Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Bilde av Unni Garberg og Monica Mæland
19. April 2016

Vi møtte næringsminister Monica Mæland om Orkla-utflagging. Hun krever nå forklaring fra selskapet

Tillitsvalgt Unni Garberg i Orkla-eide Ello (Lilleborg) fikk møte næringsminister Monica Mæland i forbindelse med usikkerhet angående flytting av de 58 arbeidsplassene i Kristiansund.
- Et positivt møte. Ministeren tok oss på alvor, sier Garberg.

MagneGundersen
18. March 2016

Slik tar du hånd om privatøkonomien din i nedgangstider

Forbrukerøkonom Magne Gundersen mener at alle i oljebransjen og oljerelaterte næringer bør vurdere å ta økonomiske grep. Les hans tips til deg som har mistet jobben eller står i fare for å miste den.

3. March 2016

Alt du trenger å vite om medlemsfordelen Industri Energi BI

Industri Energis nye unike medlemsfordel gir de som studerer på BI i Norge, mulighet til å få refundert 25 prosent av studieavgiften. Les om kriteriene her.

DSC_2506
9. February 2016

Industri Energi holder kurs om nedbemannings- og oppsigelsesprosesser

Industri Energi arrangerer denne våren en rekke kurs som har fokus på folk som mister jobben og for tillitsvalgte som risikerer å havne i oppsigelsesprosesser.

Utenfor loven
11. December 2015

Se filmen “Utenfor loven”: Ny kampanje mot utnyttelse av oljearbeidere

Oljearbeidere på skip på norsk sokkel er ikke beskyttet av norsk lov og har ingen tilsynsmyndighet de kan ringe til. Skrekkhistoriene hoper seg opp, og Industri Energi etterlyser politisk vilje til å ta ansvar for disse arbeiderne.

Videreutdanning BI
9. December 2015

Studere? Kanskje BI er noe for deg? Slik sparer du tusener og får stipend fra Industri Energi i tillegg

Planer om å studere? Kanskje etterutdanne deg? Som medlem i Industri Energi får tilbakebetalt 25 prosent av studieavgiften på BI, kan søke stipend fra oss i tillegg, og delta gratis på våre egne kurs og konferanser.

10 -goliat
7. December 2015

Omfattende bruk av ulovlig innleid arbeidskraft på Goliat

Industri Energi varsler om omfattende bruk av ulovlig innleid personell på Goliat-feltet og stevner operatøren Eni for retten. – Måten Eni har organisert driften på er etter vårt skjønn ulovlig og kan ha bidratt til å øke forsinkelsene på feltet, sier forbundssekretær Christopher Birknes.

Lederne_1511_Facebookbanner_1200x900_2
9. November 2015

En samlet fagbevegelse varsler politisk markering: Norge trenger oljeindustrien!

Onsdag 18. november klokken 18.00 gjennomfører DSO, El & IT Forbundet, Fellesforbundet, FLT, Industri Energi, Lederne, NITO, Norsk Sjømannsforbund og SAFE en felles politisk markering utenfor Oljemuseet i Stavanger under hovedparolen: Norge trenger oljeindustrien!

BI
5. October 2015

Studere? Med Industri Energi sin nye samarbeidsavtale med BI får du refundert 25 prosent av studieavgiften

Industri Energi har inngått en samarbeidsavtale med Handelshøyskolen BI. Avtalen innebærer at alle som har vært fullt betalende yrkesaktive medlemmer i minst 6 måneder vil få refundert 25 prosent av studieavgiften. Husk at du også kan søke oss om stipend på inntil 17.000 kroner.

valhall_4KA3269
18. September 2015

Krav om likebehandling vant frem: innleid får bonus i likhet med fast ansatte

Et Industri Energi-medlem får tilbakebetalt over 80.000 kroner etter at forbundet krevde at han skulle behandles likt som de fast ansatte på Valhall-feltet.

CHC
16. September 2015

EU-regelverk vil svekke helikoptersikkerheten

-Et nytt EU-regelverk vil øke risikoen for helikopterulykker på sokkelen, sier Industri Energis helikopterekspert Henrik Solvorn Fjeldsbø.

1 4 5 6 7 8 9