Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Prisvinnere_Alle_Ute
5. april 2017

Dette er vinnerne av årets organisasjonspris

Vi har verdens flinkeste tillitsvalgte, som står på for medlemmene våre ute i de lokale klubbene. For å vise bredden av det viktige arbeidet ble årets organisasjonspris delt på tre personer.

Markering
3. april 2017

Politisk markering 20. april: Oljeindustrien sikrer arbeid og velferd!

Arbeiderpartiet har landsmøte 20.–23. april. I forkant av landsmøtets åpning markerer fagforeninger og klubber i Fellesforbundet og Industri Energi sin støtte til arbeidsplassene i oljeindustrien. Oljeindustrien er viktig for alle som er opptatt av arbeid, verdiskapning og velferd.

Asle
3. april 2017

Fulltegnet STYRKE-konferanse for syvende året på rad!

Tirsdag går startskuddet for årets STYRKE-konferanse i Haugesund. 160 tillitsvalgte kan se fram til et spennende og variert program.

dsc_5858
16. mars 2017

Vi kjemper mot økte strømpriser: Englandskabelen må stoppes!

En ny strømkabel mellom Norge og England vil føre til mye dyrere strømpriser i Norge og true minst 12.000 arbeidsplasser i industrien. Vi har bedt Riksrevisjonen vurdere lovligheten av den nye kabelen.

Charlotte Andreassen
23. februar 2017

Studentmedlemskapet er gull verdt for Charlotte

Egentlig visste hun ikke helt hva hun meldte seg inn i på første skoledag. Senere har medlemskapet i Industri Energi sikret Charlotte Andreassen advokathjelp og en splitter ny mobiltelefon.

DSC_5646-e1485514698792
16. februar 2017

Full støtte fra Arbeiderpartiet til CO2-kompensasjons-ordningen

– Stortingsrepresentant Terje Lien Aaslands (Ap) kraftfulle støtte i spørretimen i debatt med klima-og miljøminister Vidar Helgesen for å opprettholde CO2-kompensasjosnordningen er vi meget tilfreds med, sier nestleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Helikoptermøte med ESA
14. februar 2017

Konstruktivt møte med ESA om det norske Super Puma-flyforbudet

Industri Energi hadde mandag møte med EFTAs overvåkingsorgan ESA i Brussel om det norske flyforbudet for Super Puma-helikoptrene EC225 og AS332L2. – Det er nødvendig å forklare hvorfor disse helikoptrene fortsatt må holdes på bakken, sier forbundssekretær Henrik Solvorn Fjeldsbø.

lav oppl20170207_102055
7. februar 2017

Nå må det tas politisk grep om flerbruksfartøy

– Det er på tide å ta politisk grep for å få arbeidsmiljøloven gjeldende for oljearbeiderne på flerbruksfartøy, sier nestleder Frode Alfheim i Industri Energi i et møte i Arbeids- og sosialdepartementet.

Frode Alfheim
24. januar 2017

Norsk sjømat bør gi flere arbeidsplasser i Norge!

Norge trenger en bedre strategi for sjømatnæringen. Det er stort potensiale for nye og stabile arbeidsplasser dersom myndighetene tar de rette grepene, mener nestleder Frode Alfheim i Industri Energi.

hopp
16. desember 2016

Vi krever granskning av Petroleumstilsynet!

Industri Energi frykter at Petroleumstilsynet ikke er i stand til å snu trenden med ulykker og alvorlige hendelser på sokkelen. Derfor er det helt nødvendig at Riksrevisjonen gransker Ptil.

CHC
28. november 2016

Uakseptabelt press fra europeiske luftfartsmyndigheter

TV2 har avdekket at Norge presses til å oppheve flyforbudet for Super Puma-helikoptre. – Fullstendig uakseptabelt. Vi krever at flyforbudet opprettholdes inntil havarikommisjonens konklusjoner er på plass, sier helikopterekspert Henrik Fjeldsbø i Industri Energi.

1 2 3 4 5 6 9