Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

15. september 2017

Industri Energi støtter de streikende i Norse Production på Sotra

Medlemmene til Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelforbund (NNN) som jobber på Norse Production har gått ut i streik i kampen for å få en tariffavtale. Industri Energi støtter de ansatte.

8. september 2017

Valget er viktig for arbeidslivets retning

Årets stortingsvalg er også et retningsvalg for norsk arbeidslivspolitikk. Industri Energi oppfordrer alle til å bruke stemmeretten sin. Her får du oversikt over hvilke saker som er viktig for forbundet.

5. september 2017

– Arbeidsmiljøloven har vært avgjørende for at Norge ble verdens beste land å bo i

Arbeidsmiljøloven er 40 år i år, det markeres på Industri Energi sin HMS-konferanse som pågår på Sola 5.-6. september. – Arbeidsmiljøloven har vært avgjørende for at FN kåret Norge til verdens beste land å bo i, sier tidligere LO-leder Yngve Hågensen.

8. juni 2017

Betalingsforsikring avviklet – vi jobber med å finne løsninger

Medlemsfordelen Betalingsforsikring for boliglån, levert av LOfavør og SpareBank 1, blir dessverre avviklet. Industri Energi jobber nå med å finne alternative løsninger for våre medlemmer.

Industri Energi stemte mot bevilling til politiske partier
10. mai 2017

LO-kongressen 2017: Industri Energi stemte imot å gi pengestøtte til politiske partier

Industri Energi ønsker ikke å bevilge penger til politiske partier. Vi mener det er viktig å være politiske uavhengig og snakke med alle politiske partier.

3. mars 2016

Alt du trenger å vite om medlemsfordelen Industri Energi BI

Industri Energis nye unike medlemsfordel gir de som studerer på BI i Norge, mulighet til å få refundert 25 prosent av studieavgiften. Les om kriteriene her.

1 10 11 12