Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Landsstyremøte 2 2020a
9. desember 2020

Et krevende og svært hektisk år går mot slutten

2020 vil skrive seg inn i historiebøkene som koronaens år. - Et år der vi har måtte bekymre oss for både helsa, økonomien og arbeidsplassene våre, sa forbundsleder Frode Alfheim i sin innledning på landsstyremøtet i Industri Energi onsdag ettermiddag.

Alida Domaas
7. desember 2020

Ny leder i Industri Energis studentorganisasjon

Alida Domaas (22 år) er nyvalgt leder for 2500 studenter i Industri Energi.

Leif Gunnar Rottem
19. november 2020

Bruk onsdagsmorgener til å lære om forbundet og dine medlemsfordeler

Hver onsdag morgen tilbyr Industri Energi webinar der medlemmer kan lære om forbundet og hvilke fordeler du har som medlem.

LO kongress
17. november 2020

LO-kongressen er utsatt til 2022: Det eneste rette valget

-Det er synd at Norges største politiske verksted, LO-kongressen, utsettes. Men med usikkerheten på grunn av korona-situasjonen ville det vært umulig å gjennomføre den nå til våren, sier Frode Alfheim, leder av Industri Energi.

FB_logo_bilde
17. september 2020

Klubber gis mulighet til å overføre kortkursmidler til neste år

Arbeidsutvalget i Industri Energi innvilget denne uka en søknad fra Alnor Kjemiske fagforening om å overføre kortkursmidler fra 2020 til 2021 på grunn av korona-situasjonen. I tillegg gis også andre klubber denne muligheten.

Leif Gunnar Rottem
10. september 2020

Industri Energi lanserer ny serie med undervisning på nett

-Korona-situasjonen har endret hverdagen for mange av oss, men behovet for kursing og oppdatert kunnskap stopper ikke, sier kurskoordinator Leif Gunnar Rottem i Industri Energi. Derfor har forbundet opprettet en ny serie med kurs på nett. Disse kalles OnsdagsWeb1 og vil foregå onsdager mellom klokken 09.00 og kl. 11.00.

Maria Schumacher Walberg
25. august 2020

Industri Energi gjenopptar arbeidet inn mot LO-kongressen

Forbundsstyret i Industri Energi har tirsdag lagt planen for forbundets arbeid inn mot LO-kongressen. –Vi håper på mange gode forslag innen fristen 18. september klokka 10, sier Maria Walberg, ny leder i samfunnspolitisk avdeling.

Charlotte
21. august 2020

Ungdommen avlyser alle samlingar ut året, men jobbar med alternative tilbod

I samband med ny oppblomstring av Covid-19 ser ungdommen i Industri Energi seg nøydt til å avlyse kommande samlingar ut 2020  – Det er utruleg kjipt, men smittevernet må setjast fremst, seier ungdomsleiar Charlotte Sæbjørnsen. Samtidig jobber ungdommane med å utforme alternative former for medlemstilbod.

FB_logo_bilde
23. juli 2020

Tilbake i arbeid etter permittering: Husk å oppdatere arbeidsstatus på Min side

Vi minner våre medlemmer som har vært permittert, men som nå er tilbake i arbeid, om å gå inn på Min side for å oppdatere sin arbeidsstatus. – Det er viktig for å unngå dobbelt kontingenttrekk, sier forbundssekretær Sonja Meek i Industri Energi.

3. juli 2020

Industri Energi annonserer flere tiltak for kompetanseheving

-Industri Energi annonserer flere tiltak for kompetanseheving blant for våre medlemmer. Forbundet vil nå også refundere egenandelen for å gi medlemmene kostnadsfrie kurs hos Handelshøyskolen BI, sier Barbro Auestad, leder av kompetanseutvalget.

25. juni 2020

Arbeidsmandsforbundet og Industri Energi har inngått samarbeidsavtale

For å styrke arbeidet for våre medlemmers interesser har Arbeidsmandsforbundet og Industri Energi inngått en samarbeidsavtale som skal gi økt gjennomslagskraft for forbundenes interesser og styrke de to forbundene.

1 2 3 4 13