Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Bilde fra Norsk Havbrukssenter
8. januar 2019

Møte med fiskeriministeren: Felles krafttak for å doble verdiskapning og arbeidsplasser innen norsk sjømat

Verdiskapningen fra norsk sjømat kan dobles innen 2030. Sammen med flere andre forbund, Sjømat Norge og LO leverte vi mandag 7. januar et notat til fiskeriminister Harald Tom Nesvik om økt vekst og flere arbeidsplasser norsk sjømatnæring. Tilbakemeldingene fra ministeren var gode.

20. desember 2018

Kampen om Statoil og oljerikdommen, krakk og bankkrise: Bli med på møteserie i Stavanger

Perioden fra rundt 1970 til tidlig 90-tall var preget av dramatiske politiske kamper og avgjørelser som fikk enorm betydning for Norge og befolkningen. Gjennom fire møtekvelder i Stavanger fra 17. januar til 10. april får du muligheten til å høre historiene til tre av de viktigste aktørene fra denne perioden: Gunnar Berge, Arve Johnsen og Sigbjørn Johnsen.

17. desember 2018

Tariffavtale på plass i Polarlift

Industri Energi har inngått landbaseavtalen for sine medlemmer i selskapet Polarlift i Hammerfest.

17. desember 2018

Helikopterutvalget blir LO Helikopter

De siste to årene har det vært diskusjoner mellom Industri Energi og LO Luftfart vedrørende å løfte Helikopterutvalget opp i LO. Nå var tiden inne og utvalget får økt styrke ved å representere 930.000 medlemmer.

Nisser på heliport
17. desember 2018

Offshore-nissene sprer julestemning på heliportene

Denne uken stiller våre egne nisser opp på heliportene på Sola, Kristiansund og Flesland for å spre glede til dem som skal jobbe offshore i jula.

13. desember 2018

Skriver arbeiderhistorie når innaskjærsdykkerne samles til fagforeningskonferanse

Drøyt 20 innaskjærsdykkere er samlet på Industri Energis første dykkerkonferanse. – Det er en formidabel oppgave Industri Energi og dykkerne har tatt på seg når dykkerne nå danner fagforeninger, etablerer verneombud og krever tariffavtaler. På Dykkerkonferansen samkjører vi satsingen og staker ut veien videre, sier områdeleder Ommund Stokka.

11. desember 2018

Industri Energi Ung ønsker flere skoleinformatører

– Vi ønsker vi tips om hvilke skoler vi bør besøke i vår og samtidig invitere flere unge medlemmer til å dra på skolebesøk, sier Karl Rubben Gaasø, leder i Industri Energi Ung.

13. november 2018

Dag Unnar Mongstad tildelt LOs hederspris Pioneren

Dag Unnar Mongstad, mangeårig tillitsvalgt i Industri Energi Equinor, ble tirsdag tildelt LOs hederspris Pioneren på LOs olje og gasskonferanse.

2. november 2018

Hva er LO Selvstendig?

LO Selvstendig skal være et kompetanse- og samarbeidsorgan som skal bidra til å styrke kompetansen og samarbeidet i og mellom LOs forbund for denne medlemsgruppen samt utvikle tilbudet til selvstendig næringsdrivende medlemmer i LOs forbund.

Ungdomskonferansen 2018
22. oktober 2018

Industri Energi Ung tar opp kampen mot diskriminering av LHBT-personer på arbeidsplassen

– Mange opplever en økning i negative kommentarer om skeive personers legning på jobb og i kaffepausene. Nå er det viktig å få et bredere fokus på likestilling, som også inkluderer LHBT-personer, sa Håvard Mareno Gauslaa fra Aker BP.

1 2 3 4 5 8