Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

19. juni 2019

Varsler plassfratredelse for 922 medlemmer på flyteriggområdet

Industri Energi har i dag meldt plassfratredelse for 922 medlemmer som vil bli tatt ut i en eventuell streik på flyteriggområdet fra 28. juni.

12. juni 2019

Industri Energi er klar for ankesak om innleides bonusrettigheter i lagmannsretten

Stavanger tingrett ga for ett år siden Industri Energi medhold i at bonus er omfattet av likebehandlingsprinsippet for innleide. Dommen ble anket og saken skal til ny behandling i lagmannsretten denne uka.

6. juni 2019

Industri Energi varsler plassoppsigelse for 937 medlemmer på flyteriggavtalen

Industri Energi er innkalt til mekling på flyteriggavtalen hos Riksmekleren i Oslo 27. juni. Hvis det ikke blir enighet i meklingen blir det streik på flyteriggområdet.

4. juni 2019

Mellomoppgjøret for operatør, boring og forpleiningsansatte er sluttført

Industri Energi registrerer at forbundet Lederne i sin runde hos Riksmekleren har akseptert det samme tilbudet vi klarte å forhandle fram med Norsk olje og gass 7. og 8. mai.

29. mai 2019

Breakdown in wage negotiations between Industri Energi and the Norwegian Shipowners’ Association on the Collective Agreement relating to Mobile Offshore Units

On Tuesday afternoon, Industri Energi broke off the negotiations with the Norwegian Shipowners' Association in the wage settlement for workers on the Mobile Offshore Units. - The gap between the parties was too great, says Frode Alfheim, leader of Industri Energi.

Bilde fra NR-forhandlinger 2019
28. mai 2019

Brudd i lønnsforhandlingene mellom Industri Energi og Norges Rederiforbund på flyteriggavtalen

Industri Energi har tirsdag ettermiddag brutt forhandlingene med Norges Rederiforbund i lønnsoppgjøret for flyteriggansatte. – Avstanden mellom partene var for stor, sier forbundsleder Frode Alfheim.

28. mai 2019

Innspillskonferanse: Næringsaktivitet må gi ringvirkninger til lokalsamfunnene

– At lokalsamfunn rundt om i hele landet skal få nyte godt av næringsvirksomhet er en bærebjelke for Industri Energi, og jeg ønsker at flere unge skal få de samme mulighetene som jeg har hatt, sier tillitsvalgt Idunn Tobiassen Mauseth i Equinor på Melkøya.

27. mai 2019

Lønnsforhandlingene for flyteriggansatte er i gang

Forhandlingene mellom Industri Energi og Norges Rederiforbund startet klokken 1100 mandag i Oslo. –Vi forventer et skikkelig lønnsløft for riggansatte i år, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Bilde av Ketil Karlsen
21. mai 2019

-Områdeberedskapen offshore har vært en ubetinget suksess

-Den norske løsningen med offshorebaserte søk- og redningshelikoptre har vært en suksess og jeg tør påstå at områdeberedskapen på norsk sokkel er den beste beredskapen som finnes, sier Ketil Karlsen i Industri Energi.

forside DSC_5218
15. mai 2019

Lønnsoppgjøret for oljeservice i havn

Industri Energi kom onsdag kveld i havn med lønnsforhandlingene for ansatte innen oljeservice.

1 2 3 4 5 64