Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

valhall_4KA3269
18. september 2015

Krav om likebehandling vant frem: innleid får bonus i likhet med fast ansatte

Et Industri Energi-medlem får tilbakebetalt over 80.000 kroner etter at forbundet krevde at han skulle behandles likt som de fast ansatte på Valhall-feltet.

CHC
16. september 2015

EU-regelverk vil svekke helikoptersikkerheten

-Et nytt EU-regelverk vil øke risikoen for helikopterulykker på sokkelen, sier Industri Energis helikopterekspert Henrik Solvorn Fjeldsbø.

Ungdomskonferansen 2014
19. august 2015

Meld deg på Ungdomskonferansen 2015!

For tiende gang arrangerer Industri Energi sin populære ungdomskonferanse. Er du ung og medlem av Industri Energi kan vi garantere deg tre fantastiske dager sammen med 200 andre helgen 23.-25. oktober. Her er det rift om plassene, så meld deg på i dag.

22. juli 2015

Full seier om nattillegg i lagmannsretten

En enstemmig dom fra Gulating lagmannsrett slår fast at nattillegget for tarifferte riggarbeidere er å betrakte som et fast tillegg, og dermed skal inngå i pensjonsgrunnlaget. Saken omfatter cirka 7.500 nåværende og tidligere ansatte i 18 bedrifter tilsluttet Norges Rederiforbund.

Lønnsforhandling NR Rigg 2015
25. juni 2015

Slik ble resultatene av årets mellomoppgjør

Forhandlingene om årets mellomoppgjør i oljerelatert virksomhet har vært vanskelige. Samtidig går store deler av fastlandsindustrien godt. – Vi har hatt moderate krav og tar ansvar, sier nestleder i Industri Energi, Terje Valskår.

mekling-nr 009
25. juni 2015

Ingen streik på flyteriggområdet

Meklingen på flyteriggområdet er i havn. Industri Energi og Norges Rederiforbund har blitt enige om lønnsøkning med en ramme for årslønnsvekst på 2,33 prosent. – Dette er et akseptabelt oppgjør. Selv om vi ikke nådde helt opp, viser vi at vi tar ansvar i den situasjonen næringen er i, sier Leif Sande, forhandlingsleder og forbundsleder i Industri Energi.

Bilde av Statoil
18. juni 2015

Kvinne får tilbake i jobben i Statoil

Statoil og den brystkreftrammede kvinnen har inngått et forlik slik at hun får jobben tilbake. -Vi er svært fornøyd med at saken har fått en god løsning for vårt medlem, sier advokat Karianne Rettedal i Industri Energi.

lailia2 014
17. juni 2015

Sett Mahdi og andre fanger fri NÅ

-Vi krever at myndighetene i Bahrain setter Mahdi Abu Dheeb og de andre samvittighetsfangene fri umiddelbart. Regimet i Bahrain må tillate folk å ytre seg fritt uten å risikere liv og helse, sier Leif Sande, leder av Arthur Svensson-priskomiteen og forbundsleder i Industri Energi.

facebilde
16. juni 2015

Arthur Svensson-prisen deles ut 17. juni

Arthur Svenssons internasjonale pris for faglige rettigheter deles ut i Oslo onsdag 17. juni. Årets pris går til leder og nestleder i lærerforbundet i Bahrain.

Kartverket.no
3. juni 2015

Slik endres arbeidsmiljøloven

1. juli trer nye regler for midlertidige ansettelser, aldersgrenser og arbeidstid i kraft. Dette er det du må vite om endringene i arbeidsmiljøloven.

Espen Iversen og Gunn Løver Olsen ESS
22. mai 2015

Solidaritetserklæring til vaskeriansatte

«Vi støtter deres kamp for tariff- og arbeidsavtaler. Organiser dere. Fra deres venner og kollegaer i IE-klubben i ESS». Slik lød budskapet på 27 løpesedler som ble sendt sammen med skittentøy og arbeidsklær til vaskeri på land forrige uke.

1 5 6 7 8 9