Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Karl Ruben Gaasø
19. oktober 2018

I helgen samles 178 unge medlemmer på ungdomskonferanse

– Jeg har gruet meg litt, fordi dette er et stort og komplisert arrangement, men nå begynner godfølelsen å komme, sier leder av ungdomsutvalget i Industri Energi, Karl Ruben Gaasø.

Selvstendig
27. september 2018

LO lanserer samarbeid for selvstendige

LO Selvstendig er et samarbeid mellom LO-forbund som organiserer selvstendig. Sammen skal vi jobbe for at de selvstendige skal få økt trygghet i arbeidslivet.

17. september 2018

Til våre klubber og avdelinger: Informasjon om endringer i Klubbkontoret

Vi har i den senere tid mottatt spørsmål fra lokalapparatet om innlogging til og bruk av Klubbkontoret. I denne artikkelen finner du informasjon om endringene som har blitt gjort og svar på viktige spørsmål om hvordan bruke Klubbkontoret.

Karianne Rettedal
20. juli 2018

Full bonus-seier for utleide medlemmer i Industri Energi

Stavanger tingrett slår fast at bonus er omfattet av likebehandlingsprinsippet for innleide. – Jeg er svært tilfreds med at retten slår fast at ansettelsesform ikke har betydning for avlønning, sier advokat Karianne Rettedal i Industri Energi.

16. juli 2018

Avdelingens og klubbens oppgaver under streik

I forbindelse med en eventuell streik eller lockout, har foreninger og klubber mange viktige oppgaver. Forbundet har utarbeidet et konflikthefte som er en «veiviser» for tillitsvalgte i streik. Det er viktig at man setter seg grundig inn i dette heftet, som er oppdatert 17. juli 2018.

19. juni 2018

Ett steg videre på veien mot egen dykkeravtale

Torsdag 14. juni hadde vi nytt forhandlingsmøte med arbeidsgiversiden for å lage en egen overenskomst som skal regulere lønns- og arbeidsforhold for inshore dykkere i Norge.

12. juni 2018

Pensjonistforbundets Landsmøte 2018: Krever forhandlingsrett på regulering av pensjon

Industri Energi har deltatt på Pensjonistforbundets Landsmøte som gikk av stabelen på Storefjell på Gol den 4-7 juni. 183 engasjerte delegater gjennomførte et godt og innholdsrikt landsmøte og fattet en rekke viktige vedtak.

Geir Sundbø
30. mai 2018

Biokott-seier på Herøya mot sosial dumping

Det internasjonale transportarbeiderforbundet ITF og Industri Energi-tillitsvalgte i Yara og Herøya Arbeideforening har vunnet viktig seier i kampen mot sosial dumping på greskeid lasteskip.

29. mai 2018

Trykte versjoner av Hovedavtalen LO-NHO 2018-2021

Trenger klubben/avdelingen din Hovedavtalen LO-NHO i trykt format? Nå kan den bestilles fra nettbutikken.

24. mai 2018

Full støtte til streikende heismontører i Orona

Vi gir vår fulle støtte til heismontørene i Orona, som siden 14. mai har streiket for å få tariffavtale og ordnede arbeidsforhold.

Frode Alfheim
27. april 2018

Solid «JA» til resultatet i tariffoppgjøret

77 prosent av de som avga stemme i LO-NHO-oppgjøret, stemte "JA" til meklingsresultatet. Dermed blir det ikke streik.

1 5 6 7 8 9 11