Hvorfor regnes ikke tenner som en del av kroppen vår?

mandag 20. mars 2017

Det er unaturlig at tennene er eneste unntak for egenandelsordningen i Norge. Dette vil vi endre på! Derfor samarbeider vi med Fagforbundet Ung og andre om en egen tannhelseaksjon.

tannhelsekampanje

Tannpleie er en betydelig kostnadsutgift for folk flest. Frykten for høy tannlegeregning eller angst for behandling gjør at mange ikke kommer seg til tannlegen så ofte som de burde. Stadig flere finner ut at deres rimeligste alternativ er å dra en tur til Øst-Europa eller Tyrkia for å fikse tennene sine, selv om resultatet ikke alltid er heldig.

– Det er på tide at tennene blir en del kroppen på lik linje med resten av kroppen. Det blir for dumt at vi har flere tusen tannturister i Norge som reiser til Ungarn, Polen og Tyrkia for å få fikset tennene sine, sier leder av Industri Energi Ung, Maren Marie Wilhelmsen.

Derfor holder Industri Energi Ung i samarbeid med Fagforbundet Ung og alle tilsluttede organisasjoner to tannhelseaksjonsuker med start 20.mars. I tillegg holder Fagforbundet Ung et eget tannhelseseminar på Stortinget 23.mars.

Nyheter
  • Forhandlinger 2018: Våre medlemmer på flyteriggområdet skal ha økt kjøpekraft i år

    Industri Energi arrangerer onsdag tariffkonferanse i forbindelse med kommende forhandlinger på overenskomsten for flyttbare innretninger og plattformboring. - Vi forventer at våre medlemmer på denne overenskomsten får økt kjøpekraft i år, sier Asle Reime som leder forhandlingsavdelingen i Industri Energi.

  • Virker ikke lenken du har fått i SMS om uravstemning?

    Vi har fått tilbakemelding fra noen om at lenken som er oppgitt i SMS vi har sendt ut forbindelse med uravstemning på LO-NHO-området, ikke virker. Dette er bare å beklage, men heldigvis er løsningen enkel: Gå til Min side, eller stem ved å svare på SMSen.