Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

21. oktober 2017

Ny leder i ungdomsutvalget i Industri Energi

Karl Ruben Gaasø (23) fra Elkem Solar i Kristiansand ble på ungdomskonferansen lørdag valgt som ny leder for det sentrale ungdomsutvalget i Industri Energi.

11. oktober 2017

Studentutvalget vil løfte heltidsstudenten

Årets studentkonferanse er gjennomført, og utvalget i Industri Energi Student vil jobbe for at det legges bedre til rette for både heltidsstudenten og deltidsstudenten.

6. oktober 2017

Nå teller vi ned til ungdomskonferansen! Sjekk ut valgkomiteens innstilling!

Om to uker er det klart for Industri Energis årlige ungdomskonferanse. Både årets program og innstillingen til det nye ungdomsutvalget ligger nå ute.

6. oktober 2017

Nominer kandidater til Årets seniorprofil

Du kan nominere kandidater til Senter for seniorpolitikks kåring av Årets seniorprofil. Fristen er 15. oktober.

15. september 2017

Industri Energi støtter de streikende i Norse Production på Sotra

Medlemmene til Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelforbund (NNN) som jobber på Norse Production har gått ut i streik i kampen for å få en tariffavtale. Industri Energi støtter de ansatte.

8. september 2017

Valget er viktig for arbeidslivets retning

Årets stortingsvalg er også et retningsvalg for norsk arbeidslivspolitikk. Industri Energi oppfordrer alle til å bruke stemmeretten sin. Her får du oversikt over hvilke saker som er viktig for forbundet.

5. september 2017

– Arbeidsmiljøloven har vært avgjørende for at Norge ble verdens beste land å bo i

Arbeidsmiljøloven er 40 år i år, det markeres på Industri Energi sin HMS-konferanse som pågår på Sola 5.-6. september. – Arbeidsmiljøloven har vært avgjørende for at FN kåret Norge til verdens beste land å bo i, sier tidligere LO-leder Yngve Hågensen.

8. juni 2017

Betalingsforsikring avviklet – vi jobber med å finne løsninger

Medlemsfordelen Betalingsforsikring for boliglån, levert av LOfavør og SpareBank 1, blir dessverre avviklet. Industri Energi jobber nå med å finne alternative løsninger for våre medlemmer.

Industri Energi stemte mot bevilling til politiske partier
10. mai 2017

LO-kongressen 2017: Industri Energi stemte imot å gi pengestøtte til politiske partier

Industri Energi ønsker ikke å bevilge penger til politiske partier. Vi mener det er viktig å være politiske uavhengig og snakke med alle politiske partier.

3. mars 2016

Alt du trenger å vite om medlemsfordelen Industri Energi BI

Industri Energis nye unike medlemsfordel gir de som studerer på BI i Norge, mulighet til å få refundert 25 prosent av studieavgiften. Les om kriteriene her.

1 11 12 13