Selvstendig næringsdrivende: Skatteoppgjøret starter denne uken!

mandag 31. juli 2017

Fra 2. august og fram til 25. oktober får selvstendig næringsdrivende årets skatteoppgjør.

Skattemelding
2. august starter skatteoppgjøret for selvstendig næringsdrivende og deres ektefeller.

Denne uken starter årets skatteoppgjør for selvstendig næringsdrivende og deres ektefeller. Ikke vær bekymret dersom du ikke mottar pengene allerede 2. august, når oppgjøret starter. Skatteetaten opplyser på sine nettsider at oppgjøret løper fram til 25. oktober.

Du vil få beskjed via e-post når oppgjøret ditt er klart. Varselet sendes til adressen som er registrert under selskapets kontaktinformasjon i Altinn.

Det er viktig å merke seg at alle etterskuddspliktige, altså selskaper, mottar deres skatteoppgjør for inntektsåret 2016 KUN elektronisk.

Nyheter
  • Avdelingens og klubbens oppgaver under streik

    I forbindelse med en eventuell streik eller lockout, har foreninger og klubber mange viktige oppgaver. Forbundet har utarbeidet et konflikthefte som er en «veiviser» for tillitsvalgte i streik. Det er viktig at man setter seg grundig inn i dette heftet, som er oppdatert 15. juli 2018.

  • Påmelding er åpnet for LOs olje- og gasskonferanse

    LOs årlige konferanse for olje og gass går av stabelen i Bergen 13. – 14. november. Tema for årets konferanse er «Den norske modellen – nøkkelen til økt effektivitet og sikkerhet for norsk olje- og gassnæring»