Vil du bli med på Agenda-akademiet?

torsdag 15. juni 2017

Verdenssamfunnet forandrer seg i et forrykende tempo. Hva kan løses med politikk og hvordan? Tankesmien Agenda inviterer unge folk til debatt på sitt eget akademi til høsten.

Agenda-akademiet
Tankesmien Agenda inviterer personer mellom 20 og 35 år til å delta på deres akademi i høst. Foto: Agenda

Agenda-akademiet arrangeres for politisk interesserte og samfunnsengasjerte mennesker mellom 20 og 35 år. Samfunnet vårt står overfor en rekke endringer, utfordringer og store oppgaver. I løpet av høsten blir det holdt fire tematiske helgesamlinger der temaer som demokrati, ulikhet og rettferdighet, arbeidsliv, økonomi og internasjonale forhold står på planen.

Deltakerne vil få møte en rekke interessante foredragsholdere fra politikken, akademia, næringslivet og organisasjonslivet. I tillegg vil deltakerne få øvelse i å delta i samfunnsdebatten.

Samlingene vil foregå i Oslo og omegn følgende datoer:

26. – 27. august 2017 (OBS: På Utøya)
30. september – 1. oktober
28. – 29. oktober
25. – 26. november

Det forventes at du stiller forberedt til alle samlingene, og at du bidrar og deltar på oppgaver underveis. Du vil få utdelt pensum til hver samling og få oppfølging og tilbakemelding underveis på praktiske oppgaver. Akademiet har en egenandel på 1.000 kroner. Det dekker reise, opphold, mat og pensum.

Interessert? Send søknad og CV med informasjon om deg selv og hvorfor du søker på akademiet til akademi@tankesmienagenda.no innen 20. juni 2017.

For mer informasjon, sjekk Agendas nettsider.

Nyheter
  • NORDOX: Oslos siste industribedrift av sitt slag

    I Østensjøveien 13 ligger NORDOX, som nå er bekymret for den foreslåtte utvidelsen av veien. Bedriften har en viktig sosial side og må ivaretas, mener Arild Theimann i samfunnspolitisk avdeling i Industri Energi.

  • Det er bare å gratulere: Hydro gjenåpner B-hallen på Husnes!

    – Gratulerer med dagen! I dag er det all grunn til å juble for Hydro og alle ansatte på Hydro Husnes. Vi er enormt glade for at B-hallen, den andre produksjonslinjen på Husnes, nå gjenåpnes, sier Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi.