Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

17. desember 2018

Tariffavtale på plass i Polarlift

Industri Energi har inngått landbaseavtalen for sine medlemmer i selskapet Polarlift i Hammerfest.

17. desember 2018

Helikopterutvalget blir LO Helikopter

De siste to årene har det vært diskusjoner mellom Industri Energi og LO Luftfart vedrørende å løfte Helikopterutvalget opp i LO. Nå var tiden inne og utvalget får økt styrke ved å representere 930.000 medlemmer.

Nisser på heliport
17. desember 2018

Offshore-nissene sprer julestemning på heliportene

Denne uken stiller våre egne nisser opp på heliportene på Sola, Kristiansund og Flesland for å spre glede til dem som skal jobbe offshore i jula.

13. desember 2018

Skriver arbeiderhistorie når innaskjærsdykkerne samles til fagforeningskonferanse

Drøyt 20 innaskjærsdykkere er samlet på Industri Energis første dykkerkonferanse. – Det er en formidabel oppgave Industri Energi og dykkerne har tatt på seg når dykkerne nå danner fagforeninger, etablerer verneombud og krever tariffavtaler. På Dykkerkonferansen samkjører vi satsingen og staker ut veien videre, sier områdeleder Ommund Stokka.

11. desember 2018

Industri Energi Ung ønsker flere skoleinformatører

– Vi ønsker vi tips om hvilke skoler vi bør besøke i vår og samtidig invitere flere unge medlemmer til å dra på skolebesøk, sier Karl Rubben Gaasø, leder i Industri Energi Ung.

13. november 2018

Dag Unnar Mongstad tildelt LOs hederspris Pioneren

Dag Unnar Mongstad, mangeårig tillitsvalgt i Industri Energi Equinor, ble tirsdag tildelt LOs hederspris Pioneren på LOs olje og gasskonferanse.

2. november 2018

Hva er LO Selvstendig?

LO Selvstendig skal være et kompetanse- og samarbeidsorgan som skal bidra til å styrke kompetansen og samarbeidet i og mellom LOs forbund for denne medlemsgruppen samt utvikle tilbudet til selvstendig næringsdrivende medlemmer i LOs forbund.

Ungdomskonferansen 2018
22. oktober 2018

Industri Energi Ung tar opp kampen mot diskriminering av LHBT-personer på arbeidsplassen

– Mange opplever en økning i negative kommentarer om skeive personers legning på jobb og i kaffepausene. Nå er det viktig å få et bredere fokus på likestilling, som også inkluderer LHBT-personer, sa Håvard Mareno Gauslaa fra Aker BP.

Karl Ruben Gaasø
19. oktober 2018

I helgen samles 178 unge medlemmer på ungdomskonferanse

– Jeg har gruet meg litt, fordi dette er et stort og komplisert arrangement, men nå begynner godfølelsen å komme, sier leder av ungdomsutvalget i Industri Energi, Karl Ruben Gaasø.

Selvstendig
27. september 2018

LO lanserer samarbeid for selvstendige

LO Selvstendig er et samarbeid mellom LO-forbund som organiserer selvstendig. Sammen skal vi jobbe for at de selvstendige skal få økt trygghet i arbeidslivet.

17. september 2018

Til våre klubber og avdelinger: Informasjon om endringer i Klubbkontoret

Vi har i den senere tid mottatt spørsmål fra lokalapparatet om innlogging til og bruk av Klubbkontoret. I denne artikkelen finner du informasjon om endringene som har blitt gjort og svar på viktige spørsmål om hvordan bruke Klubbkontoret.

1 4 5 6 7 8 10