Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Maria Schumacher Walberg
25. august 2020

Industri Energi gjenopptar arbeidet inn mot LO-kongressen

Forbundsstyret i Industri Energi har tirsdag lagt planen for forbundets arbeid inn mot LO-kongressen. –Vi håper på mange gode forslag innen fristen 18. september klokka 10, sier Maria Walberg, ny leder i samfunnspolitisk avdeling.

Charlotte
21. august 2020

Ungdommen avlyser alle samlingar ut året, men jobbar med alternative tilbod

I samband med ny oppblomstring av Covid-19 ser ungdommen i Industri Energi seg nøydt til å avlyse kommande samlingar ut 2020  – Det er utruleg kjipt, men smittevernet må setjast fremst, seier ungdomsleiar Charlotte Sæbjørnsen. Samtidig jobber ungdommane med å utforme alternative former for medlemstilbod.

FB_logo_bilde
23. juli 2020

Tilbake i arbeid etter permittering: Husk å oppdatere arbeidsstatus på Min side

Vi minner våre medlemmer som har vært permittert, men som nå er tilbake i arbeid, om å gå inn på Min side for å oppdatere sin arbeidsstatus. – Det er viktig for å unngå dobbelt kontingenttrekk, sier forbundssekretær Sonja Meek i Industri Energi.

3. juli 2020

Industri Energi annonserer flere tiltak for kompetanseheving

-Industri Energi annonserer flere tiltak for kompetanseheving blant for våre medlemmer. Forbundet vil nå også refundere egenandelen for å gi medlemmene kostnadsfrie kurs hos Handelshøyskolen BI, sier Barbro Auestad, leder av kompetanseutvalget.

25. juni 2020

Arbeidsmandsforbundet og Industri Energi har inngått samarbeidsavtale

For å styrke arbeidet for våre medlemmers interesser har Arbeidsmandsforbundet og Industri Energi inngått en samarbeidsavtale som skal gi økt gjennomslagskraft for forbundenes interesser og styrke de to forbundene.

23. april 2020

Ungdom krever redusert husleie

Flere ungdomsorganisasjoner, blant andre Industri Energi Ung og Industri Energi Student, ber utleiere om å redusere husleien for lærlinger og studenter.

16. april 2020

Landsstyret bestemte å utsette landsmøtet til 2021

Et enstemmig landsstyre vedtok torsdag å følge forbundsstyrets anbefaling om å utsette Industri Energis 4. ordinære landsmøte til neste år.

2. april 2020

Forbundsstyret i Industri Energi vil utsette landsmøtet til høsten 2021

Et enstemmig forbundsstyre i Industri Energi vedtok i dag at det vil utsette Industri Energis 4. ordinære landsmøte til høsten 2021. Forslaget må godkjennes av Landsstyret.

13. mars 2020

Industri Energi stenger kontorene, men forbundet er fullt operativt

Industri Energi stenger fra fredag ettermiddag dørene for besøkende ved kontorene i Oslo og Stavanger, men forbundet er fullt operativt.

11. mars 2020

Industri Energi avlyser alle arrangementer, kurs og konferanser fram til 15. juni

Industri Energi har bestemt å utsette eller avlyse alle egne kurs, konferanser og andre arrangementer hvor det er planlagt at mange folk samles, fram til 15. juni 2020.

9. mars 2020

Industri Energi nedsetter beredskapsstab og avlyser arrangement på grunn av corona-situasjonen

-Vi vil være føre var og i dagens situasjon der antall corona-smittede eskalerer velger vi å ta ansvar og stanser to arrangement denne uka i regi av forbundet, sier Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi.

1 2 3 4 13