Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Sak om innbo
2. juli 2019

Hadde innbrudd da de var på ferie. Innboforsikringen fra LOfavør ble redningen

Da ekteparet Laila og Bjarne var på ferie i vinter robbet frekke tyver huset deres for smykker, penger og jaktvåpen. Takket være medlemskapet sitt i Industri Energi fikk de igjen 300 000 kroner på innboforsikringen sin.

14. juni 2019

Hvem fortjener årets organisasjonspris?

Industri Energi er også i år på jakt etter kandidater til Organisasjonsprisen. Fram til 1. oktober kan du nominere noen du synes har gjort en god jobb for forbundet.

LO pride
14. juni 2019

Gå med LO under Oslo Pride

Juni er Pride-måneden og lørdag 22. juni er det Prideparade i Oslo. Industri Energi oppfordrer alle medlemmer, fagforeninger og tillitsvalgte til å bli med på Oslo Pride. LO i Oslo trenger også frivillige til å stå vakt og på stand.

Terje Valskår HMS-konferansen 2019
4. juni 2019

–Vi kan aldri akseptere et arbeidsliv som ikke ivaretar din sikkerhet

– Industri Energis helt klare målsetting er at du skal komme like trygt hjem som da du gikk på jobb. Vi kan aldri akseptere et arbeidsliv som ikke ivaretar din sikkerhet, sier nestleder i Industri Energi, Terje Valskår, under HMS-konferansen som pågår 4.-5. juni på Sola utenfor Stavanger.

4. juni 2019

Mellomoppgjøret for operatør, boring og forpleiningsansatte er sluttført

Industri Energi registrerer at forbundet Lederne i sin runde hos Riksmekleren har akseptert det samme tilbudet vi klarte å forhandle fram med Norsk olje og gass 7. og 8. mai.

Equinor ungdom
13. mai 2019

Unge oljearbeidere krever at også de blir hørt i klimadebatten

Ungdomsutvalget i Industri Energi Equinor melder seg på i klimadebatten: – Vi ønsker en framtid som er bærekraftig for klimaet, men også for Norge. Vi er sterkt uenige i at å stenge krana over natta er svaret, skriver de i en uttalelse.

13. mai 2019

LOs helikopterutvalg får plass i HeliOffshore

HeliOffshore har besluttet at LOs helikopterutvalg, på grunn sin solide ekspertise, får delta i den internasjonale organisasjonens risikoreduserende arbeidsgrupper.

Barbro Auestad på HMS-konferansen 2018
7. mai 2019

Fortsatt ledige plasser på HMS-konferansen

Områdeleder Barbro Auestad oppfordrer tillitsvalgte og verneombud i Industri Energi å melde seg på HMS-konferansen 4-5. juni på Sola, utenfor Stavanger. – Konferansen begynner å fylles opp, men vi har ennå ledige plasser, sier Auestad.

29. april 2019

Industri Energi støtter de streikende pilotene i SAS

Industri Energi støtter Norsk Flygerforbund og de streikende pilotenes kamp i SAS for forutsigbare turnusordninger og for tetting av lønnsgap.

Ommund
25. april 2019

Tillitsvalgtåret 2019: – Den tøffeste jobben i fagbevegelsen

– Kanskje den viktigste og vanskeligste jobben i norsk fagbevegelse ligger hos de lokale tillitsvalgte, sier Ommund Stokka, leder for organisasjonsavdelingen i Industri Energi. I denne artikkelen forteller ham om grep forbundet tar for å legge til rette for at tillitsvalgte kan utføre vervet sitt på best mulig måte.

1 2 3 4 5 10