Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

6. september 2018

Tariffavtale på plass ved Soiltech

Industri Energi har opprettet oljeserviceavtalen for sine medlemmer ved Sola-selskapet Soiltech Offshore Services AS.

30. august 2018

ONS gir et klart bilde av en oljebransje som reiser seg igjen

– Oljemessen ONS i Stavanger viser en helt annen stemning i oljebransjen nå enn for to år siden. Vi må ha fokus på å styrke næringen, men samtidig unngå en ny kostnadsgalopp. Bransjen må holde beina på bakken, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Frode Alfheim. Foto: enerWE
29. august 2018

Industri Energi kjemper for faste ansettelser i oljeindustrien

Forbundsleder Frode Alfheim understreker viktigheten av faste ansettelser nå som pilene peker oppover igjen i oljeindustrien.

OCG konferanse Aberdeen om Piper Alpha
17. august 2018

Diskuterte hvilke HMS-utfordringer man står overfor på tvers av grensene i Nordsjøen

I sommer er det 30 år siden den verste offshoreulykken noen sinne, nemlig Piper Alpha-ulykken på britisk sokkel. I den forbindelse møttes britisk, dansk og norsk fagbevegelse i Aberdeen for å minnes ulykken og diskuterte hvilke helse, miljø og sikkerhetsutfordringer man står overfor i Nordsjøen i dag.

9. august 2018

Viktig med konsekvensutredning av Nordland VI, VII og Troms II

Industri Energi og Fellesforbundet forklarer i Klassekampen hvorfor det er så viktig med konsekvensutredning og tilgang til nye leteareal på norsk sokkel.

2. august 2018

Vi krever at myndighetene gransker hendelse etter dykk til 272 meter fra norskregistrert skip

Stavanger Aftenblad skriver i artikkelen "Minst fem dykkere skadet for livet etter rekorddykk til 272 meter", om dykk fra det norskregistrerte skipet Skandi Singapore utenfor kysten av Australia i fjor, at norske sjøfartsmyndigheter ikke vil følge opp videre da symptomer først oppstod en stund etter dykkingen. Industri Energi er svært uenige i denne konklusjonen, og har sendt brev til Sjøfartsdirektoratet hvor vi krever granskning.

Karianne Rettedal
20. juli 2018

Full bonus-seier for utleide medlemmer i Industri Energi

Stavanger tingrett slår fast at bonus er omfattet av likebehandlingsprinsippet for innleide. – Jeg er svært tilfreds med at retten slår fast at ansettelsesform ikke har betydning for avlønning, sier advokat Karianne Rettedal i Industri Energi.

19. juli 2018

Industri Energi er glad riggstreiken endelig er avsluttet

-Jeg er glad for at Safes riggstreik endelig er over. Dette har vært en streik som har rammet arbeidsplasser og en næring som ennå ikke er over kneiken, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

18. juli 2018

NDT er avgjørende for å sikre plattformenes integritet og folks trygghet

NDT-inspektørene på sokkelen tester at materialkvaliteten i bærende konstruksjoner og produksjonsrør er som den skal være. – Inspektørene sikrer plattformenes integritet, noe som er avgjørende for folks trygghet, sier leder i Ekofisk-komiteen Eirik Birkeland.

12. juli 2018

Påmelding er åpnet for LOs olje- og gasskonferanse

LOs årlige konferanse for olje og gass går av stabelen i Bergen 13. – 14. november. Tema for årets konferanse er «Den norske modellen – nøkkelen til økt effektivitet og sikkerhet for norsk olje- og gassnæring»

10. juli 2018

Safe er i streik, det er ikke Industri Energi

-Vi konstaterer at fagforbundet Safe har valgt å gå til streik på flyteriggområdet, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

1 2 3 4 5 6 58