Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Helikopterseminar Sola 2019
5. april 2019

Suksess med helikopterseminar, kan bli et årlig arrangement

Industri Energi og Norsk Flygerforbund arrangerte denne uka et seminar om helikoptersikkerhet, teknologi og beredskap på Stavanger lufthavn, Sola. – Sammen setter vi helikoptersikkerhet på agendaen og vi håper dette kan bli et årlig arrangement, sier Henrik Solvorn Fjeldsbø og Torstein Sandven i Helikopterutvalget.

2. april 2019

Industri Energi sterkt tilstede på Barentshavkonferansen

Industri Energi er sterkt tilstede på Barentshavkonferansen som pågår i Hammerfest denne uka. –Vi er opptatt av å få til utvikling og ringvirkninger i nord. Da er dette er en svært viktig møteplass, sier forbundsleder Frode Alfheim.

Barentshavkonferansen 2019
1. april 2019

Fullt hus på seminar om arbeidsliv og muligheter i nord

Industri Energi arrangerte mandag kveld et åpent møte om framtidens arbeidsliv i nordområdene. –Vi ønsker å vise at vi jobber for trygge, gode og langsiktige arbeidsplasser i nord. Og samtidig vise at trenger godt samarbeid med både myndigheter og bedrifter, sier Lill-Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi.

1. april 2019

Elektrokjemisk samarbeidskomite står opp for oljenæringa

Elektrokjemisk samarbeidskomite samler tillitsvalgte fra en rekke norske landindustribedrifter. På sitt møte i Kristiansand nylig vedtok de en uttalelse til støtte for sine kolleger i oljenæringa.

lo_hcg_tillitsvalgt_cropped (1)
27. mars 2019

Lønnsoppgjøret 2019: Mekling mellom LO og NHO. Blir de ikke enige, blir det streik

LO og NHO ble ikke enige i forhandlingene tidligere i mars. Derfor gikk oppgjøret til mekling, og blir de ikke enige blir det streik fra mandag 1. april.

Bilde av nestleder Terje Valskår, Industri Energi
13. mars 2019

Torsdag 14 mars lanserer Industri Energi gratis pensjonstelefon for medlemmene

Som første forbund i Norge lanserer Industri Energi torsdag 14. mars en egen pensjonstelefon med uavhengige eksperter som alle medlemmer kan ringe til helt gratis. – Dette handler om å legge til rette for at medlemmene våre skal kunne planlegge og ta best mulige valg når det gjelder pensjon, sier nestleder Terje Valskår i Industri Energi.

Per Einar Stamnes (1)
11. mars 2019

Industri Energi Equinor Sokkel til politikerne: – Dere må slutte å skape usikkerhet rundt leterefusjonsordningen

– Industri Energi Equinor Sokkel krever at det ikke skapes usikkerhet rundt leterefusjonsordningen for Norges viktigste næring, skriver de i en uttalelse fra årsmøtet 8. mars.

Prosafe
31. januar 2019

Prosafe driver sosial dumping i stor skala

-Prosafe kutter minst 150 ansatte og tilbyr å leie de tilbake til 40 prosent lavere lønn. Dette er sosial dumping i stor skala, sier områdeleder Asle Reime og forhandler Fraser Knox i Industri Energi.

1 2 3 4 5 9