Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Johan Castberg
5. desember 2017

Castberg: Nå kan et nytt oljeeventyr i Nord-Norge begynne!

Oljeproduksjon på Johan Castberg-feltet blir snart en realitet. Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi gleder seg stort over hva Statoils investering vil bety for verdiskaping og nye arbeidsplasser.

Leif Morten Rasch. Foto: AEH
7. november 2017

Industri Energi tar tak for å bedre sikkerheten for innaskjærsdykking

– Industri Energi er et dykkerforbund og vi tar nå med oss kompetansen fra offshore dykking for å bedre sikkerheten ved innaskjærs dykking, sier rådgiver og tidligere nordsjødykker Leif Morten Rasch.

Bilde av riggen Stena Don
24. oktober 2017

17 medlemmer vant i retten mot Trinity Nordic

Industri Energi har i Stavanger tingrett fått medhold i samtlige 17 punkter i saken mot Trinity Nordic. Saken omhandler krav på utvidet oppsigelsestid.

DSC_1196
12. oktober 2017

Statsbudsjettet: Stortinget kan ikke leve med så lave klimaambisjoner

Regjeringen legger fram et statsbudsjett hvor de kutter kraftig i bevilgning til utvikling av karbonfangst og -lagring (CCS). Leder Frode Alfheim i Industri Energi mener at Stortinget må ta ansvar for en seriøs klimapolitikk.

DSC_1196
12. september 2017

Valget 2017: Nå trenger vi full satsning på industrien – og trygge arbeidsplasser!

– Nå er valget over og tiden inne for å brette opp ermene: Regjeringen må sørge for stabile og fremtidsrettede rammevilkår for industrinæringene våre, og et arbeidsliv med flere faste, og trygge jobber, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

DSC_3168
29. august 2017

Alnor Kjemiske Fagforening fikk teknologipilot til 50-årsdagen

Fabrikken skapte tusenvis av nye arbeidsplasser i lokalsamfunnet Karmøy. Gode og dårlige tider. Nedbemanning og krisestemning. Nå kan Alnor Kjemiske Fagforening feire både en stolt og hardtarbeidende historie og en lysende framtid.

IMG_1229
14. august 2017

Arendalsuka: Oljearbeiderne på norsk sokkel spiller en avgjørende rolle for at verden skal nå klimamålene

Norsk olje og gass og de ansatte i næringen spiller en nøkkelrolle for at verden skal nå klimamålene. Verden trenger vår rene olje, og vi vi skal fortsette å brette opp ermene, bli enda flinkere og produsere enda renere.

Henrik Fjeldsbø
7. juli 2017

Svært skuffende at flyforbudet for Super Puma-helikoptre oppheves

– Vi er svært skuffet over at Luftfartstilsynet nå velger å oppheve flyforbudet for Super Puma-helikoptrene L2 og 225 når rotårsaken til Turøy-ulykken ennå ikke er funnet, sier Henrik Solvorn Fjeldsbø, leder av Industri Energis helikopterutvalg.

4. juli 2017

Fjordkraft-medlemsfordelen vår har blitt enda bedre

1. juli ble Industri Energis strømavtale med Fjordkraft enda bedre. Trippelgarantien utvides og fastbeløpet reduseres.

valhall_4KA3269
30. juni 2017

LOs olje- og gasskonferanse 2017

LOs årlige konferanse for olje og gass går av stabelen i Stavanger 31. oktober og 1. november. Det blir viktige diskusjoner om norsk sokkels fremtid og oljearbeideres sikkerhet. Merk: konferansen er nå fulltegnet, men du kan kontakte oss på reise@industrienergi.no for å komme på venteliste.

Gro
29. juni 2017

Seier i ankesaken om virksomhetsoverdragelse i OSM Offshore

Industri Energi vant ankesaken om virksomhetsoverdragelse i OSM Offshore. Lagmannsretten slår fast at virksomhetsoverdragelse kan skje over landegrenser og at de ansattes rettigheter skal ivaretas uansett.

1 2 3 4 9