Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

8. March 2018

Meld deg på Styrke-konferansen nå!

Det er ennå ledige plasser på forbundets organisasjonskonferanse Styrke som arrangeres på Sola utenfor Stavanger 10-11. april. – Organisering er det viktigste vi som fagforbund gjør og en forutsetning for fagbevegelsens styrke, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

1. March 2018

Industri Energi krever forbud mot trådløs kommunikasjon ved arbeidsdykking

Industri Energi krever at all arbeidsdykking skal foregå med direkte line-kommunikasjon og
sikkerhetsline mellom dykker og dykkeleder, skriver forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi i et brev som er sendt til Arbeidstilsynet.

28. February 2018

Bergen Plastics har fått tariffavtale

Bergen Plastics, som er produsent av plastemballasje til mat og husholdningsprodukter, har fått tariffavtale.

7. February 2018

Tariffavtale på plass ved MHWirth Horten

Industri Energi har opprettet Oljeserviceavtalen for serviceingeniører i MHWirth i Horten. Forbundet har fra før avtale med bedriften i Kristiansand og Stavanger.

18. January 2018

Hvem synes du fortjener årets organisasjonspris?

Industri Energi er også i år på jakt etter kandidater til Organisasjonsprisen. Fram til 15. februar kan du nominere noen du synes har gjort en god jobb for forbundet.

22. December 2017

God jul, godt nytt år og takk for innsatsen!

Jeg ønsker dere alle god jul og godt nytt år, og jeg vil rette en spesiell hilsen til alle dere som jobber i julen og kanskje til og med på selveste julekvelden. Takk for den fantastiske innsatsen dere gjør, skriver forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

20. December 2017

Gratis almanakk for 2018 til alle medlemmer

Nå kan alle medlemmer i Industri Energi bestille gratis almanakk for kalenderåret 2018

19. December 2017

Industri Energi-nissene gir gaver til folk som skal jobbe offshore i julen

Tradisjonen tro stiller Industri Energi-nissene på heliportene på Vestlandet for å gi gaver til de som skal jobbe offshore i julen. – Det er viktig å vise at vi bryr oss om de som skal tilbringe julen ute i havet, sier julenissene.

2. November 2017

Ingen streik i Force Technology

Industri Energi og Force Technology kom til enighet tirsdag kveld. – Jeg er fornøyd med at vi kom til enighet og at oljeserviceavtalen blir innført i bedriften, sier OSA-inspektør Bjørn Erik Poppe Thorsen i Industri Energi.

30. October 2017

Mulig streik i oljeservicebedriften Force Technology

Industri Energi krever tariffavtale i selskapet Force Technology. – Hvis ikke mekling med bedriften fører til en løsning, kan det bli streik, sier OSA-inspektør Bjørn Erik Poppe Thorsen i Industri Energi.

22. October 2017

200 unge samlet på forbundets største konferanse

Den svært populære ungdomskonferansen har denne helgen samlet 200 unge industriarbeidere på Sola utenfor Stavanger. – Konferansen er en fantastisk arena for å skape engasjement og forme nye tillitsvalgte i Industri Energi, sier Karl Ruben Gaasø.

1 5 6 7 8