Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Equinor ungdom
13. mai 2019

Unge oljearbeidere krever at også de blir hørt i klimadebatten

Ungdomsutvalget i Industri Energi Equinor melder seg på i klimadebatten: – Vi ønsker en framtid som er bærekraftig for klimaet, men også for Norge. Vi er sterkt uenige i at å stenge krana over natta er svaret, skriver de i en uttalelse.

13. mai 2019

LOs helikopterutvalg får plass i HeliOffshore

HeliOffshore har besluttet at LOs helikopterutvalg, på grunn sin solide ekspertise, får delta i den internasjonale organisasjonens risikoreduserende arbeidsgrupper.

Barbro Auestad på HMS-konferansen 2018
7. mai 2019

Fortsatt ledige plasser på HMS-konferansen

Områdeleder Barbro Auestad oppfordrer tillitsvalgte og verneombud i Industri Energi å melde seg på HMS-konferansen 4-5. juni på Sola, utenfor Stavanger. – Konferansen begynner å fylles opp, men vi har ennå ledige plasser, sier Auestad.

29. april 2019

Industri Energi støtter de streikende pilotene i SAS

Industri Energi støtter Norsk Flygerforbund og de streikende pilotenes kamp i SAS for forutsigbare turnusordninger og for tetting av lønnsgap.

Ommund
25. april 2019

Tillitsvalgtåret 2019: – Den tøffeste jobben i fagbevegelsen

– Kanskje den viktigste og vanskeligste jobben i norsk fagbevegelse ligger hos de lokale tillitsvalgte, sier Ommund Stokka, leder for organisasjonsavdelingen i Industri Energi. I denne artikkelen forteller ham om grep forbundet tar for å legge til rette for at tillitsvalgte kan utføre vervet sitt på best mulig måte.

24. april 2019

Forventer at nye Aw101-helikoptre vil gjøre den nasjonale redningstjenesten til verdens beste

Mot slutten av året blir det første av 16 nye nasjonale redningshelikoptre operativt på Sola, utenfor Stavanger. De nye Aw101-redningshelikoptrene blir de mest avanserte som finnes og vil bidra til å gjøre den norske redningshelikoptertjenesten verdensledende.

10. april 2019

NR-forum krever at partistøtten fra LO avvikles

Samarbeidskomiteen NR-forum har vedtatt en uttalelse der representantene krever at partistøtten fra LO avvikles.

8. april 2019

Selvstendig næringsdrivende? Gratis kurs om skatt og skattemelding

Nyttig info til våre medlemmer som er selvstendig næringsdrivende: LO Selvstendig arrangerer gratis kurs i Oslo 6. mai hvor skatt og skattemelding (selvangivelse) er hovedtema.

Helikopterseminar Sola 2019
5. april 2019

Suksess med helikopterseminar, kan bli et årlig arrangement

Industri Energi og Norsk Flygerforbund arrangerte denne uka et seminar om helikoptersikkerhet, teknologi og beredskap på Stavanger lufthavn, Sola. – Sammen setter vi helikoptersikkerhet på agendaen og vi håper dette kan bli et årlig arrangement, sier Henrik Solvorn Fjeldsbø og Torstein Sandven i Helikopterutvalget.

2. april 2019

Industri Energi sterkt tilstede på Barentshavkonferansen

Industri Energi er sterkt tilstede på Barentshavkonferansen som pågår i Hammerfest denne uka. –Vi er opptatt av å få til utvikling og ringvirkninger i nord. Da er dette er en svært viktig møteplass, sier forbundsleder Frode Alfheim.

1 2 3 4 5 6 11