Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

lo_hcg_tillitsvalgt_cropped (1)
27. mars 2019

Lønnsoppgjøret 2019: Mekling mellom LO og NHO. Blir de ikke enige, blir det streik

LO og NHO ble ikke enige i forhandlingene tidligere i mars. Derfor gikk oppgjøret til mekling, og blir de ikke enige blir det streik fra mandag 1. april.

Bilde av nestleder Terje Valskår, Industri Energi
13. mars 2019

Torsdag 14 mars lanserer Industri Energi gratis pensjonstelefon for medlemmene

Som første forbund i Norge lanserer Industri Energi torsdag 14. mars en egen pensjonstelefon med uavhengige eksperter som alle medlemmer kan ringe til helt gratis. – Dette handler om å legge til rette for at medlemmene våre skal kunne planlegge og ta best mulige valg når det gjelder pensjon, sier nestleder Terje Valskår i Industri Energi.

Per Einar Stamnes (1)
11. mars 2019

Industri Energi Equinor Sokkel til politikerne: – Dere må slutte å skape usikkerhet rundt leterefusjonsordningen

– Industri Energi Equinor Sokkel krever at det ikke skapes usikkerhet rundt leterefusjonsordningen for Norges viktigste næring, skriver de i en uttalelse fra årsmøtet 8. mars.

Prosafe
31. januar 2019

Prosafe driver sosial dumping i stor skala

-Prosafe kutter minst 150 ansatte og tilbyr å leie de tilbake til 40 prosent lavere lønn. Dette er sosial dumping i stor skala, sier områdeleder Asle Reime og forhandler Fraser Knox i Industri Energi.

Ekofisk
29. januar 2019

Forbundslederen besøkte sokkelens gigant, Ekofisk

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi besøkte forrige uke Ekofisk og ble mektig imponert. – Ekofisk er en gigant! Det var første feltet på sokkelen. Og det blir kanskje et av de siste som stenges ned, sier han.

Bilde fra Norsk Havbrukssenter
8. januar 2019

Møte med fiskeriministeren: Felles krafttak for å doble verdiskapning og arbeidsplasser innen norsk sjømat

Verdiskapningen fra norsk sjømat kan dobles innen 2030. Sammen med flere andre forbund, Sjømat Norge og LO leverte vi mandag 7. januar et notat til fiskeriminister Harald Tom Nesvik om økt vekst og flere arbeidsplasser norsk sjømatnæring. Tilbakemeldingene fra ministeren var gode.

20. desember 2018

Kampen om Statoil og oljerikdommen, krakk og bankkrise: Bli med på møteserie i Stavanger

Perioden fra rundt 1970 til tidlig 90-tall var preget av dramatiske politiske kamper og avgjørelser som fikk enorm betydning for Norge og befolkningen. Gjennom fire møtekvelder i Stavanger fra 17. januar til 10. april får du muligheten til å høre historiene til tre av de viktigste aktørene fra denne perioden: Gunnar Berge, Arve Johnsen og Sigbjørn Johnsen.

1 3 4 5 6 7 10