Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

30. March 2015

Engelskkurs for tillitsvalgte i Yorkshire

Tillitsvalgte i Industri Energi som ønsker å gå på engelskkurs i Yorkshire må melde seg på innen fristen 10. april. Årets to kurs går i oktober og november i regi av AOF Norge.

27. March 2015

Leif Sande gratulerer realityserie

Som første web-serie noensinne har Sweatshop, et samarbeidsprosjekt mellom Aftenposten og Framtiden i våre hender, blitt nominert til Gullruten. Leif Sande håper nominasjonen kan føre til større oppmerksomhet rundt tekstilarbeidernes situasjon.

20. March 2015

Hva kan HELP-advokaten bidra med i en barnesak

Som Industri Energi-medlem har du tilgang på din egen advokat fra HELP inkludert i medlemskapet ditt. Les hvordan HELP-advokaten kan hjelpe deg dersom du står midt i en barnesak.

19. March 2015

Enorm pågang til Styrke 2015

Årets Styrke-konferanse er 14. - 15. april på Scandic Maritim hotell i Haugesund. - Etternølere må melde seg på snarest, konferansen er snart full sier Asle Reime, områdeansvarlig i Industri Energi.

19. March 2015

Felles samarbeidskomitemøte om skiftarbeid og helse

26. - 28. oktober arrangerer samarbeidskomiteene innen Kjemiske Bransjer, Elektrokjemisk og Aluminium en felles konferanse om skiftarbeid og helse. Hold av datoene allerede nå.

19. March 2015

Industri Energi-medlem vant jobben tilbake – nå anker Statoil

Den Kårstø-ansatte kvinnen som i februar vant tilbake retten til jobb i Statoil, må nå belage seg på nye rettsrunder. Statoil anker saken.

10. March 2015

Poseavgiften blir ikke innført fra 15. mars

Avgiften på bæreposer blir likevel ikke innført fra 15. mars. Regjeringen vil komme tilbake til saken i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett senere i år. - En seier for fornuften, sier Leif Sande, forbundsleder i Industri Energi.

10. March 2015

Risikerer å miste norske lønns- og arbeidsvilkår

-Prosafe kan ikke bare velge og vrake om de ønsker å følge norsk tariff og norske lover, sier forbundssekretær Fraser Knox i Industri Energi.

3. March 2015

Full fart og flere arbeidsplasser ved Hydro Sunndal

Hydro Sunndal regner med at verket vil være i full drift i begynnelsen av juni, og vedtaket vil føre til økt rekrutteringsbehov. I første omgang vil det dreie seg om 20 nye stillinger.

3. March 2015

-Statoil og verden har endret seg

-Verden har endret seg og Statoil har endret seg det siste året, sa Per Steinar Stamnes, leder i Sokkelforeningen i Statoil, på årsmøtet i Stavanger.

24. February 2015

Viktig for norsk leverandørindustri

- Jeg vil gi honnør både til Statoil og til Aibel som sikrer en så stor kontrakt til leverandørindustrien i Norge, sier Frode Alfheim, nestleder i Industri Energi.

1 56 57 58 59 60 63