Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Tariffkonferanse 2019
10. April 2019

Klar for lønnsoppgjøret i olje- og gassnæringen

Startskuddet for årets lønnsoppgjør i olje- og gassnæringen gikk onsdag, da det ble holdt tariffkonferanse både for operatør/boring/forpleining, landbase, flyterigg og oljeservice i Stavanger.

10. April 2019

NR-forum krever at partistøtten fra LO avvikles

Samarbeidskomiteen NR-forum har vedtatt en uttalelse der representantene krever at partistøtten fra LO avvikles.

Bilde av Bår Inge Pedersen, leder av NR forum
9. April 2019

NR-forum forventer økt aktivitet i riggbransjen

Riggbransjen er klart på vei opp og bransjen trenger mange nye folk framover. Det kom tydelig fram på NR-forums møte i Stavanger 8-9. april.

Helikopterseminar Sola 2019
5. April 2019

Suksess med helikopterseminar, kan bli et årlig arrangement

Industri Energi og Norsk Flygerforbund arrangerte denne uka et seminar om helikoptersikkerhet, teknologi og beredskap på Stavanger lufthavn, Sola. – Sammen setter vi helikoptersikkerhet på agendaen og vi håper dette kan bli et årlig arrangement, sier Henrik Solvorn Fjeldsbø og Torstein Sandven i Helikopterutvalget.

Bilde av Per Martin Labråthen
3. April 2019

Lederen av Industri Energi Equinor: Norsk sokkel er en del av løsningen på klimakrisen

– Jeg vet at vi som jobber i bransjen også bekymrer oss over klimaendringene. Vi har også barn og barnebarn som skal ta over den jordkloden og det samfunnet vi etterlater oss.

Bilde av Frode Alfheim Barentshavkonferansen
3. April 2019

– Ungdommen er vår største ressurs

– Det er ungdommen som skal ta oss inn i framtiden. De er vår største ressurs, sa forbundsleder Frode Alfheim i sitt innlegg på Barentshavkonferansen i Hammerfest onsdag.

2. April 2019

Industri Energi sterkt tilstede på Barentshavkonferansen

Industri Energi er sterkt tilstede på Barentshavkonferansen som pågår i Hammerfest denne uka. –Vi er opptatt av å få til utvikling og ringvirkninger i nord. Da er dette er en svært viktig møteplass, sier forbundsleder Frode Alfheim.

Barentshavkonferansen 2019
1. April 2019

Fullt hus på seminar om arbeidsliv og muligheter i nord

Industri Energi arrangerte mandag kveld et åpent møte om framtidens arbeidsliv i nordområdene. –Vi ønsker å vise at vi jobber for trygge, gode og langsiktige arbeidsplasser i nord. Og samtidig vise at trenger godt samarbeid med både myndigheter og bedrifter, sier Lill-Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi.

1. April 2019

Elektrokjemisk samarbeidskomite står opp for oljenæringa

Elektrokjemisk samarbeidskomite samler tillitsvalgte fra en rekke norske landindustribedrifter. På sitt møte i Kristiansand nylig vedtok de en uttalelse til støtte for sine kolleger i oljenæringa.

1 2 3 4 5 6 63