Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

9. desember 2019

Industri Energi inviterer politisk aktive medlemmer til samling

Industri Energi inviterer til politikersamling på forbundskontoret i Oslo den 11. mars 2020.

6. desember 2019

Hamek Offshore har signert tariffavtale med Industri Energi

Bedriften Hamek Offshore AS har inngått tariffavtale med Industri Energi. Selskapet har kontor i Halden og leverer personell offshore, deriblant til flere av våre medlemsbedrifter.

Foto-Runa-Andersen
4. desember 2019

Innaskjærsdykkerne fikk Industri Energis organisasjonspris

Industri Energis dykkertillitsvalgte og –verneombud var blant vinnerne av organisasjonsprisen 2019 på Styrke-konferansen. De tillitsvalgte Kristian A. Enoksen i KCA Deutag Modu-klubben og Harald A. Hereid i Odfjell Drilling ble også kåret til prisvinnere.

Styrke.konferanse
3. desember 2019

Det grønne skiftet i industrien foregår nå – ikke i fremtiden

-Det grønne skiftet foregår hver eneste dag, og ingen nikkelverk i verden har lavere karbonfotavtrykk og høyere renhetsgrad enn verket til Glencore i Kristiansand. Alt fra medisinsk utstyr til PC, telefoner og bestikk er avhengig av nikkel av beste kvalitet, sier administrerende direktør Nils Gunnar Gjelsten i Glencore nikkelverk.

2. desember 2019

Ny særavtale løfter ansatte i vikarpoolen og midlertidig ansatte i ESS

Industri Energis klubb i ESS har forhandlet fram en særavtale som blant annet gir faste ansatte i vikarpoolen mer forutsigbar arbeidstid og midlertidige ansatte mulighet til å opparbeide seg ansiennitet. 

Per Holstein klubbleder ESS
21. november 2019

Industri Energi tar sak om forskjellsbehandling av midlertidig ansatte i ESS for retten

– Dette er usaklig oppsigelse som følge av forskjellsbehandling av midlertidige ansatte, sier Per Holstein, klubbleder for Industri Energi i EES.

20. november 2019

Flerbruksfartøysaken utsettes av regjeringen til neste høst

Statssekretær Vegard Einan i Arbeids- og sosialdepartementet opplyste på LOs olje- og gasskonferanse at flerbruksfartøysaken overføres til stortingsmeldingen om den maritime virksomheten som ikke er klar før høsten 2020.

20. november 2019

Applaudert for jobben de gjør for det norske samfunnet

En bortimot fullsatt sal på LOs olje- og gasskonferanse ga full støtte til Wintershall Dea og Seadrill sin boring utenfor kysten av Nordland.

19. november 2019

Julegaveønske – fullskalaanlegg for fangst og lagring av CO2

-Den beste julegaven vi kan gi til det norske folk er et fullskalaanlegg for fangst og lagring av CO2 (CSS). Det vil bli dyrt, men det vil være dyrere å la være, sier Ole Erik Almlid, leder i NHO. LO-leder Hans-Christian Gabrielsen er fullstendig enig med Almlid.

Nyland_Freiberg_Alfheim forside
19. november 2019

Oljedirektøren håper på et saftig funn i Nordsjøen før hun går av

– Jeg håper på et saftig funn før jeg går av som oljedirektør (OD), sa Bente Nyland med et glimt i øyet. Hun redegjorde for ressurssituasjonen på norsk sokkel under LOs olje-og gasskonferanse i Stavanger tirsdag 19.november.

12. november 2019

Skulder ved skulder med ungdommen mot yrkesfag-kutt

Hundrevis av ungdommer møtte opp i Molde mandag 11. november for å demonstrere mot Fylkesmannen i Møre og Romsdal sitt forslag om store kutt i fagtilbud på videregående skoler. Det samme gjorde en god gjeng med Industri Energi sine folk i fylket.

1 2 3 4 5 69