Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

20. desember 2017

Gratis almanakk for 2018 til alle medlemmer

Nå kan alle medlemmer i Industri Energi bestille gratis almanakk for kalenderåret 2018

19. desember 2017

Industri Energi-nissene gir gaver til folk som skal jobbe offshore i julen

Tradisjonen tro stiller Industri Energi-nissene på heliportene på Vestlandet for å gi gaver til de som skal jobbe offshore i julen. – Det er viktig å vise at vi bryr oss om de som skal tilbringe julen ute i havet, sier julenissene.

2. november 2017

Ingen streik i Force Technology

Industri Energi og Force Technology kom til enighet tirsdag kveld. – Jeg er fornøyd med at vi kom til enighet og at oljeserviceavtalen blir innført i bedriften, sier OSA-inspektør Bjørn Erik Poppe Thorsen i Industri Energi.

30. oktober 2017

Mulig streik i oljeservicebedriften Force Technology

Industri Energi krever tariffavtale i selskapet Force Technology. – Hvis ikke mekling med bedriften fører til en løsning, kan det bli streik, sier OSA-inspektør Bjørn Erik Poppe Thorsen i Industri Energi.

22. oktober 2017

200 unge samlet på forbundets største konferanse

Den svært populære ungdomskonferansen har denne helgen samlet 200 unge industriarbeidere på Sola utenfor Stavanger. – Konferansen er en fantastisk arena for å skape engasjement og forme nye tillitsvalgte i Industri Energi, sier Karl Ruben Gaasø.

21. oktober 2017

Ny leder i ungdomsutvalget i Industri Energi

Karl Ruben Gaasø (23) fra Elkem Solar i Kristiansand ble på ungdomskonferansen lørdag valgt som ny leder for det sentrale ungdomsutvalget i Industri Energi.

11. oktober 2017

Studentutvalget vil løfte heltidsstudenten

Årets studentkonferanse er gjennomført, og utvalget i Industri Energi Student vil jobbe for at det legges bedre til rette for både heltidsstudenten og deltidsstudenten.

6. oktober 2017

Nå teller vi ned til ungdomskonferansen! Sjekk ut valgkomiteens innstilling!

Om to uker er det klart for Industri Energis årlige ungdomskonferanse. Både årets program og innstillingen til det nye ungdomsutvalget ligger nå ute.

6. oktober 2017

Nominer kandidater til Årets seniorprofil

Du kan nominere kandidater til Senter for seniorpolitikks kåring av Årets seniorprofil. Fristen er 15. oktober.

15. september 2017

Industri Energi støtter de streikende i Norse Production på Sotra

Medlemmene til Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelforbund (NNN) som jobber på Norse Production har gått ut i streik i kampen for å få en tariffavtale. Industri Energi støtter de ansatte.

8. september 2017

Valget er viktig for arbeidslivets retning

Årets stortingsvalg er også et retningsvalg for norsk arbeidslivspolitikk. Industri Energi oppfordrer alle til å bruke stemmeretten sin. Her får du oversikt over hvilke saker som er viktig for forbundet.

1 10 11 12 13