Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

10. april 2018

– Vi skal skrive et stykke arbeiderhistorie på Styrke-konferansen

Industri Energi skal for første gang i arbeiderbevegelsens historie bidra til at yrkesdykkere innaskjærs organiserer seg, bygger en fagforening og krever tariffavtale. – Vi skal skrive et stykke arbeiderhistorie på denne konferansen, sa områdeleder Ommund Stokka da han åpnet Styrkekonferansen.

Foto: Marius Martinsen
8. april 2018

Forhandlinger 2018: Enighet hos Riksmekleren – her er pressemelding fra LO

Etter å ha meklet på overtid kom LO og NHO til enighet hos Riksmekleren søndag ettermiddag. Bedre AFP og økt lønn er viktige resultater.
Dette betyr at det ikke blir streik nå og at alle skal møte på jobb som vanlig. Meklingsresultatet vil snart sendes ut til uravstemning.

7. april 2018

Forhandlinger 2018: Meklingen i LO-NHO-oppgjøret fortsetter på overtid

Partene i meklingen i LO-NHO oppgjøret har sagt seg villig til å fortsette utover meklingsfristen, som opprinnelig er satt til kl. 24.00 natt til søndag.

3. april 2018

Forhandlinger 2018: En mulig streik vil ramme norsk fastlandsindustri hardt

LO har i dag 3. april meldt plassfratredelse for over 3300 av våre medlemmer. I denne artikkelen finner du lenke til alle bedriftene som er tatt ut. – En eventuell streik vil ramme fastlandsindustrien hardt, sier områdeleder Asle Reime i Industri Energi.

27. mars 2018

Nyvalgt styre i KCA Modu

Kristian Enoksen er valgt til leder for Industri Energi-klubben i KCA Modu og ser fram til å jobbe som tillitsvalgt på fulltid.

22. mars 2018

Brudd i LO-NHO-forhandlingene, oppgjøret går til mekling

Det er brudd i forhandlingene mellom LO og NHO. Oppgjøret går nå til mekling. - Alle medlemmer og tillitsvalgte i virksomheter som er omfattet av tariffavtaler med NHO må forberede seg på en mulig streik over påske, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

19. mars 2018

Sløyfeforhandlinger mellom Industri Energi og Norsk Industri er i gang

Mandag klokken 12 startet de forbundsvise sløyfeforhandlingene mellom Industri Energi og Norsk Industri.

DSC_9744
8. mars 2018

Hovedoppgjøret 2018: Viktige datoer og veien videre

Mandag 12. mars overleverer LO kravene til NHO i årets hovedoppgjør, som for første gang siden 2008 er samordnet og ikke forbundsvist. Fra 14. til 20. mars blir det forbundsvise sløyfer hvor Industri Energi sine forhandlingsutvalg deltar.

8. mars 2018

Meld deg på Styrke-konferansen nå!

Det er ennå ledige plasser på forbundets organisasjonskonferanse Styrke som arrangeres på Sola utenfor Stavanger 10-11. april. – Organisering er det viktigste vi som fagforbund gjør og en forutsetning for fagbevegelsens styrke, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

1. mars 2018

Industri Energi krever forbud mot trådløs kommunikasjon ved arbeidsdykking

Industri Energi krever at all arbeidsdykking skal foregå med direkte line-kommunikasjon og
sikkerhetsline mellom dykker og dykkeleder, skriver forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi i et brev som er sendt til Arbeidstilsynet.

28. februar 2018

Bergen Plastics har fått tariffavtale

Bergen Plastics, som er produsent av plastemballasje til mat og husholdningsprodukter, har fått tariffavtale.

1 9 10 11 12 13