Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Frode Alfheim
27. april 2018

Solid «JA» til resultatet i tariffoppgjøret

77 prosent av de som avga stemme i LO-NHO-oppgjøret, stemte "JA" til meklingsresultatet. Dermed blir det ikke streik.

27. april 2018

Ansatte ble oppsagt fra selskap de ikke var ansatt i

Industri Energi har stevnet Norsea Group for retten for oppsigelse av ansatt i et annet selskap. – Som følge av at Norsea Group ikke er reell arbeidsgiver, har det heller ikke oppsigelsesadgang, sier advokat Karianne Rettedal i Industri Energi.

24. april 2018

Oppfordrer ungdom å ta oljerelatert utdanning og flytte til Finnmark

-Hadde jeg ennå vært ung og ugift ville jeg tatt oljerelatert utdanning og flyttet til Finnmark, sa forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi på Barentshavkonferansen i Hammerfest tirsdag.

20. april 2018

Første skritt mot historisk tariffavtale for inshore dykkere

Industri Energi og Sjømat Norge inngikk torsdag en intensjonsavtale om å etablere en overenskomst for dykkere og dykkeselskaper som leverer tjenester til havbruksnæringen.

12. april 2018

Fullsatt sal på informasjonskonferanse om tariffoppgjøret i Stavanger

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen, leder i Fellesforbundet Jørn Eggum og Industri Energi-leder Frode Alfheim gikk torsdag gjennom detaljene i tariffoppgjøret foran en fullsatt sal med LO-medlemmer på Folkets Hus i Stavanger.

11. april 2018

Hardt presset fagforening ved Norse fikk pris på Styrke

Polske tillitsvalgte som kjemper for ordnede lønns- og arbeidsforhold ved Norse Production/Sekkingstad fikk årets organisasjonspris på Styrke-konferansen tirsdag kveld. – Dette er særdeles velfortjent. Dette er modige tillitsvalgte som står på barrikadene for det organiserte og skikkelige arbeidslivet, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

11. april 2018

– Vi må stoppe konkursryttere som driver fagforeningsknusing

Terje Kollbotn, leder i LO Indre Hardanger, påpekte på Styrke onsdag nødvendigheten av sterke lokale avdelinger i LO og tok til orde for å stoppe konkursryttere som driver fagforeningsknusing.

10. april 2018

– Vi skal skrive et stykke arbeiderhistorie på Styrke-konferansen

Industri Energi skal for første gang i arbeiderbevegelsens historie bidra til at yrkesdykkere innaskjærs organiserer seg, bygger en fagforening og krever tariffavtale. – Vi skal skrive et stykke arbeiderhistorie på denne konferansen, sa områdeleder Ommund Stokka da han åpnet Styrkekonferansen.

Foto: Marius Martinsen
8. april 2018

Forhandlinger 2018: Enighet hos Riksmekleren – her er pressemelding fra LO

Etter å ha meklet på overtid kom LO og NHO til enighet hos Riksmekleren søndag ettermiddag. Bedre AFP og økt lønn er viktige resultater.
Dette betyr at det ikke blir streik nå og at alle skal møte på jobb som vanlig. Meklingsresultatet vil snart sendes ut til uravstemning.

7. april 2018

Forhandlinger 2018: Meklingen i LO-NHO-oppgjøret fortsetter på overtid

Partene i meklingen i LO-NHO oppgjøret har sagt seg villig til å fortsette utover meklingsfristen, som opprinnelig er satt til kl. 24.00 natt til søndag.

3. april 2018

Forhandlinger 2018: En mulig streik vil ramme norsk fastlandsindustri hardt

LO har i dag 3. april meldt plassfratredelse for over 3300 av våre medlemmer. I denne artikkelen finner du lenke til alle bedriftene som er tatt ut. – En eventuell streik vil ramme fastlandsindustrien hardt, sier områdeleder Asle Reime i Industri Energi.

1 8 9 10 11 12 13