilgang til nye leteareal på norsk sokkel.

2. august 2018

Vi krever at myndighetene gransker hendelse etter dykk til 272 meter fra norskregistrert skip

Stavanger Aftenblad skriver i artikkelen "Minst fem dykkere skadet for livet etter rekorddykk til 272 meter", om dykk fra det norskregistrerte skipet Skandi Singapore utenfor kysten av Australia i fjor, at norske sjøfartsmyndigheter ikke vil følge opp videre da symptomer først oppstod en stund etter dykkingen. Industri Energi er svært uenige i denne konklusjonen, og har sendt brev til Sjøfartsdirektoratet hvor vi krever granskning.

1 2 3 4 5 57