Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

bilde industri energi
26. september 2019

Industri Energi søker administrativ leder

Nyopprettet, spennende stilling i Industri Energi som administrativ leder. Kontorsted Oslo, søknadsfrist 15. oktober.

advokatforsikring
24. september 2019

Fra og med 1. oktober overføres advokatforsikringen til HELP

– Dette er en overgang som vil komme medlemmene til gode. HELP er en svært trygg og solid aktør, og har lang erfaring med å hjelpe privatpersoner og medlemmer i fagforbund, sier Torbjørn Teigland i Industri Energi.

11. september 2019

Inviterer til fortsatt samarbeid mot høyreekstremisme

Etter terrorangrepene i Norge 22. juli 2011 tok Industri Energi initiativ til samarbeid mellom LO-forbundene for å sette større fokus på høyreekstremisme i Norge. Dette resulterte i et spleiselag som finansierte en egen stilling hos Antirasistisk Senter. Nå utløper avtalen, og vi inviterer derfor LO-familien til å fortsette avtalen ig det gode samarbeidet.

Bilde fra ungdomskonferansen 2018
11. september 2019

Industri Energi sin ungdomskonferanse – valg 2019

På ungdomskonferansen 18.-20. oktober skal det velges nytt sentralt ungdomsutvalg, kontrollkomité og ny valgkomité til Industri Energi Ung. Har du lyst til å stille til valg eller kjenner noen som burde gjøre det? Ta kontakt med valgkomiteen for årets ungdomskonferanse.

Innleder_Ommund_3
6. september 2019

Styrke 2019: Påmeldingen til årets store happening er åpnet

Styrkekonferansen er forbundets arena for å diskutere hvordan vi gjør våre tillitsvalgte og fagforeninger sterke. I år er konferansen åpen for langt flere deltagere, og er utvidet med en dag. Vi oppfordrer tillitsvalgte og medlemmer i alle våre bransjer til melde seg på konferansen, som finner sted 3.-5. desember på Clarion Energy i Stavanger.

5. september 2019

Vi imøtegår feilaktige opplysninger om politisk støtte

Industri Energi har den seneste tiden fått en rekke meldinger fra våre tillitsvalgte i oljenæringen om at det går rykter om at LO anbefaler folk å stemme på Miljøpartiet de grønne (MDG). Det stemmer ikke.

Frode Alfheim
2. september 2019

– Jeg oppfordrer alle medlemmer til å stemme ved valget 9. september

– Det er viktig for demokratiet at folket stemmer ved valg. I kommune- og fylkestingsvalget 9. september har vi mange dyktige tillitsvalgte og medlemmer som stiller til valg i ulike partier, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

22. august 2019

Tillitsvalgte i Industri Energi gir innspill til nye læreplaner for yrkesfag

– Det er flott at det blir mer fokus på yrkesfagene. For min egen del, brenner jeg for yrkesfag og spesielt inn mot kjemi-og prosessfag, og det er derfor gledelig og registrere at interessen for å bli lærling i industrien er økende, sier Morten Ødegård, tillitsvalgt i Industri Energi Yara i Porsgrunn.

Mette Nord og Frode Alfheim
20. august 2019

Fra Arendalsuka: For lettvint å gjemme seg bak EØS-avtalen. Det er norske politikere som bestemmer i Norge

– Debatten fikk klart og tydelig frem at vi har et stort handlingsrom innenfor EØS-avtalen. Dette er en avtale som tjener Norges befolkning svært godt, og som mange svartmaler i altfor stor grad, sier forbundsleder Frode Alfheim etter EØS-debatt som vi arrangerte under Arendalsuka.

3. juli 2019

Industri Energi er tilbake i oppgraderte bygg midt i hjertet av Stavanger

– Det er fantastisk hva man har fått til med de gamle byggene våre i kombinasjon med helt nye og funksjonelle lokaler. Her er flotte kontorer med topp arbeidsmiljø for våre ansatte, sier forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim.

1 2 3 4 5 11