Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

DSC_0770
13. oktober 2020

Hovedoppgjøret 2020: Forhandlingene med NHO Luftfart har startet

Forhandlingene mellom Industri Energi og NHO Luftfart om Trafikkavtalen startet tirsdag formiddag i Oslo. –Utsiktene for denne bransjen er gode og vi forventer et godt resultat for medlemmene våre, sier forhandlingsleder Ommund Stokka i Industri Energi.

Ommund
13. oktober 2020

LO anker dom i Arbeidsretten til Høyesterett

-Vi er fornøyd med at LO anker arbeidsrettsdommen i den såkalte Tios-saken til Høyesterett, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

Jørn
9. oktober 2020

Enighet om avlønning av midlertidig ansatte i entreprenørselskapene

Industri Energi og Safe har framforhandlet en forliksavtale med Norsk olje og gass som tilfredsstiller kravet om likebehandling av midlertidig ansatte i entreprenørselskapene. – Jeg er glad for at vi fikk til en løsning utenfor rettssystemet, sier forbundssekretær Jørn Erik Bøe i Industri Energi.

DSC_0081
30. september 2020

Hovedoppgjøret 2020: Ingen streik på sokkelen, et oppgjør i tråd med frontfaget

Industri Energi og Norsk olje og gass er i mekling blitt enig om et resultat som gir offshoreansatte innen operatør, boring og forpleining et oppgjør i tråd med frontfaget. Det blir dermed ikke streik i sokkeloppgjøret.

Logo
30. september 2020

Meklingen fortsetter på overtid

Industri Energi mekler på overtid natt til onsdag med Norsk olje og gass på sokkelavtalene operatør, boring og forpleining.

DSC_0016
28. september 2020

Hovedoppgjøret 2020: Meklingen på sokkeloppgjøret har startet

Mekling på sokkelavtalene operatør, boring og forpleining startet mandag formiddag på Sola. Hvis ikke partene kommer til enighet vil 168 offshorearbeidere i Industri Energi bli tatt ut i streik.

Logo
25. september 2020

Siste ord er ikke sagt i TIOS-saken

Arbeidsrettens flertall har gitt NHO medhold i arbeidsrettssaken mot LO/Industri Energi omkring oljeserviceavtalens virkeområde i TIOS. Her er forbundets uttalelse om saken.

DSC_7541
24. september 2020

Hovedoppgjøret 2020: Enighet i forhandlingene på flyteriggavtalen

Industri Energi og Norges Rederiforbund (NR) kom natt til torsdag til enighet i flyteriggoppgjøret. – Vi er fornøyd med å komme i havn med et rimelig godt resultat uten å måtte gå i mekling, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

valhall_4KA3269
23. september 2020

The branches and companies must coordinate and ensure that offshore workers have a situation in which it is possible to live

-Many employees who work on the Norwegian shelf are in a completely unreasonable and unsustainable situation, where some live almost continuously in quarantine, says deputy leader Lill-Heidi Bakkerud in Industri Energi.

Credit-Roar_Lindefjeld_and_Bo_B._Randulff_-Copyright-EquinorEquinor-DJI_0005-Edit.jpg-1876602
23. september 2020

Industri Energi varsler plassfratredelse for 168 medlemmer på sokkelen

Industri Energi er innkalt til mekling hos Riksmekleren i Stavanger 28-29. september. Hvis det ikke blir enighet i meklingen blir det streik på sokkelen.

Lill Heidi Bakkerud.
23. september 2020

Bransjen og selskapene må koordinere seg og sørge for at offshorearbeidere får en situasjon det er mulig å leve i

-Mange arbeidstakere som jobber på norsk sokkel står i en helt urimelig og uholdbar situasjon, der enkelte lever nærmest kontinuerlig i karantene, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

1 2 3 4 5 6 79