Selvstendig næringsdrivende: Skatteoppgjøret starter denne uken!

mandag 31. juli 2017

Fra 2. august og fram til 25. oktober får selvstendig næringsdrivende årets skatteoppgjør.

Skattemelding
2. august starter skatteoppgjøret for selvstendig næringsdrivende og deres ektefeller.

Denne uken starter årets skatteoppgjør for selvstendig næringsdrivende og deres ektefeller. Ikke vær bekymret dersom du ikke mottar pengene allerede 2. august, når oppgjøret starter. Skatteetaten opplyser på sine nettsider at oppgjøret løper fram til 25. oktober.

Du vil få beskjed via e-post når oppgjøret ditt er klart. Varselet sendes til adressen som er registrert under selskapets kontaktinformasjon i Altinn.

Det er viktig å merke seg at alle etterskuddspliktige, altså selskaper, mottar deres skatteoppgjør for inntektsåret 2016 KUN elektronisk.

Nyheter
  • NORDOX: Oslos siste industribedrift av sitt slag

    I Østensjøveien 13 ligger NORDOX, som nå er bekymret for den foreslåtte utvidelsen av veien. Bedriften har en viktig sosial side og må ivaretas, mener Arild Theimann i samfunnspolitisk avdeling i Industri Energi.

  • Det er bare å gratulere: Hydro gjenåpner B-hallen på Husnes!

    – Gratulerer med dagen! I dag er det all grunn til å juble for Hydro og alle ansatte på Hydro Husnes. Vi er enormt glade for at B-hallen, den andre produksjonslinjen på Husnes, nå gjenåpnes, sier Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi.