Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

DSC_5550
16. november 2016

Solid flertall stemte «ja» i uravstemningen

Mer enn 90 prosent av medlemmene stemte «ja» i uravstemningen om forhandlingsresultatet innen oljeservice. -Valgoppslutningen er høyere enn noen gang og vi er fornøyd med resultatet, sier forhandlingsleder Ommund Stokka.

til-oljeservicefilm
19. oktober 2016

Se filmen som forklarer årets oljeserviceoppgjør

Etter tre uker med streik kom partene i oljeserviceoppgjøret til enighet. Resultatet sendes til uravstemning. Du som medlem i oljeservice bestemmer om oppgjøret går igjennom. Vi har laget en film som kort forklarer streiken og hva oppgjøret består av.

DSC_2255
11. oktober 2016

Lønnsmatrisen er reddet, oljeservicestreiken er over

– Etter tre uker med streik fikk Industri Energi gjennomslag for kravet om å utjevne lønnsforskjellene mellom oljeserviceansatte og andre oljearbeidere, sier forhandlingsleder i Industri Energi, Ommund Stokka.

varekrav2016
21. september 2016

Se filmen som forklarer hvorfor vi er i streik

Uten oljeservicearbeidere kommer det ikke opp en eneste dråpe olje fra Nordsjøen. Motparten ønsket å presse oss til å akseptere Safes resultat, som vil øke forskjellene opp mot operatør/boring/forpleining dramatisk. Det kan vi aldri akseptere. Alle oljearbeidere er like mye verdt. Se filmen vi har laget som forklarer hvorfor vi er i streik.

Elkem i Salten
15. september 2016

Strømprisen kan knekke verdiskapningen i Norge

Når strømprisene øker med en øre, gir det ti millioner kroner i ekstra utgifter per år for Elkem Salten i Nordland. Industri Energi jobber massivt mot den planlagte strømpris-økningen for å sikre rammevilkårene til kraftforedlende industri.

Leif Sande
1. september 2016

Vi kan ikke akseptere at Safes avtale blir presset på våre medlemmer

Rettsaken mellom Industri Energi og Norsk olje og gass startet i Oslo torsdag. -Vi kan ikke akseptere at arbeidsgiverne i Norsk olje og gass inngår drittavtaler med et svakt forbund og at resultatet blir førende for våre medlemmer, sier forbundsleder Leif Sande i Industri Energi.

Cover til face
26. august 2016

Tillitsvalgte og medlemmer skal feires i Industri Energis 10-årsjubileum

Industri Energi feirer sitt 10-årsjubileum med en rekke bedriftsbesøk i Møre og Romsdal 29. - 31. august. – Det er medlemmene og tillitsvalgte som er forbundets ryggrad, og det er all grunn til å feire, sier organisasjonssekretær Sten Ove Jensen i Industri Energi.

sentralvaskeriet
14. juni 2016

Full støtte fra ILO mot bruk av tvungen lønnsnemd i vaskeristreiken

-Vi har fått fullt medhold fra ILO mot bruken av tvungen lønnsnemd i vaskeristreiken i 2014. ILO konkluderer med at før tvungen lønnsnemd kan benyttes for å avverge fare for liv og helse, skal alle
andre og mindre inngripende midler være forsøkt, sier forbundsleder Leif Sande i Industri Energi.

Leif Sande IndustriALL Madrid 2016
9. juni 2016

– Helikoptersikkerhet må på den internasjonale agendaen

På vegne av Industri Energi og det britiske forbundet Unite krevde forbundsleder Leif Sande at den globale fagorganisasjonen IndustriAll setter oljearbeideres helikoptersikkerhet på agendaen i en tid hvor kostnadskutt og lavere oljepris presser sikkerhetsnivået ned.

Maersk Guardian foto Maersk Drilling
6. juni 2016

Tirsdag starter nattillegg-saken for riggarbeidere i Høyesterett

Tirsdag 7. juni behandler Høyesterett saken om hvorvidt 7.500 riggarbeidere skal få nattillegget medregnet i pensjonsgrunnlaget sitt. Dommen kan også få konsekvenser for andre arbeidstakere.

Asle Reime
25. mai 2016

Selv ikke i krisetider kan vi godta svekking av arbeidsvilkår

Arbeidsgiverne viste null vilje til å møte våre ansvarlige og moderate krav på flyteriggavtalen. Industri Energi håper på en konstruktiv mekling, slik at vi unngår streik i en allerede vanskelig tid.

1 3 4 5 6 7 9