Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Innleder_Ommund_3
6. september 2019

Styrke 2019: Påmeldingen til årets store happening er åpnet

Styrkekonferansen er forbundets arena for å diskutere hvordan vi gjør våre tillitsvalgte og fagforeninger sterke. I år er konferansen åpen for langt flere deltagere, og er utvidet med en dag. Vi oppfordrer tillitsvalgte og medlemmer i alle våre bransjer til melde seg på konferansen, som finner sted 3.-5. desember på Clarion Energy i Stavanger.

5. september 2019

Vi imøtegår feilaktige opplysninger om politisk støtte

Industri Energi har den seneste tiden fått en rekke meldinger fra våre tillitsvalgte i oljenæringen om at det går rykter om at LO anbefaler folk å stemme på Miljøpartiet de grønne (MDG). Det stemmer ikke.

Frode Alfheim
2. september 2019

– Jeg oppfordrer alle medlemmer til å stemme ved valget 9. september

– Det er viktig for demokratiet at folket stemmer ved valg. I kommune- og fylkestingsvalget 9. september har vi mange dyktige tillitsvalgte og medlemmer som stiller til valg i ulike partier, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

22. august 2019

Tillitsvalgte i Industri Energi gir innspill til nye læreplaner for yrkesfag

– Det er flott at det blir mer fokus på yrkesfagene. For min egen del, brenner jeg for yrkesfag og spesielt inn mot kjemi-og prosessfag, og det er derfor gledelig og registrere at interessen for å bli lærling i industrien er økende, sier Morten Ødegård, tillitsvalgt i Industri Energi Yara i Porsgrunn.

Mette Nord og Frode Alfheim
20. august 2019

Fra Arendalsuka: For lettvint å gjemme seg bak EØS-avtalen. Det er norske politikere som bestemmer i Norge

– Debatten fikk klart og tydelig frem at vi har et stort handlingsrom innenfor EØS-avtalen. Dette er en avtale som tjener Norges befolkning svært godt, og som mange svartmaler i altfor stor grad, sier forbundsleder Frode Alfheim etter EØS-debatt som vi arrangerte under Arendalsuka.

3. juli 2019

Industri Energi er tilbake i oppgraderte bygg midt i hjertet av Stavanger

– Det er fantastisk hva man har fått til med de gamle byggene våre i kombinasjon med helt nye og funksjonelle lokaler. Her er flotte kontorer med topp arbeidsmiljø for våre ansatte, sier forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim.

Sak om innbo
2. juli 2019

Hadde innbrudd da de var på ferie. Innboforsikringen fra LOfavør ble redningen

Da ekteparet Laila og Bjarne var på ferie i vinter robbet frekke tyver huset deres for smykker, penger og jaktvåpen. Takket være medlemskapet sitt i Industri Energi fikk de igjen 300 000 kroner på innboforsikringen sin.

14. juni 2019

Hvem fortjener årets organisasjonspris?

Industri Energi er også i år på jakt etter kandidater til Organisasjonsprisen. Fram til 1. oktober kan du nominere noen du synes har gjort en god jobb for forbundet.

LO pride
14. juni 2019

Gå med LO under Oslo Pride

Juni er Pride-måneden og lørdag 22. juni er det Prideparade i Oslo. Industri Energi oppfordrer alle medlemmer, fagforeninger og tillitsvalgte til å bli med på Oslo Pride. LO i Oslo trenger også frivillige til å stå vakt og på stand.

Terje Valskår HMS-konferansen 2019
4. juni 2019

–Vi kan aldri akseptere et arbeidsliv som ikke ivaretar din sikkerhet

– Industri Energis helt klare målsetting er at du skal komme like trygt hjem som da du gikk på jobb. Vi kan aldri akseptere et arbeidsliv som ikke ivaretar din sikkerhet, sier nestleder i Industri Energi, Terje Valskår, under HMS-konferansen som pågår 4.-5. juni på Sola utenfor Stavanger.

4. juni 2019

Mellomoppgjøret for operatør, boring og forpleiningsansatte er sluttført

Industri Energi registrerer at forbundet Lederne i sin runde hos Riksmekleren har akseptert det samme tilbudet vi klarte å forhandle fram med Norsk olje og gass 7. og 8. mai.

1 2 3 4 5 11