Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Bilde til ungdomskonferansen 2019
7. oktober 2019

Ungdomskonferansen 18.-20. oktober: Her er valgkomiteens innstilling til nytt ungdomsutvalg

18.-20. oktober er det klart for Industri Energis årlige ungdomskonferanse. Der skal det velges nytt ungdomsutvalg, og valgkomiteens innstilling er nå klar.

4. oktober 2019

Industri Energi starter prosjekt for hovedoppgjøret 2020

Industri Energi starter i høst et omfattende prosjekt med å forberede neste års hovedoppgjør. -Prosjektet vil ha topp prioritet og vil involvere alle avdelingene i forbundet, sier områdeleder Asle Reime.

2. oktober 2019

Oljearbeidernes hus er offisielt åpnet

Industri Energis nye bygg i Stavanger ble forrige uke offisielt åpnet av olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg og påtroppende ordfører i Stavanger Kari Nessa Nordtun.

bilde industri energi
26. september 2019

Industri Energi søker administrativ leder

Nyopprettet, spennende stilling i Industri Energi som administrativ leder. Kontorsted Oslo, søknadsfrist 15. oktober.

advokatforsikring
24. september 2019

Fra og med 1. oktober overføres advokatforsikringen til HELP

– Dette er en overgang som vil komme medlemmene til gode. HELP er en svært trygg og solid aktør, og har lang erfaring med å hjelpe privatpersoner og medlemmer i fagforbund, sier Torbjørn Teigland i Industri Energi.

11. september 2019

Inviterer til fortsatt samarbeid mot høyreekstremisme

Etter terrorangrepene i Norge 22. juli 2011 tok Industri Energi initiativ til samarbeid mellom LO-forbundene for å sette større fokus på høyreekstremisme i Norge. Dette resulterte i et spleiselag som finansierte en egen stilling hos Antirasistisk Senter. Nå utløper avtalen, og vi inviterer derfor LO-familien til å fortsette avtalen ig det gode samarbeidet.

Bilde fra ungdomskonferansen 2018
11. september 2019

Industri Energi sin ungdomskonferanse – valg 2019

På ungdomskonferansen 18.-20. oktober skal det velges nytt sentralt ungdomsutvalg, kontrollkomité og ny valgkomité til Industri Energi Ung. Har du lyst til å stille til valg eller kjenner noen som burde gjøre det? Ta kontakt med valgkomiteen for årets ungdomskonferanse.

Innleder_Ommund_3
6. september 2019

Styrke 2019: Påmeldingen til årets store happening er åpnet

Styrkekonferansen er forbundets arena for å diskutere hvordan vi gjør våre tillitsvalgte og fagforeninger sterke. I år er konferansen åpen for langt flere deltagere, og er utvidet med en dag. Vi oppfordrer tillitsvalgte og medlemmer i alle våre bransjer til melde seg på konferansen, som finner sted 3.-5. desember på Clarion Energy i Stavanger.

5. september 2019

Vi imøtegår feilaktige opplysninger om politisk støtte

Industri Energi har den seneste tiden fått en rekke meldinger fra våre tillitsvalgte i oljenæringen om at det går rykter om at LO anbefaler folk å stemme på Miljøpartiet de grønne (MDG). Det stemmer ikke.

Frode Alfheim
2. september 2019

– Jeg oppfordrer alle medlemmer til å stemme ved valget 9. september

– Det er viktig for demokratiet at folket stemmer ved valg. I kommune- og fylkestingsvalget 9. september har vi mange dyktige tillitsvalgte og medlemmer som stiller til valg i ulike partier, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

1 3 4 5 6 7 13